Anza Titanium Kwast Rond

Kwastmaat
  • Direct leverbaar
  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Keuze uit alle kleuren
  • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
  • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

De Anza Titanium Kwast Rond is een professionele kwast voor het schilderen van verf op terpentinebasis. De modernste kunstvezel haren zorgen voor een perfecte verfopnamen en een gelijkmatige afgifte hiervan. Zo ga je voor een perfect uitresultaat met minder druipers of tranen. Verder is de steel gemaakt van beukenhout en is extra comfortabel.

Welke maat kwast kan je het best gebruiken?

Welke maat kwast je moet gebruiken is afhankelijk van het oppervlak. Om je met de juiste keus te helpen zetten we de maten en waarvoor je deze kan gebruiken op een rijtje:

Maat 8 & 10: Dit zijn de kleinste maten en gebruik je wanneer je heel nauwkeurig kleine plekjes of oppervlaktes wilt schilderen

Maat 12 & 14: Met deze maten kan je al een iets grote oppervlaktes schilderen zoals smallere kozijnen. Ook is dit formaat mooi te gebruiken in combinatie met een groter formaat zoals 16 of 18.

Maat 16 & 18: Wanneer je veel met de kwast te werk wilt gaan is de meest gebruikte maat. Je kan hier grote oppervlaktes mee schilderen zoals deuren of dikkere kozijnen

Maat 20: Dit formaat kwast gebruik je wanneer je hele grote oppervlaktes wilt schilderen.

Dit vinden onze klanten van dit product

Dit product is nog niet beoordeeld

Ook handig

Anza Vilt Elite Lakroller
Verzetblik met Beugel
Verzetblik Met Beugel
Inzetstrijkvaatje
KIP 3308 Washi-Tec® schilderstape gold