Beits voor buiten in de aanbieding

Verfwinkel in Steenbergen

Op zoek naar een uitgebreide verfwinkel voor iedere schildersklus? Onze winkel Verfplaza is gelegen aan de Spoorstraat in Roosendaal. De verfspecialisten bieden je graag een ruim assortiment aan bekende merken, zoals Farrow & Ball, Sikkens of Sigma. De winkel is ingericht voor de particulier als voor de zakelijke klanten. Zoek je inspiratie voor een kleurtje in je nieuwe huis? De kleur en inspiratiehoek biedt een ruime keuze aan kleurstalen en behangboeken. Je kunt op je gemak iets uitzoeken of de verfspecialisten helpen je hierbij.

Ruim assortiment aan professionele merken

Verfplaza is een grote verfspeciaalzaak met een uitgebreid assortiment die we kunnen aanbieden. Behalve de professionele bekende verfmerken, hebben we ook producten voor een decoratieve afwerking, zoals een betonlook of metallicverf. Hieronder staat een rijtje van de bekendste merken:

·        Sigma

·        Stucco D’OR

·        SPS

·        Sikkens

·        Rust-Oleum

·        Flexa

·        Histor

·        Südwest

·        Farrow & Ball

·        Oolex

Vijf redenen om naar Verfplaza te komen:

✓ Een grote gezellige verfwinkel met ruim aanbod aan verfproducten

✓ Erkend dealer van Farrow & Ball, Sigma, Sikkens en Rust-Oleum, SPS

✓ Ons eigen merk van Verfplaza, hoogwaardige muurverf, lakverf etc. voor een lage prijs

✓ Kleuradvies en inspiratieruimte (kleurenwaaiers, grote kleurenwanden en behangboeken)

✓ Team van verfspecialisten met ervaring

Inspiratie en kleuradvies

Naast het adviseren van het juiste verfproduct, kan je ook bij terecht voor een kleuradvies. In de showroom is een aparte inspiratiehoek ingericht. Er zijn behangboeken tentoongesteld, maar ook een aantal kleurenwanden met kleurstalen. Zo krijg je een beter beeld wat er allemaal mogelijk is om jouw woonkamer of slaapkamer in te richten. Heb je hulp nodig, kom gerust langs en vraag een van onze medewerkers.