Sikkens buitenmuurverf aanbieding

Verfwinkel in Essen

Ben je op zoek naar een verfspeciaalzaak met een ruim assortiment? Dan is Verfplaza in Roosendaal een goede keuze om langs te komen. Onze verfspecialisten geven een bijpassend advies voor iedere klus. Het verfassortiment bestaat uit bekende merken, zoals Sikkens, Sigma, SPS, Farrow & Ball en Rust-Oleum. Op een kwartier rijden van Essen, ligt onze verfwinkel gelegen. De winkel is makkelijk bereikbaar per auto en heeft voldoende parkeergelegenheid voor de deur. De verfproducten en benodigdheden zijn geschikt voor de vakman, als voor de particulier. Kom gerust een keer langs om de winkel te bekijken of inspiratie op te doen in de showroom.

Vijf argumenten om Verfplaza in Roosendaal te bezoeken:

✓ Een uitnodigende verfspeciaalzaak met een groot gamma aan verfproducten

✓ Deskundig advies van onze verfspecialisten (in de winkel, telefonisch of per e-mail)

✓ De winkel is makkelijk bereikbaar, voldoende parkeergelegenheid en ruime openingstijden

✓ Kleur- en verfadvies vrijblijvend (showroom met behangboeken, kleurenwaaiers en kleurenstalen)

✓ Officiële dealer van Sikkens, Sigma, SPS, Rust-Oleum en Farrow & Ball

Een overzicht van de professionele merken

Verfplaza is een bekende verfwinkel in Roosendaal en de omgeving. We bieden als service een vrijblijvend advies aan voor ieder verfklus. We nemen de tijd om een geschikt consult te geven dat past bij de ondergrond en situatie daarvan. Op onze website staan alle verfproducten in een overzicht. Hieronder een korte versie van de merken die we verkopen:

·        Farrow & Ball

·        Rust-Oleum

·        Stucco D’Or

·        Sikkens

·        Südwest

·        Zinsser

·        Flexa

·        Histor

·        Montana spuitbussen

·        Alabastine

Inspiratie en verfadvies op maat

De winkel is niet alleen beschikbaar voor een betreffend verfadvies, maar we zijn ook bekend met de nieuwste kleurtrends en behangpatronen. Voor ieder interieur is een kleurtint of decoratief behang te vinden. De verfspecialisten staan klaar om je hierbij te informeren wat er mogelijk is. De winkel bestaat uit een inspiratiehoek waar een grote kleurenwand van Farrow & Ball staat gepresenteerd. Je kunt in alle rust een behangboek of kleurenwaaier openslaan onder het genot van een kopje koffie. Ben je nieuwsgierig, je bent van harte welkom in onze winkel in Roosendaal!

Sikkens Alphacryl Pure Primer nieuw
Sikkens Alphacryl Pure Primer SF
Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean
Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean