Sigma Sigmatin Dgl Mat

Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

 • Geen kleur geselecteerd
 • Direct leverbaar
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

De Sigma Sigmatin Dgl Mat is de goedkoopste Sigma muurverf die er is. DGL staat dan ook voor ” De Goedkoopste Latex “. Deze muurverf heeft een uitstekende dekking en is gemakkelijk te schilderen. Ook is de Sigma Sigmatin Dgl Mat verkrijgbaar in iedere kleur na keuze. Naast Ral 9010 of Ral 9016 ook in kleuren van andere merken.

Waarom de Sigma Sigmatin Dgl Mat

Wil je de Sigma Sigmatin DGL Matt vergelijken met andere muurverf voor binnen? Aan de hand van een aantal belangrijke kenmerken leggen we je uit wat je van deze muurverf van Sigma kan verwachten:

 • Goede dekking
  Sigma Sigmatin DGL Matt heeft een goede dekking. Deze muurverf is getest en heeft een klasse 2 dekkingskracht.
 • Licht schrobvast
  Deze muurverf wordt veel gebruikt in ruimtes met lage belasting of grote projecten. De Sigma Sigmatin DGL heeft een schrobklasse 2, dit wil zeggen dat de muurverf licht schrobvast is. Je kan deze muurverf dus voorzichtig schoonmaken. Ben je op zoek naar een schrobvaste of zelfs een zeer goed reinigbare muurverf voor binnen? Kies dan voor de Sigma Sigmapearl Clean Matt of Sigma Sigmatex Superlatex.
 • Prijs/kwaliteit
  Een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding heeft de Sigma DGL Matt zeker. Daarom is deze muurverf voor binnen van Sigma erg populair en wordt veel gebruikt door schilders en de doe-het-zelver.
 • Kleur
  Uiteraard kunnen wij deze muurverf voor je op kleur maken. Met onze officiële mengmachines van Sigma kunnen wij meer dan 50.000 kleuren maken. Kies deze gemakkelijk uit in onze online kleurenwaaier.
 • Voor meerdere ondergronden
  ‘Beton, stucwerk, schuurwerk, gipsplaten, metselwerk, glasweefsel, glasvlies en bestaand (muurverf)lagen en structuurpleisters’  dit zijn allemaal ondergronden die perfect met de Sigma DGL Matt geschilderd kunnen worden.

Aanbrengen van de Sigma Sigmatin DLG Matt

Het aanbrengen van deze Sigma muurverf kan met een roller, kwast of met airless -spuitmachine. Voor verschillende ondergronden zijn verschillende rollers verkrijgbaar zodat je met de Sigma DGL Matt een egaal en streeploos resultaat kan schilderen. In onze FAQ leggen we je precies uit welke roller je voor welke ondergrond nodig hebt.

Online Sigma Sigmatin DGL kopen

Uiteraard bieden wij deze muurverf van Sigma aan voor de beste prijs met hoge korting. Sigma Sigmatin DGL Matt met korting kopen doe je ons in de webshop. En bestel je voor 22:00 dan bezorgen wij je bestelling de volgende werkdag of zelfs op zaterdag bij je thuis. Bij bestelling boven de €50,- ook nog gratis verzending. Dus ben je op zoek naar goedkope Sigma muurverf dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Vragen? Stel ze aan onze experts

Al je vragen over de Sigma Sigmatin DGL Matt kan je stellen aan onze verfexperts. Neem contact met ons op via mail, whatsapp of telefoon. Ook andere vragen over Sigma verf of je verfklus kan je bij onze expert terecht.

Product informatie

 • Basis waterbasis (acryl)
 • Binnen/Buiten binnen
 • Glansgraad mat / matt
 • Kwaliteit semi-professioneel
 • Rendement 8 m2 per liter
 • Ondergrond behang, bestaande verflaag, beton, stucwerk, gipsplaten, plaatmateriaal, steen
 • Reinigbaarheid Beperkt reinigbaar (schrobklasse 2)
 • Verwerkingstemperatuur 5 tot 30 °C
 • Overschilderbaar na 4 uur

Wij zijn officieel dealer van het merk Sigma. Dit houdt in dat we Sigma verf mogen verkopen en je als klant bij ons verzekerd bent van 100% echte Sigma verf.

Product & kleur garantie

Omdat we een officiële dealer zijn geven we altijd garantie op kleuren en producten. Zo kan je er altijd vanuit gaan dat de verf naar behoren werkt en de kleur klopt. Mocht er toch iets verkeerd gaan dan lossen we dit altijd netjes op.

Scherpste prijzen

Naast onze garanties ben je bij ons ook verzekerd van de beste prijzen. We kopen onze verf direct bij Sigma en kunnen hierdoor altijd de laagste prijs aanbieden.

Onze bestellingen laten we bezorgen door PostNL. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan word je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Kies je eigen datum

Je kan bij ons zelf kiezen welke dag je je bestelling wilt laten bezorgen. Zo kan je bijvoorbeeld op maandag bestellen en aangeven deze zaterdag pas geleverd te willen hebben.

Grote klus? Geen probleem

Heb je een grote klus en veel verfemmers verf nodig, dan is dat geen probleem. Naast PostNL leveren we grote bestellingen zelf of per pallet.

Verpakking

Verf is een kwetsbaar product en daarom verpakken we dit zo zorgvuldig mogelijk in. Ook tapen we de emmers en blikken altijd vast zodat de kans op lekken zo klein mogelijk is.

Waarschuwing
H317 – Kan een allergische huidreactie veroorzaken.
P101 – Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

Algemeen
P102 – Buiten het bereik van kinderen houden.

Preventie
P261 – Inademing van damp vermijden.
P280 – Draag beschermende handschoenen.

Reactie
P302+P362+P364 – BIJ CONTACT MET DE HUID: Verontreinigde kleding uittrekken en wassen alvorens deze opnieuw te gebruiken.
P333+P313 – Bij huidirritatie of uitslag: Raadpleeg een arts.
P362+P364 – Verontreinigde kleding uittrekken en wassen alvorens deze opnieuw te gebruiken.VerwijderingP501 – Inhoud en verpakking afvoeren in overeenstemming met lokale, regionale, nationale of internationale regelgeving.

Veelgestelde vragen

Er zijn verschillende soorten rollers te verkrijgen. Welke soort roller je nodig hebt, is afhankelijk van de ondergrond. Zo heeft een ruwe ondergrond een roller nodig met langere haren dan een roller voor een gladde ondergrond. Om de juiste keuze te maken, hebben wij de rollers hieronder voor je op een rij gezet.

 • Gladde ondergrond zoals glad stucwerk, gipsplaten, renovliesbehang en dergelijke:

Anza Antex Platinum Muurverfroller

 • Gladde en licht ruwe ondergronden zoals stucwerk, structuurverf, spackmuren en plafonds:

Anza Micmex Platinum Muurverfrollers

 • Ruwe ondergronden zoals spachtelputz, bakstenen, beton en dergelijke:

Anza Wistex Platinum

 • Plafonds: Gebruik voor gladde plafonds of licht ruwe plafonds:

Anza Micmex Platinum Muurverfrollers

Er zijn verschillende kwasten handig om te gebruiken bij het schilderen met muurverf. Hieronder hebben we ze op een rijtje gezet:

 

 • Grote oppervlaktes: Anza Pro Blokwitter
 • Strakke randen langs het plafond, plinten of deurlijsten: Anza Diamond Aqua Punt Kwast
 • Liever een platte kwast? Anza Diamond Aqua Platte Kwast
 • Achter de radiator: Anza 305 Radiatorkwast
 • Bijwerken van kleine gebreken: Anza Lyon Penseel

Voorstrijkmiddel zorgt voor een betere hechting door de zuiging van de muur te verminderen/verhelpen. Of je een voorstrijkmiddel nodig hebt, hangt dan ook af van de ondergrond. Om de juiste keuze te maken hebben we hieronder verschillende situaties omschreven.

 • Op onbehandelde zuigende ondergronden zoals nieuw stucwerk, bakstenen of gipsplaten is een voorstrijk noodzakelijk. De Oolex Pro Voorstrijk of de Oolex Pro Wall Primer zijn geschikte producten voor dit type ondergrond.
 • Bij ondergronden behandeld met muurverf is een voorstrijk niet noodzakelijk.
 • Op poederende ondergronden zoals oude muurverflagen die afgeven is een voorstrijk-/fixeermiddel verstandig om te gebruiken. De Sikkens Alpha Muurfix of Oolex Aqua Fix zijn goede producten hiervoor.

De Sigma Sigmatin DGL Mat is verkrijgbaar in meer dan 50.000 kleuren. Met onze officiële mengmachines kunnen wij alle denkbare kleuren maken. Je kan zelfs kleuren van andere merken zoals Sigma, Histor, Flexa, Farrow & Ball en The Little Green laten mengen in deze verf. Met onze online kleurenkiezer kies je gemakkelijk uit alle beschikbare kleuren.

Ja, deze muurverf is ook verspuitbaar. Alle informatie die je nodig hebt om deze muurverf te verspuiten, is te vinden op de technische bladen en deze zijn hier te downloaden.

De Sigma Sigmatin DLG Mat is schrobvast (klasse 2). Muurverven met schrobklasse 2 zijn goed afwasbaar. Deze zijn reinigbaar maar kunnen bij herhaaldelijk reinigen glansplekken laten zien in de verflaag. Ben je op zoek naar een zeer goed reinigbare muurverf? Bekijk hier alle muurverven met schrobklasse 1.

Sigma Sigmatin DGL Matt is de goedkoopste Sigma muurverf

Dit vinden onze klanten van dit product

Dit product is nog niet beoordeeld

Dit heb je ook nodig

Anza Micmex Platinum Roller
Anza Antex Platinum Muurverfroller