Oolex Aqua Multiprimer

Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

 • Geen kleur geselecteerd
 • Direct leverbaar
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

De Oolex Aqua Multiprimer is een watergedragen primer die je gebruikt voor het schilderen van allerlei ondergronden zoals metaal en kunststof. Omdat deze multiprimer op waterbasis is, is deze alleen te gebruiken voor binnen. Door de uitstekende hechting creëer je op iedere moeilijke ondergrond een uitstekende hechting.

 • Uitstekende prijs/kwaliteit
 • Watergedragen (acryl)
 • Sneldrogend
 • Uitstekende hechting op verschillende ondergronden
 • Voor binnen
 • Ook uitstekend voor keukenkastjes

Multiprimer direct op kleur

Je kan de Oolex Aqua Multiprimer direct op kleur door ons laten mengen. Door direct de kleur te kiezen waar je uiteindelijk ook mee gaat aflakken krijg je een betere dekking. Dus ons advies is om altijd de multiprimer op kleur te laten mengen door ons (het kost niks extra’s).

 

 

Product informatie

Ons huismerk Oolex verkopen wij met succes al jaren in onze winkel en online. Naast de uitstekende kwaliteit heeft ons huismerk nog andere voordelen.

Goedkoper
Oolex is tot wel 30% goedkoper dan de bekende A-merken zoals Sikkens, Sigma en Wijzonol.

30.000 verschillende kleuren
Oolex verf is te maken in 30.000 verschillende kleuren. Ook kleuren van andere merken kunnen wij in Oolex maken.

Bewezen kwaliteit

Met succes verkopen wij al jaren ons huismerk in onze winkel en online. En niet alleen aan de consument. Ook professionele schilders schilderen met onze Oolex producten.

 

Oolex is een voordeliger professioneel alternatief  voor de bekende merken zoals Sigma en Sikkens.

Met veel aandacht hebben wij onze Oolex producten zelf samengesteld om de mooie balans tussen kwaliteit en prijs te creëren. Hierdoor verkopen wij met succes deze verf al jaren in onze winkels en online.

Naast professionele kwaliteit is ons huismerk een stuk voordeliger geprijsd dan de bekende A-merken.
Dus ben je opzoek naar uitstekende professionele verf en wil je niet de hoofdprijs betalen zoals bij de bekende merken dan is Oolex het merk voor jou!

 

Onze bestellingen laten we bezorgen door PostNL. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan word je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Kies je eigen datum

Je kan bij ons zelf kiezen welke dag je je bestelling wilt laten bezorgen. Zo kan je bijvoorbeeld op maandag bestellen en aangeven deze zaterdag pas geleverd te willen hebben.

Grote klus? Geen probleem

Heb je een grote klus en veel verfemmers verf nodig, dan is dat geen probleem. Naast PostNL leveren we grote bestellingen zelf of per pallet.

Verpakking

Verf is een kwetsbaar product en daarom verpakken we dit zo zorgvuldig mogelijk in. Ook tapen we de emmers en blikken altijd vast zodat de kans op lekken zo klein mogelijk is.

Veelgestelde vragen

Welke roller heb ik nodig?

Gebruik de Anza elite lakroller voor perfecte dekking en laagdikte. Met deze roller creëer je de juiste basis voor het aflakken.

Wij adviseren voor watergedragen primers de Anza Titanium Aqua kwast. Met deze professionele kwast ga je voor een perfect eindresultaat.

Het Engelse woord voor grondverf is primer en beiden betekenen dus eigenlijk hetzelfde. Echter wordt er in Nederland vaak toch wat anders bedoeld wanneer we het over primer hebben. Grondverf wordt over het algemeen alleen voor hout gebruikt en primer voor verschillende ondergronden zoals metaal, kunststof, MDF, steen, hout en dergelijke.

Dit heb je ook nodig

Anza Vilt Elite Lakroller
Anza Titanium Aqua Kwast Rond
Anza Verfbakjes
KIP 3308 Washi-Tec® schilderstape gold

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op