Grachtengroen Q0.05.10

Sikkens Authentieke Kleuren

Welke verf heb je nodig?
Welk product?
Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Keuze uit alle kleuren
  • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
  • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Grachtengroen Q0.05.10 is de donkerst groene kleur van Sikkens. Omdat deze kleur zo donker oogt, heeft het als voordeel dat je woning dan niet te groen oogt. Zeker met de zon erop, kunnen andere donkergroene kleuren toch nog heel groenig ogen. Door gebruik te maken van Grachtengroen, heb je dit niet.

Sikkens Grachtengroen Q0.05.10

De kleur Grachtengroen Q0.05.10 is een kleur van Sikkens en komt uit de Authentieke kleurencollectie. Het is een veel gebruikte kleur voor monumentale panden, huizen in dorpen of stadscentrums. Ook veel nieuwbouwhuizen die wat authentieker zijn gebouwd gebruiken Grachtengroen. Om deze kleur zo lang mogelijk mee te laten gaan, heeft Sikkens de beste buitenlakken ontwikkeld. Zo kan de kleur Grachtengroen wel 8 – 10 jaar mooi blijven wanneer je de Sikkens Rubbol XD High Gloss gebruikt.

Wat is de Ral code van Grachtengroen

De kleur Grachtengroen heeft geen Ral code of nummer. Het is een unieke Sikkens kleur en heeft als kleurcode alleen Q0.05.10. Verder is Grachtengroen gewoon te bestellen onder de naam Grachtengroen. Je hoeft dus geen speciale code of iets door te geven.

Kleuren die bij Grachtengroen passen

De best lichte kleur die bij Grachtengroen past is Mergelwit. Zo kan je een mooie combinatie maken van een donkere en lichte tint. Verder kan je Grachtengroen ook altijd combineren met Ral 9010. Wanneer je in de Sikkens Authentieke kleuren wilt blijven, dan kan je ook kiezen voor Bentheimergeel.

Grachtengroen in Sigma verf

Officieel is Grachtengroen een kleur Sikkens, maar omdat wij ook Sigma verf verkopen, kunnen we Grachtengroen ook voor je mengen in Sigma verf. Wanneer je de beste buitenlak van Sigma wilt gebruiken, dan adviseren we je de Sigma S2U Allure Gloss te gebruiken.

Meer van de Sikkens Authentieke Kleuren collectie

Sikkens Authentieke Kleuren
Drents bruin A6.05.10
Sikkens Authentieke Kleuren
Gelders blauw U4.15.10
Sikkens Authentieke Kleuren
Engelsrood B6.45.15
Sikkens Authentieke Kleuren
Zweeds rood C4.40.20
Sikkens Authentieke Kleuren
Okergeel E8.35.65
Sikkens Authentieke Kleuren
Zandsteengeel F2.15.75
Sikkens Authentieke Kleuren

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op