Voor 22:00 besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €50,-
Voordelige prijzen

Sigma Perfect Matt

Vanaf22,81Incl BTW18,85Excl BTW
Liter
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

Kleur
Kies kleur Wijzig kleur
Geen kleur geselecteerd
Wissen
 • Op voorraad - Vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis.
 • Perfecte afwerking
 • Aanzet- en baanvrij verwerkbaar

Beschrijving

Sigma Perfect Matt

Heb je niet veel ervaring in het verven van wanden en plafonds maar wil je graag perfecte, matte, strakke wanden alsof het door een schilder is aangebracht? Dan is de Sigma Perfect Matt is HET product voor jou. Deze muurverf van Sigma droogt door speciale “Smooth Layer technologie” altijd egaal mat op waardoor banen in je schilderwerk tot de verleden tijd behoren.

 • Smooth Layer technologie
  Mooie, egale, matte muren is het streven. Bij goedkope muurverf is dit vaak niet het geval en zelfs bij professionele muurverven voor binnen kunnen er door verschillende omstandigheden banen in de muurverf ontstaan. Met de Sigma “Smooth Layer technologie” hoef je je niet druk te maken om strepen of banen in het eindresultaat. Met deze technologie kan zelfs de meest onervaren doe-het-zelver en perfect egaal eindresultaat behalen.
 • Probleemoplosser
  De Sigma Perfect Matt binnenmuurverf wordt ook vaak als probleemoplosser gebruikt. Heb je na het schilderen banen of aanzetten van de roller dan is een nieuwe verflaag van dezelfde verf vaak niet de oplossing. Met deze professionele muurverf van Sigma is dit makkelijk op te lossen omdat de verflaag wel egaal opdroogt door de “Smooth Layer technologie”.
 • Bijwerken
  Bijwerken van muurverf binnen is altijd een probleem. Meestal zie je de plekken die je hebt bijgewerkt goed, zeker als je schuin op een muur kijkt met veel licht. Met de Sigma Perfect Matt kan je makkelijk bijwerken zonder dat je dit ziet. Ideaal in ruimtes die veel gebruikt worden en daarom vaker beschadigd raken.

Muurverf met perfecte eigenschappen

 • Perfect reinigbaar
  De Sigma Perfect Matt is een goed reinigbare muurverf. Deze muurverf heeft de hoogste schrobklasse (klasse 1) waardoor je deze muurverf goed kan schoonmaken zonder lelijke plekken achter te laten.
 • Perfect dekkend
  Deze muurverf van Sigma dekt zeer goed en is daarnaast gemakkelijk te verwerken zonder spatten.
 • Perfect Rendement
  De Sigma Perfect Matt heeft naast een streeploos resultaat, perfecte dekking en perfecte reiniging ook nog eens een hoog rendement. Dit betekent dat je per liter verf tot wel 11 m2 kan schilderen. De goedkopere kwaliteiten halen in de praktijk vaak maar 7 m2 per liter, dus je schildert tot wel 35% meer met deze verf!

 Sigma Perfect Matt in verschillende kleuren

Deze muurverf voor binnen is door ons te mengen in meer dan 50.000 kleuren. Wij mengen uitsluitend met de voorgeschreven kleurpasta’s van Sigma waardoor we je kunnen verzekeren van eersteklas verf met de juiste kleur. Met onze officiële mengmachines is iedere kleur te mengen. Dus ook kleuren van andere merken zoals Sikkens, Flexa en nog veel meer. Open onze online kleurenwaaier en kies een kleur na keuze.

Sigma Perfect Matt met korting online bestellen

Naast onze snelle levering en gratis verzending boven de €50,- kan je bij ons de Sigma Perfect Matt met korting online bestellen. De korting kan wel oplopen tot 35% op de adviesverkoopprijs. Heb je hulp nodig bij het online bestellen van Sigma verf of heb je advies nodig voor je verfklus? Onze verfspecialisten staan voor je klaar om je te helpen.

