Mergelwit G0.05.85

Sikkens Authentieke Kleuren

Welke verf heb je nodig?
Welk product?
Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Keuze uit alle kleuren
  • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
  • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Mergelwit G0.05.85 is een lichte crème kleur van Sikkens. Deze kleur wordt voornamelijk buiten gebruikt voor het schilderen van kozijnen, deuren en boeidelen. Deze kleur valt onder de Sikkens Authentieke kleuren en is de lichtste/witste kleur uit deze collectie.

Mergelwit G0.05.85 combineren

Mergelwit G0.05.85 is met iedere kleur uit de Sikkens Authentiek kleurencollectie te combineren. Mergelwit wordt dan ook wel als de basiskleur van deze collectie gezien. Veel gebruikte kleurencombinatie met Mergelwit zijn Monumentengroen of Grachtengroen.

Kleurcode van Mergelwit

De officiële kleurcode van de echte authentieke Mergelwit is G0.05.85. Je kan deze kleur dan ook bestellen met zowel de code als de naam. Mergelwit heeft geen Ral nummer of NCS code. De Ral kleur die het dichts in de buurt komt van Mergelwit is Ral 9001.

Sikkens Mergelwit

De echte authentieke Mergelwit is van Sikkens. Wanneer je deze kleur dan ook wilt gebruiken, adviseren we je om Sikkens verf te gebruiken. Naast dat je de echt kleur krijgt, schilder je ook nog een met de beste verf. Zo adviseren we je voor buiten de Sikkens Rubbol XD High Gloss te gebruiken. Deze blijft tot wel 10 jaar mooi, waardoor je zo lang mogelijk niet meer hoeft te schilderen.

Sigma verf in Mergelwit

Schilder je liever met Sigma verf, dan kunnen we Mergelwit ook in Sigma voor je mengen. De meest gekozen buitenlak van Sigma is de Sigma S2U Allure Gloss, maar we kunnen alle Sigma buitenlakken voor je mengen in Mergelwit G0.05.85.

Meer van de Sikkens Authentieke Kleuren collectie

Sikkens Authentieke Kleuren
Drents bruin A6.05.10
Sikkens Authentieke Kleuren
Gelders blauw U4.15.10
Sikkens Authentieke Kleuren
Engelsrood B6.45.15
Sikkens Authentieke Kleuren
Zweeds rood C4.40.20
Sikkens Authentieke Kleuren
Okergeel E8.35.65
Sikkens Authentieke Kleuren
Zandsteengeel F2.15.75
Sikkens Authentieke Kleuren

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op