• Sigma binnen muurverf
 • Sigma binnenlak
 • Sigma buitenlak
 • Sigma grondverf
 • Sigma buitenmuurverf
 • Sigma voorstrijk
 • Sigma WoodProtect

  Voor een optimale bescherming van je houtwerk kies je voor een product in de Sigma WoodProtect lijn. Deze lijn bestaan uit transparante en dekkende producten die zorgen voor optimale bescherming en duurzaamheid. Ook wordt het hout extra geaccentueerd wat zorgt voor een natuurlijker look van je houtwerk.
  Je gebruikt een Sigma WoodProtect product het schilderen van o.a kozijnen, rabatwerk, boeiborden, overkappingen, tuinhuizen en nog veel meer.

  7 resultaten
  Standaard

  Welke Sigma WoodProtect product moet je gebruiken

  De Sigma WoodProtect lijn bestaat uit professionele beitsen met ieder hun eigen eigenschappen. De grote verschillen zit hem voornamelijk in de afwerking en de basis (alkyd of acryl). Zo kan je kiezen tussen een dekkende of een transparante variant. Bij de transparante variant blijft de houtnerf mooi zichtbaar. Ook is deze variant alleen te bestellen in houtkleuren zoals eiken, ebben, teak etc. Bij de dekkende variant krijg je een volledige kleur en heb je de keuze uit iedere kleur na keuze.
  We zetten alle Sigma WoodProtect producten voor je op een rijtje:

  Sigma WoodProtect Solid Satin:

  Dit is meest gebruikte variant en is een dekkende watergedragen beits voor buiten. Met deze beits kan je al je buiten houtwerk schilderen zoals tuinhuizen, kozijnen, overkappingen etc. Deze beits beschikt over de Extreme Protection Technology en is extreem duurzaam. Je kan deze beits bestellen in iedere kleur na keuze.

  Sigma WoodProtect 2in1 Matt:

  Dit is een watergedragen transparante beits die je binnen en buiten kan gebruiken. Voor een zo natuurlijk mogelijke look van het hout is dit de perfecte keuze. Je kan deze beits gebruiken voor al je houtwerk en is verkrijgbaar in alle houtkleuren na keuze. Dit zijn kleuren zoals eiken, ebben, teak of kleurloos.

  Sigma WoodProtect Satin:

  Dit is een transparante beits voor buiten op terpentinebasis (alkyd). Je kan deze beits gebruiken op alle soorten buitenhout en is verkrijgbaar in iedere houtkleur na keuze.