• Muurverf binnen
 • Muurverf buiten
 • Plafondverf
 • Badkamerverf
 • Voorstrijk
 • Afwasbare muurverf
 • Verspuitbare muurverf
 • Gevelverf
 • Structuurverf
 • Goedkope muurverf
 • Isolerende muurverf

  Heb je last van nicotine, water of andere vuile vlekken en wil je deze overschilderen? Dan adviseren we je om dit met een isolerende muurverf te doen. Bij het gebruik van een normale muurverf komen de vlekken langzaam weer terug. Met een isolerende primer of muurverf isoleer je de vlekken en blijven deze weg. Zo krijg je weer een mooi plafond of muur zonder vieze vlekken.
  In ons assortiment vind je verschillende soorten isolerende muurverf en primers voor vlekken. Met topmerken als Sikkens, Sigma en Zinsser is geen vlek te vies om overschilderd te worden.

  4 resultaten
  Standaard

  Hoe schilder je muren met nicotine of andere vlekken? 

  Ruimtes waar lang is gerookt of waar waterschade is geweest kun je niet zomaar overschilderen met normale muurverf. Bij normale muurverf gaan de vlekken er doorheen komen en ben je weer terug bij af. Om dit goed aan te pakken heb je een isolerende primer en isolerende muurverf nodig.
  Je begint altijd eerst met het goed schoonmaken van de muren. Hierna breng je een isolerende primer aan. Afhankelijk van de grote van de vlekken kun je een geschikte primer kiezen. Heb je een klein vlekje, dan kun je een isolerende spray gebruiken. Wanneer hele muren onder zitten, raden we aan om isolerende primer te gebruiken. Na het aanbrengen van de primer kun je deze overschilderen met een isolerende muurverf of een normale muurverf. Wanneer het hardnekkige vlekken waren raden we aan om het met een isolerende muurverf over te schilderen. 

  Waarom je een isolerende muurverf moet gebruiken

  Wanneer je last hebt van vlekken zoals nicotine of vocht, dan kan je deze niet zomaar overschilderen met een normale muurverf. De vlekken gaan hier namelijk doorheen waardoor deze dus weer terugkomen. Door gebruik te maken van een isolerende primer of direct een goede isolerende muurverf heb je dit probleem niet. Deze blokkeren namelijk de vlekken waardoor je er voor altijd vanaf bent.

  Meest gebruikte isolerende muurverf:

  Bij hardnekkige vlekken is dit van Sikkens de beste keus om te gebruiken. De verf heeft een matte uitstraling en is verkrijgbaar in alle lichte kleuren. Mocht je een andere eindlaag willen, dan kun je deze met elke muurverf van Sikkens overschilderen.

  Wanneer je een isolerende muurverf van Sigma willen, dan is de beste keuze. Deze verf is makkelijk te verwerken en verkrijgbaar in alle lichte kleuren. 

  Dit is een voordeliger alternatief op de Sigma en Sikkens isolerende muurverf. Het isoleert vlekken en geeft een matte uitstraling. 

  Dit is de goedkoopste isolerende muurverf. Deze is verkrijgbaar in alle lichte kleuren zoals Ral 9010 etc.

  isolerende muurverf voor het plafond

  Alle isolerende muurverf op deze pagina kan je ook gebruiken voor het plafond. Er zit geen onderscheid in of je deze voor de muren of het plafond wilt gebruiken.

  Isolerende muurverf combineren met een primer

  Heb je hele extreme vlekken zoals graffiti, vocht, schimmel of is er 20 jaar gerookt en nooit geschilderd, dan adviseren we je om eerst een isolerende primer te gebruiken. Zo weet je zeker dat de vlekken niet terugkomen.

  Isolerend muurverf kopen

  De best isolerende muurverf koop je eenvoudig, snel en voordelig online. Met ons ruim assortiment zit er altijd een geschikte isolerend verf voor je bij. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste verf, dan helpen we je hier graag mee. Neem contact op met onze klantenservice voor al je vragen.