Voor 22:00 besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €50,-
Voordelige prijzen

Histor One Krijtverf

Vanaf16,44Incl BTW13,59Excl BTW
Liter
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

Kleur
Kies kleur Wijzig kleur
Geen kleur geselecteerd
Wissen
 • Goede dekking
 • Zeer mat krijtverf effect

Beschrijving

Histor One Krijtverf

Histor One Krijtverf is een zeer matte verf geschikt voor het schilderen van muren, meubels en accessoires. Deze krijtverf van Histor geeft een poederachtige effect en is op verschillende manieren aan te brengen. Door de toevoeging van kalk is deze muurverf wat “stroperiger” hierdoor kan je een streperig effect creëren door het aanbrengen met een grove blokwitter of platte kwast. Door het verdunnen van de krijtverf met water is er ook een white wash effect mee te schilderen. Zo kan je met de krijtverf vele kanten op.

Belangrijke tips!

 • Extra bescherming
  Histor One Krijtverf is grof van structuur en daarom heel mat maar helaas ook gevoelig voor vuil en krassen. Daarom adviseren wij bij meubels de Histor Wax of een blanke ultra matte lak te gebruiken zoals de Trea Lyx Meubellak Ultra Mat
 • Vloeiing
  De vloeiing van de krijtverf is over het algemeen niet goed en dat is ook de bedoeling. Hierdoor kan je met een krijtverf effecten maken. Zoek je wel een gladde matte uitstraling? Gebruik dan voor hout de Histor One Acryl Lak Mat en voor muren de Histor One Muurverf Extra Mat.

Histor krijtverf op kleur

Histor One Krijtverf is verkrijgbaar in 16 speciale kleuren. Maar wij kunnen deze krijtverf ook maken op de mengmachine in meer dan 50.000 verschillende kleuren! Ook kleuren van bijvoorbeeld de populaire Engelse merken kunnen wij maken.

Online Histor One Krijtverf kopen

Histor One Krijtverf met korting online kopen doe je bij verf-plaza.nl. Uiteraard voor de scherpste prijs maar naast de beste prijs hebben we nog een aantal andere leuke punten. Die hebben we voor je hieronder op een rij gezet:

 • Gratis verzending
  Bij bestelling van €50,- of meer is je de verzending volledig gratis!
 • Snelle levering
  Bestelling voor 22:00, verzenden wij dezelfde dag nog. Doorgaans heb je je verf de volgende werkdag of op zaterdag als in huis!
 • Gratis roerhoutje
  Bij elke bestelling doen wij een aantal roerhoutjes. Zo kan je direct beginnen met de Histor One Krijtverf.

Vragen?

Heb je vragen over de Histor One Krijtverf of andere vragen? Stel ze gerust aan onze verfexperts. Zij helpen je graag met de juiste keuze voor verf en benodigdheden. Zo kan jij met een gerust hart aan de slag met je klus!

Veelgestelde vragen

Welke roller heb ik nodig?

Er zijn verschillende soorten rollers te verkrijgen. Welke soort roller je nodig hebt, is afhankelijk van de ondergrond. Zo heeft een ruwe ondergrond een roller nodig met langere haren dan een roller voor een gladde ondergrond. Om de juiste keuze te maken, hebben wij de rollers hieronder voor je op een rij gezet.

 

 • Gladde ondergrond zoals glad stucwerk, gipsplaten, renovliesbehang en dergelijke:

Anza Antex Platinum Muurverfroller

 • Gladde en licht ruwe ondergronden zoals stucwerk, structuurverf, spackmuren en plafonds: Anza Micmex Platinum Muurverfrollers
 • Ruwe ondergronden zoals spachtelputz, bakstenen, beton en dergelijke:

Anza Wistex Platinum

 • Plafonds: Gebruik voor gladde plafonds of licht ruwe plafonds:

Anza Micmex Platinum Muurverfrollers

Er zijn verschillende kwasten handig om te gebruiken bij het schilderen met muurverf. Hieronder hebben we ze op een rijtje gezet:

 • Grote oppervlaktes: Anza Pro Blokwitter
 • Strakke randen langs het plafond, plinten of deurlijsten: Anza Diamond Aqua Punt Kwast

Liever een platte kwast?

Anza Diamond Aqua Platte Kwast

 • Achter de radiator: Anza 305 Radiatorkwast
 • Bijwerken van kleine gebreken: Anza Lyon Penseel

Op onze adviespagina – muurverf staat uitgebreid uitgelegd hoe je het beste een muur kunt schilderen.

Voorstrijkmiddel zorgt voor een betere hechting door de zuiging van de muur te verminderen/verhelpen. Of je een voorstrijkmiddel nodig hebt, hangt dan ook af van de ondergrond. Om de juiste keuze te maken hebben we hieronder verschillende situaties omschreven.

 • Op onbehandelde zuigende ondergronden zoals nieuw stucwerk, bakstenen of gipsplaten is een voorstrijk noodzakelijk. De Oolex Pro Voorstrijk of de Oolex Pro Wall Primer zijn geschikte producten voor dit type ondergrond.
 • Bij ondergronden behandeld met muurverf is een voorstrijk niet noodzakelijk.
 • Op poederende ondergronden zoals oude muurverflagen die afgeven is een voorstrijk-/fixeermiddel verstandig om te gebruiken. De Sikkens Alpha Muurfix of Oolex Aqua Fix zijn goede producten hiervoor.

De Histor One Krijtverf is verkrijgbaar in meer dan 50.000 kleuren. Met onze officiële mengmachines kunnen wij alle denkbare kleuren maken. Je kan zelfs kleuren van andere merken zoals Sigma, Histor, Flexa, Farrow & Ball en The Little Green laten mengen in verf van een andere merk. Met onze online kleurenkiezer kies je gemakkelijk uit alle beschikbare kleuren.


Alternatieven binnen Histor

Histor One Muurverf Extra mat
Histor One Muurverf Mat
Histor One Lak Zijdeglans Acryl
Histor One Lak Mat Acryl

Reviews

0
van de 10
1 2 3 4 5
0 reviews

Hulp of advies nodig?

Heb je hulp nodig met bestellen? Of advies nodig voor je verfklus? Neem contact met ons op via: