Cetabever

Cetabever is een prominent merk bekend om zijn hoogwaardige beits– en olieproducten, speciaal ontworpen voor houtbescherming binnen en buiten. Het merk heeft zich door de jaren heen bewezen als een betrouwbare partner voor zowel doe-het-zelvers als professionele schilders, door de levering van producten die de natuurlijke schoonheid van hout versterken en langdurige bescherming bieden tegen weersinvloeden. Cetabever koop je dus voor al je houtbescherming projecten voor buiten.

24 resultaten
Standaard

Cetabever beits

Cetabever beits staat bekend om zijn uitstekende dekkende eigenschappen en duurzaamheid. De beits vormt een beschermende laag die niet alleen het hout verfraait maar ook beschermt tegen vocht, UV-straling en schimmel. Het assortiment omvat verschillende soorten beits, waaronder de populaire Cetabever Buitenbeits Dekkend, die een zijdeglanzend finish biedt en geen grondverf nodig heeft.

Verschillende Cetabever producten

Cetabever biedt een uitgebreide lijn aan producten die elk houtwerk kunnen behandelen en beschermen:

  • Cetabever Tuinhoutbeits Dekkend: Deze beits zorgt voor een dekkende afwerking en is verkrijgbaar in diverse kleuren. Het beschermt tuinhout tegen weer en wind en is makkelijk aan te brengen.
  • Cetabever Tuinmeubelolie: Speciaal ontwikkeld om tuinmeubelen te voeden en te beschermen, waardoor ze een natuurlijke uitstraling behouden en bestand zijn tegen vocht.
  • Cetabever Schuur en Tuinhuisbeits: Met deze beits kunt u uw schuur of tuinhuis een natuurlijke, matte look geven terwijl het hout tot vijf jaar beschermd wordt tegen de elementen.
  • Cetabever Tuinmeubelbeits Natuurlijk Effect: Dit product combineert de uitstraling van natuurlijk hout met de beschermende eigenschappen van een beits, ideaal voor het behouden van de oorspronkelijke uitstraling van uw tuinmeubilair.

Waar komt het merk Cetabever vandaan?

Het merk Cetabever werd opgericht in 1920 in Beverwijk, Nederland. De naam is afgeleid van “Ceta”, een verkorting van Greta, de naam van een van de oprichter’s dochters, en “Bever” van Beverwijk. Oorspronkelijk begonnen als een fabrikant van was- en poetsmiddelen, heeft Cetabever zich ontwikkeld tot een specialist in houtbeschermingsproducten. Hun erfgoed van kwaliteit en innovatie blijft de standaard zetten in houtverzorging en -bescherming.

Cetabever beits en olie kopen

Kiezen voor Cetabever beits en olie betekent kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Of u nu op zoek bent naar een product voor uw tuinmeubels, schuttingen, of binnenkozijnen, Cetabever biedt een oplossing. Bezoek Verf-plaza.nl voor exclusieve Cetabever aanbiedingen en een breed assortiment aan Cetabever producten. Profiteer van onze expertise en snelle levering om uw houtprojecten een nieuw leven te geven met de beste bescherming die er is. Heb je vragen of advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice.