Cetabever Tuinmeubelolie Waterproof

Inhoud
 • Direct leverbaar
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

CetaBever Tuinmeubelolie Waterproof

CetaBever Tuinmeubelolie Waterproof is een hoogwaardige oplosmiddelhoudende olie die geschikt is voor tuinmeubels buitenshuis. De olie is waterafstotend en voedt het hout. Daarnaast is de blanke, zijdematte olie te verdunnen met terpentine. De olie is beschikbaar in zowel spuitbus als blik. Met 1 liter CetaBever Tuinmeubelolie Waterproof kan ongeveer 18 m2 behandeld worden.

4 belangrijke kenmerken:

 • Waterafstotend
  De olie is waterafstotend waardoor je de olie ook kan gebruiken op onoverdekte tuinmeubels buiten. De bewerkte meubels zijn beschermd tegen regen.
 • Vocht- en weerbestendig
  Zoals veel CetaBever producten zorgt ook deze tuinmeubelolie spuitbus ervoor dat het behandelde hout vocht- en weerbestendig is.
 • Verrijkt natuurlijke houtkleur
  De spuitbus is verkrijgbaar in slecht 1 kleur, namelijk blank. Hierdoor wordt de natuurlijke houtkleur verrijkt waardoor jouw tuinmeubel mooier en meer beschermd zijn na behandeling met dit product.
 • Beschermt 2x langer dan normale olie
  CetaBever Tuinmeubelolie Waterproof beschermt het hout 2x langer dan normale olie waardoor deze olie voor velen de eerste keus is. Na het gebruik van het product zijn je tuinmeubels voor lange tijd beschermd.

Gelijk overschilderbaar

CetaBever Tuinmeubelolie Spuitbus kan meteen na het aanbrengen al overschilderd worden waardoor je niet uren hoeft te wachten. Daarom is dit product ideaal voor mensen die niet genoeg tijd of niet genoeg zin hebben om te gaan schilderen. Met deze spuitbus ben je in een mum van tijd klaar.

Online CetaBever Tuinmeubelolie Waterproof bestellen

Ben jij op zoek naar CetaBever Tuinmeubelolie Waterproof? Bestel dan eenvoudig via onze website. Wanneer je voor 22:00 bestelt ontvang je je bestelling nog de volgende dag! Toch op zoek naar een ander product? Bekijk ons uitgebreide assortiment op de website en je vindt ongetwijfeld het juiste product voor jouw klus.

Vragen? Onze experts helpen je graag!

Heb je vragen over CetaBever Tuinmeubelolie Waterproof of weet je niet zeker of dit wel het juiste product is voor jouw klus? Wij helpen je en geven je een passend advies. Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

 

Alternatieven binnen Hardhoutolie

Hermadix Bangkirai Olie
Cetabever Tuinmeubelolie Spuitbus
Finess Terras-en Vlonderolie
Finess Tuinmeubelolie