Anza Micmex Platinum Roller

Breedte

Bijpassende beugel

 • Verfrolbeugel
 • Verfrolbeugel
 • Verfrolbeugel
  • Direct leverbaar
  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Keuze uit alle kleuren
  • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
  • Product & kleurgarantie

  Product omschrijving

  De Anza MicMex is een professionele muurverfroller die je kan gebruiken voor muren die glad tot medium grof zijn. Deze all round muurverfroller kan je dus voor bijna iedere muur gebruiken. Ook wanneer je je plafond wilt schilderen is dit de beste keuze. Door de iets dikkere vacht breng je altijd voldoende verf aan, waardoor je een prachtig eindresultaat krijgt.

  Heb je een spiegelgladde muur, dan kan je het beste gebruik maken van de Anza Antex Platinum Muurverfroller.
  Ga je een hele grove muur schilderen zoals een bakstenen muur, dan kan je het beste de Anza Wistex Platinum Roller.

  De makkelijkste en beste muurverfroller

  De Anza Micmex roller wordt ook wel gezien als de makkelijkste en beste roller om je muur te schilderen. Door de uitstekende opname- en afgiftecapaciteit zorg je ervoor dat je altijd voldoende verf aanbrengt. Hierdoor krijg je in combinatie met de goede muurverf altijd een strak en baanloos eindresultaat.

  Zijn je schilder skills niet al te best, dan raden we je zeker aan om deze roller te gebruiken. Veel voorkomende fouten wanneer iemand gaat schilderen is te weinig verf aanbrengen door te lang door te blijven rollen. Met deze roller breng je voldoende verf aan waardoor het schilderen makkelijker zal gaan.

  Kies de juiste maat muurverfroller

  De maat die wij aanraden en die ook door schilders het meest gebruikt wordt, is de 18 cm variant. Met dit formaat schilder je gemakkelijk je muur en heb je volledige controle over de verfroller. Voor de kleine randjes kies je de 10 cm variant. Deze heb je in het dun en dik, waarbij je de dunne gebruikt voor randen van kleinere oppervlakte en de dikke voor randen voor grotere oppervlaktes. Moet je veel m2 schilderen, dan kan je kiezen voor de 25 cm variant. Met deze roller ben je natuurlijk sneller klaar, maar is het wel zwaarder en moeilijker schilderen.

  Alle varianten zijn te gebruiken in combinatie met een verfrolbeugel. Kies het zelfde formaat als je roller, dan past deze altijd perfect.

  Anza Micmex Platinum Muurverfroller kopen

  Online koop je deze roller gemakkelijk, snel en voordelig bij ons online. We kopen altijd groot in en kunnen hierdoor scherpe prijzen hanteren. Ook kunnen we direct leveren en bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. Bestellingen boven de 50 euro worden gratis verzonden. Heb je nog vragen, dan horen we die graag.

  Dit vinden onze klanten van dit product

  Dit product is nog niet beoordeeld

  Dit heb je ook nodig

  Verfrolbeugel
  Anza inlegbak voor verfbakje – 5 Stuks