Veelgestelde vragen

Welke roller heb ik nodig?

Er zijn verschillende soorten rollers te verkrijgen. Welke soort roller je nodig hebt, is afhankelijk van de ondergrond. Zo heeft een ruwe ondergrond een roller nodig met langere haren dan een roller voor een gladde ondergrond. Om de juiste keuze te maken, hebben wij de rollers hieronder voor je op een rij gezet.

 

 • Gladde ondergrond zoals glad stucwerk, gipsplaten, renovliesbehang en dergelijke:

Anza Antex Platinum Muurverfroller

 • Gladde en licht ruwe ondergronden zoals stucwerk, structuurverf, spackmuren en plafonds:

Anza Micmex Platinum Muurverfrollers

 • Ruwe ondergronden zoals spachtelputz, bakstenen, beton en dergelijke:

Anza Wistex Platinum

 • Plafonds: Gebruik voor gladde plafonds of licht ruwe plafonds:

Anza Micmex Platinum Muurverfrollers

Er zijn verschillende kwasten handig om te gebruiken bij het schilderen met muurverf. Hieronder hebben we ze op een rijtje gezet:

 

 • Grote oppervlaktes: Anza Pro Blokwitter
 • Strakke randen langs het plafond, plinten of deurlijsten: Anza Diamond Aqua Punt Kwast
 • Liever een platte kwast? Anza Diamond Aqua Platte Kwast
 • Achter de radiator: Anza 305 Radiatorkwast
 • Bijwerken van kleine gebreken: Anza Lyon Penseel

Op onze adviespagina – muurverf staat uitgebreid uitgelegd hoe je het beste een muur kunt schilderen.

Voorstrijkmiddel zorgt voor een betere hechting door de zuiging van de muur te verminderen/verhelpen. Of je een voorstrijkmiddel nodig hebt, hangt dan ook af van de ondergrond. Om de juiste keuze te maken hebben we hieronder verschillende situaties omschreven.

 • Op onbehandelde zuigende ondergronden zoals nieuw stucwerk, bakstenen of gipsplaten is een voorstrijk noodzakelijk. De Oolex Pro Voorstrijk of de Oolex Pro Wall Primer zijn geschikte producten voor dit type ondergrond.
 • Bij ondergronden behandeld met muurverf is een voorstrijk niet noodzakelijk.
 • Op poederende ondergronden zoals oude muurverflagen die afgeven is een voorstrijk-/fixeermiddel verstandig om te gebruiken. De Sikkens Alpha Muurfix of Oolex Aqua Fix zijn goede producten hiervoor.

Wil je meer informatie over welke voorstrijken er zijn, wanneer je ze moet gebruiken of hoe je ze het best kan aanbrengen? Kijk dan verder op onze adviespagina – voorstrijk.

De Sigma Perfect Matt is verkrijgbaar in meer dan 50.000 kleuren. Met onze officiële mengmachines kunnen wij alle denkbare kleuren maken. Je kan zelfs kleuren van andere merken laten mengen in de Sigma Perfect Matt. Met onze online kleurenkiezer kies je gemakkelijk uit alle beschikbare kleuren.

Ja, deze muurverf is ook verspuitbaar. Alle informatie die je nodig hebt om deze muurverf te verspuiten, is te vinden op de technische bladen en deze zijn hier te downloaden.

De Sigma Perfect Matt is zeer schrobvast (klasse 1). Muurverven met schrobklasse 1 zijn zeer goed afwasbaar. Deze zijn reinigbaar en glanzen niet op wanneer je herhaaldelijk je muur afneemt. Ben je op zoek naar een zeer goed reinigbare muurverf? Bekijk hier alle muurverven met schrobklasse 1.


Alternatieven binnen Afwasbare en reinigbare muurverf

Flexa Pure Muurverf Zijdemat
Sigma Sigmapearl Clean
Sigma Sigmapearl Clean Satin
Sikkens Alphacryl Pure Mat SF

Reviews

van de 10
1 2 3 4 5
reviews