Sigma Perfect Matt

10% korting op alle Sikkens en Sigma verf

Gebruik de kortingscode: EK-10

Geldig t/m 30 juni bij besteding vanaf €150,-
Niet te combineren met andere kortingsacties.

Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

 • Geen kleur geselecteerd
 • Direct leverbaar
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

De Sigma Perfect Matt is een professionele muurverf die je voor zowel de muren als het plafond kan gebruiken. Het speciale aan deze muurverf is de “Smooth Layer technologie”, hiermee krijg je altijd een egaal en streeploos eindresultaat. Dit maakt deze muurverf perfect om glad gestucte muren mee te schilderen. Je krijgt dan altijd een strak geschilderde wanden en door de mooie extra matte uitstraling geen tot weinig last van strijklicht.

Kortom, zoek je van Sigma de beste muurverf voor nieuw stucwerk, kies dan de Sigma Perfect Matt.

Kenmerken van de Sigma Perfect Matt:

 • Probleemoplosser
  De Sigma Perfect Matt binnenmuurverf wordt ook vaak als probleemoplosser gebruikt. Heb je na het schilderen banen of aanzetten van de roller dan is een nieuwe verflaag van dezelfde verf vaak niet de oplossing. Met deze professionele muurverf van Sigma is dit makkelijk op te lossen omdat de verflaag wel egaal opdroogt door de “Smooth Layer technologie”.
 • Bijwerken
  Bijwerken van muurverf binnen is altijd een probleem. Meestal zie je de plekken die je hebt bijgewerkt goed, zeker als je schuin op een muur kijkt met veel licht. Met de Sigma Perfect Matt kan je makkelijk bijwerken zonder dat je dit ziet. Ideaal in ruimtes die veel gebruikt worden en daarom vaker beschadigd raken.

Smooth Layer Technology: Sigma Perfect Matt

De Sigma Perfect Matt biedt een geavanceerde Smoooth Layer Technology. Deze ontwikkeling verzekert een naadloze en streeploze afwerking waarbij de kans op zichtbare aanzetten en strepen bij schilderwerk verleden tijd is. De Sigma Perfect Matt droogt op tot een gelijkmatig mat oppervlak en eventuele correcties die je binnen een week toepast, zijn nauwelijks tot niet waarneembaar, en dit zonder zichtbare overlappingen.

Let op! Voor het schilderen op gestructureerde oppervlakken zoals baksteen, sierpleister of glasvezelbehang is het aan te raden om de Sigma Perfect Matt in fijne lagen aan te brengen om scheurvorming te voorkomen. Voor een gelijkmatige zuiging, behandel het oppervlak vooraf met de Sigma Fixeer Universal, aangemengd met water in een 1:4 verhouding.

Ideale muurverf-eigenschappen: Sigma Perfect Matt

 • Perfect reinigbaar
  De Sigma Perfect Matt is een goed reinigbare muurverf. Deze muurverf heeft de hoogste schrobklasse (klasse 1) waardoor je deze muurverf goed kan schoonmaken zonder lelijke plekken achter te laten.
 • Perfect dekkend
  Deze muurverf van Sigma dekt zeer goed en is daarnaast gemakkelijk te verwerken zonder spatten.
 • Perfect Rendement
  De Sigma Perfect Matt heeft naast een streeploos resultaat, perfecte dekking en perfecte reiniging ook nog eens een hoog rendement. Dit betekent dat je per liter verf tot wel 11 m2 kan schilderen. De goedkopere kwaliteiten halen in de praktijk vaak maar 7 m2 per liter, dus je schildert tot wel 35% meer met deze verf!

Ervaringen met de Sigma Perfect Matt

Klantrecensies over de Sigma Perfect Matt tonen enorme tevredenheid. Deze muurverf wordt aangeprezen voor zijn dekkingsvermogen en het vermogen om een egale laag te vormen zonder strepen. Met een schrobklasse 1 kwalificatie, staat de Sigma Perfect Matt bekend om zijn duurzaamheid en gebruiksgemak, wat hem ideaal maakt voor diverse ruimtes zoals keukens. Klanten bevestigen dat Sigma Perfect Mat geschikt is voor zowel muren als plafonds, wat het een veelzijdige keuze maakt voor elk project.

Sigma Perfect Matt op kleur of RAL 9010

De Sigma Perfect Matt is uiteraard verkrijgbaar in Ral 9010 of ieder andere kleur na keuze. Heb je liever een kleur van Sigma, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. We mengen de Sigma Perfect Matt op een officiële mengmachine waardoor je altijd verzekerd bent van kleurgarantie. Naast de kleuren van Sigma en Ral, heb je bij ons de keuze uit alle kleuren die er zijn (ook van andere merken). Via onze online kleurenwaaier vind je gemakkelijk de kleur die je zoekt.
Veel gebruikte kleuren voor de Sigma Perfect Matt zijn:

Sigma Perfect Matt voor het plafond

Naast je muren perfect te schilderen, kan je de Sigma Perfect Matt ook gebruiken voor het plafond. Door de extra lange opentijd droogt deze muurverf minder snel en kan je mooi nat in nat werken. Dit is de beste manier om een streep- en baanloos plafond te krijgen. De extra matte uitstraling zorgt er ook nog eens voor dat je zo min mogelijk last hebt van vervelend strijklicht. Dit maakt de Sigma Perfect Matt de beste keuze voor het plafond.

Sigma Perfect Matt aanbrengen

Voor het schilderen van de Sigma Perfect Matt is het van belang om de juiste verfbenodigdheden te gebruiken. Voor het schilderen van de Sigma Perfect Matt zorg je ervoor dat het oppervlak schoon is. Dek eventueel je vloer af met een afdekzeil of gebruik een rol Primacover. Voor het schilderen met de muurverf is het van belang dat je nagaat of je nog een voorstrijk moet gebruiken of niet. Op onbehandelde ondergronden is het altijd van belang een voorstrijk te gebruiken, hiervoor raden wij de Sigma Wallprim aan. Is de muur al behandeld? Dan is voorstrijken niet nodig. Het aanbrengen van de Sigma Perfect Matt doe je op een gladde muur met de Anza Antex Muurverfroller, voor het precisiewerk gebruik je de Anza Titanium Aqua Kwast rond. 

Sigma Perfect Matt 10 liter

De Sigma Perfect Matt is beschikbaar in verschillende hoeveelheden. Zo is de Sigma Perfect Matt 10 liter de meest gekozen hoeveelheid door de consument. Naast de 10 liter verpakkingen zijn er ook 1 liter-, 2,5 liter- en 5 liter verpakkingen beschikbaar binnen ons assortiment. Het technisch rendement ligt op 8-11 vierkante meter per liter, dit houdt in dat we een goede muurverf bieden voor jouw project van iedere grootte. Jij bepaalt zelf hoeveel je nodig hebt aan de hand van je huidige ondergrond en de totale oppervlakte, wij mengen ze graag voor je op kleur!

Sigma Perfect Matt kopen

Online koop je gemakkelijk en extra voordelig de Sigma Perfect Matt online. Wij zijn een officieel Sigma verkooppunt, waardoor je altijd verzekerd bent van productgarantie. Daarnaast profiteer je bij ons van de volgende voordelen:

 • Voor 22:00 uur besteld = direct verzonden
 • Ruime voorraden
 • Gratis levering vanaf 50 euro
 • Kleur- en product garantie
 • Deskundig advies
 • Keuze uit alle kleuren
 • Goedkope prijzen

Vragen? Neem contact met ons op

Heb je vragen of heb je advies nodig? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice en experts. Wij helpen je graag verder met vragen over het product of het project dat je wilt gaan schilderen. Graag spreken we je snel!

Gerelateerde producten

Sigma Perfect Matt
Sigma Sigmatex Superlatex Matt
Sigma Sigmatex Superlatex Satin
Sigma Perfect Semi Matt
Sigma Pearl Clean Matt
Sigma Pearl Clean Semi Matt
Sigma Sigmarezist Fungi Matt
Sigma Stainaway Matt
Sigma Wallprim

Product informatie

 • Basis waterbasis (acryl)
 • Binnen/Buiten binnen
 • Glansgraad extra mat / extra matt
 • Kwaliteit professioneel
 • Rendement 9 m2 per liter
 • Ondergrond behang, bestaande verflaag, beton, stucwerk, gipsplaten, plaatmateriaal, steen
 • Reinigbaarheid Goed reinigbaar (schrobklasse 1)
 • Verwerkingstemperatuur 5 tot 25 °C
 • Overschilderbaar na 4 uur

Koop nu een 5 of 10 liter verpakking Sigma Perfect Matt en krijg er een gratis muurverfset t.w.v 27,11 euro.

Deze professionele verfset bestaat uit twee rollers (geschikt voor gladde en licht ruwe ondergronden), bijpassende verfbeugel, kwast en een verfbakje met inzet.

Wij zijn officieel dealer van het merk Sigma. Dit houdt in dat we Sigma verf mogen verkopen en je als klant bij ons verzekerd bent van 100% echte Sigma verf.

Product & kleur garantie

Omdat we een officiële dealer zijn geven we altijd garantie op kleuren en producten. Zo kan je er altijd vanuit gaan dat de verf naar behoren werkt en de kleur klopt. Mocht er toch iets verkeerd gaan dan lossen we dit altijd netjes op.

Scherpste prijzen

Naast onze garanties ben je bij ons ook verzekerd van de beste prijzen. We kopen onze verf direct bij Sigma en kunnen hierdoor altijd de laagste prijs aanbieden.

Onze bestellingen laten we bezorgen door PostNL. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan word je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Kies je eigen datum

Je kan bij ons zelf kiezen welke dag je je bestelling wilt laten bezorgen. Zo kan je bijvoorbeeld op maandag bestellen en aangeven deze zaterdag pas geleverd te willen hebben.

Grote klus? Geen probleem

Heb je een grote klus en veel verfemmers verf nodig, dan is dat geen probleem. Naast PostNL leveren we grote bestellingen zelf of per pallet.

Verpakking

Verf is een kwetsbaar product en daarom verpakken we dit zo zorgvuldig mogelijk in. Ook tapen we de emmers en blikken altijd vast zodat de kans op lekken zo klein mogelijk is.

Waarschuwing
H317 – Kan een allergische huidreactie veroorzaken.
P101 – Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

Algemeen
P102 – Buiten het bereik van kinderen houden.

Preventie
P261 – Inademing van damp vermijden.
P280 – Draag beschermende handschoenen.

Reactie
P302+P362+P364 – BIJ CONTACT MET DE HUID: Verontreinigde kleding uittrekken en wassen alvorens deze opnieuw te gebruiken.
P333+P313 – Bij huidirritatie of uitslag: Raadpleeg een arts.
P362+P364 – Verontreinigde kleding uittrekken en wassen alvorens deze opnieuw te gebruiken.VerwijderingP501 – Inhoud en verpakking afvoeren in overeenstemming met lokale, regionale, nationale of internationale regelgeving.

Lees voor gebruik altijd eerst het technisch:

Sigma Perfect Matt technisch blad

Veelgestelde vragen

Er zijn verschillende soorten rollers te verkrijgen. Welke soort roller je nodig hebt, is afhankelijk van de ondergrond. Zo heeft een ruwe ondergrond een roller nodig met langere haren dan een roller voor een gladde ondergrond. Om de juiste keuze te maken, hebben wij de rollers hieronder voor je op een rij gezet.

 • Gladde ondergrond zoals glad stucwerk, gipsplaten, renovliesbehang en dergelijke:

Anza Antex Platinum Muurverfroller

 • Gladde en licht ruwe ondergronden zoals stucwerk, structuurverf, spackmuren en plafonds:

Anza Micmex Platinum Muurverfrollers

 • Ruwe ondergronden zoals spachtelputz, bakstenen, beton en dergelijke:

Anza Wistex Platinum

 • Plafonds: Gebruik voor gladde plafonds of licht ruwe plafonds:

Anza Micmex Platinum Muurverfrollers

Er zijn verschillende kwasten handig om te gebruiken bij het schilderen met muurverf. Hieronder hebben we ze op een rijtje gezet:

 • Grote oppervlaktes: Anza Pro Blokwitter
 • Strakke randen langs het plafond, plinten of deurlijsten: Anza Diamond Aqua Punt Kwast
 • Liever een platte kwast? Anza Diamond Aqua Platte Kwast
 • Achter de radiator: Anza 305 Radiatorkwast
 • Bijwerken van kleine gebreken: Anza Lyon Penseel

De Sigma Perfect Matt is verkrijgbaar in meer dan 50.000 kleuren. Met onze officiële mengmachines kunnen wij alle denkbare kleuren maken. Je kan zelfs kleuren van andere merken laten mengen in de Sigma Perfect Matt. Met onze online kleurenkiezer kies je gemakkelijk uit alle beschikbare kleuren.

De Sigma Perfect Matt is zeer schrobvast (klasse 1). Muurverven met schrobklasse 1 zijn zeer goed afwasbaar. Deze zijn reinigbaar en glanzen niet op wanneer je herhaaldelijk je muur afneemt. Ben je op zoek naar een zeer goed reinigbare muurverf? Bekijk hier alle muurverven met schrobklasse 1.

Dit vinden onze klanten van dit product

Dit product is nog niet beoordeeld

Dit heb je ook nodig

Anza Antex Platinum Muurverfroller
Anza Titanium Aqua Kwast Rond