Anza Wistex Platinum Roller

Breedte
 • Direct leverbaar
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Anza Wistex Platinum Roller

De Anza Wistex Platinum roller is een professionele verfroller voor grove ondergronden. Grove ondergronden zijn bijvoorbeeld stenen buitenmuren of grof spachtelputz. De dikke vacht van deze roller zorg ervoor dat er overal verf wordt aangebracht en het oppervlak netjes gedekt wordt met muurverf. Ook is de vacht van deze roller extra slijtvast, waardoor je veel m2 kan schilderen op grove ondergronden.

De beste roller voor buitenmuurverf

Ga je buiten de muren schilderen, dan is Anza Wistex Platinum muurverfroller de beste keuze om het aan te brengen. Vooral stenen muren zijn ideaal om met deze roller te schilderen. Goedkope rollers slijten snel op ruwe ondergronden waardoor je deze snel moet vervangen. Met de Anza Wistex heb je hier geen last van en blijft de kwaliteit van de roller goed en kan je veel m2 in een keer schilderen.
Kies de juiste maat roller voor het beste resultaat, je hebt de keuze uit drie maten:

 • 18 cm
  Dit is het formaat roller dat we aanraden om je buitenmuren te schilderen. Je hebt met deze de meeste controlere over de roller waardoor je een mooier resultaat krijgt.
 • 10 cm
  Deze maat gebruik je voor het schilderen van de randjes of kleinere oppervlaktes.
 • 25 cm
  Ga je veel m2 schilderen, dan kan je gebruik maken van deze roller. Je bent hiermee sneller klaar, alleen is het wel zwaarder om er mee te schilderen.

Anza Wistex Platinum roller kopen

De Anza Wistex Platinum roller is online voordelig bij ons te koop. We hebben deze roller altijd ruim op voorraad en kunnen direct leveren. We zijn officieel Anza dealer en kopen hier rechtstreeks in. Hierdoor kunnen we de scherpste prijs hanteren en altijd snel leveren. Beste je op werkdagen voor 22:00 uur, dan sturen we deze dezelfde dag nog op en heb je deze de volgende dag in huis.
Heb je nog vragen, dan horen we het graag.

Dit heb je ook nodig

Anza Verfrolbeugel softgrip
Verfrolbeugel
Anza Verfemmer
Anza Verfrooster

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op