Monumentengroen N0.15.10

Sikkens Authentieke Kleuren

Welke verf heb je nodig?
Welk product?
Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Keuze uit alle kleuren
  • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
  • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Sikkens Monumentengroen N0.15.10 is een donkergroene kleur die veel gebruikt wordt voor het schilderen van buiten deuren en kozijnen. Het is de meest gebruike kleur uit de Sikkens Authentieke kleurencollectie. Je kan deze kleur door ons laten mengen in alle soorten Sikkens verf in zowel hoogglans als zijdeglans.

Welke kleuren passen bij Monumentengroen

De bijpassende witkleur van Monumentengroen is Mergelwit. Echter kan je Sikkens Monumentengroen No.15.10 ook goed combineren met een Ral 9010 of Ral 9001. Wanneer de bijpassende tint nog meer beige mag zijn, dan kan je ook kiezen voor de Bentheimergeel of de Zandsteengeel. Beide kleuren vind je ook terug in de Sikkens Authentieke kleurcollectie.

Wat is de Ral code van Monumentengroen

De kleur Monumentengroen van Sikkens heeft geen Ral code of nummer. Monumentengroen heeft enkel een Sikkens code en dat is No.15.10. De Ral kleur die in de buurt van Monumentengroen komt is Ral 6009 Dennengroen. Je hebt ook geen Ral code nodig, want je kan Monumentengroen gewoon online bij ons bestellen.

De beste lak in de kleur Monumentengroen

Wil je thuis de kleur monumentengroen gebruiken en dit met de beste lak aanbrengen, dan adviseren we je om de Sikkens Rubbol XD High Gloss te gebruiken. Dit is de meest duurzame Sikkens Hoogglans buitenlak en kan gemengd worden in Monumentengroen N0.15.10. Wanneer je liever iets minder glans wilt heb je deze lak ook is de Semi Gloss variant.

Naast de lak, kan je ook meteen een primer in Monumentengroen bestellen. Zo adviseren we je de Sikkens Rubbol Primer Extra te gebruiken wanneer je met de Sikkens XD of SB gaat schilderen.

Monumentengroen in Sigma verf

Schilder je liever met Sigma, dan kunnen we de kleur Monumentengroen N0.15.10 ook voor je mengen in een Sigma buitenlak. De meeste gekozen buitenlak van Sigma in Monumentengroen is de Sigma S2U Allure Gloss.

 

 

Meer van de Sikkens Authentieke Kleuren collectie

Sikkens Authentieke Kleuren
Drents bruin A6.05.10
Sikkens Authentieke Kleuren
Gelders blauw U4.15.10
Sikkens Authentieke Kleuren
Engelsrood B6.45.15
Sikkens Authentieke Kleuren
Zweeds rood C4.40.20
Sikkens Authentieke Kleuren
Okergeel E8.35.65
Sikkens Authentieke Kleuren
Zandsteengeel F2.15.75
Sikkens Authentieke Kleuren

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op