Farrowball

Verfwinkel in Standdaarbuiten

Verf kopen in de omgeving van Standdaarbuiten? Breng een bezoek aan Verfplaza in Roosendaal. Op slechts 15 minuten rijden van Standdaarbuiten is onze Verfwinkel te vinden. Met ons ruime assortiment en meerdere topmerken, zijn we de grootste verfspeciaalzaak in de regio. Zo zijn we erkend dealer van onder andere Sikkens, Sigma en Farrow & Ball. Met onze verfspecialisten helpen we je graag bij het kiezen van de juiste verf. Ook voor de benodigde verfaccessoires en behang ben je bij ons op het juiste adres.

Dé verfspeciaalzaak in jouw regio

✓ Officieel dealer van de merken Sikkens, Sigma, Farrow & Ball, Rust-Oleum, SPS, Flexa en Histor
✓ Een grote keuze aan verschillende verfproducten muurverf, lakverf, grondverf etc.
✓ Deskundig team aan verfspecialisten voor een uitgebreid verfadvies

✓ Officiële kleurenmengmachines goed voor meer dan 50.000 verschillende kleuren

Een greep uit het assortiment

Advies nodig? Geen enkel probleem. Onze deskundige verfspecialisten hebben een schilder achtergrond. Voor het beantwoorden van alle vragen en problemen op het gebied van verf, schilderen en behangen, kan je bij ons terecht. Neem gerust contact op via de telefoon, Whatsapp of kom langs in de winkel. We bieden verschillende topmerken aan:

·        Farrow & Ball

·        Histor

·        Sikkens

·        Zinsser

·        Trae-lyx

·        Sigma

·        Alabastine

·        Montana spuitbussen

·        Flexa

·        Rust-Oleum

Kleuradvies en inspiratie

Ook voor kleuradvies en inspiratie ben je bij Verhuys Roosendaal op het juiste adres. In onze showroom is een kleurenhoek aanwezig met honderden kleuren op wand en grotere kleurstalen van onder andere het merk Farrow & Ball. Ben je niet 100% zeker of je tevreden bent met de kleur? Test de kleur dan vooraf met een kleurtester. Kom gerust langs om een kijkje te nemen in onze kleuren hoek.

Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean
Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean
Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
Sikkens Alphacryl Pure Mat SF