Farrowball

Verfwinkel in Wouw

Verf kopen in de buurt van Wouw en omstreken? De verfzaak Verfplaza in Roosendaal biedt een ruim assortiment aan bekende verfmerken, waaronder Sikkens, Sigma en Farrow & Ball. De winkel is per auto, bus of fiets makkelijk te bereiken. Heb je hulp nodig bij een aansluitend advies voor een schildersklus? Ons team licht je graag toe welke verfproducten hiervoor geschikt zijn. Voor de winkel kan gratis geparkeerd worden en de openingstijden zijn ruim. Mocht je nieuwsgierig zijn, kom gerust langs en laat je inspireren in de kleurenhoek.

Waarom naar Verfplaza?

✓ Een gezellige verfspeciaalzaak waar je je snel thuis gaat voelen

✓ Snel bereikbaar met het openbaar vervoer, fiets of per auto (gratis parkeren)

✓ Team bestaat uit gespecialiseerde verfadviseurs

✓ Afwisselend groot assortiment op één plek

✓ Officiële dealer van Sikkens, Sigma, SPS, Rust-Oleum en Farrow & Ball

De merken uit het assortiment die we aanbieden

Ook aan een advies kom je bij Verfplaza niet tekort. Onze deskundige verfspecialisten hebben een schilder achtergrond. Voor het beantwoorden van alle vragen en problemen op het gebied van verf, schilderen en behangen, kan je bij ons terecht. Neem gerust contact op via de telefoon, Whatsapp of kom langs in de winkel. Deze topmerken bieden we aan:

·        Montana spuitbussen

·        Alabastine

·        Sikkens

·        Flexa

·        Trae-Lyx

·        Sigma

·        Histor

·        Farrow & Ball

·        Zinsser

·        Rust-Oleum

 

Inspiratie en verfadvies op maat

Ben je zojuist nieuwe eigenaar geworden van je huis, of de woonkamer kan een nieuwe opfrisbeurt gebruiken, komt Verfplaza goed van pas. In de verf en behangindustrie worden ieder jaar de nieuwe kleurtrends geïntroduceerd. Vaak zie je dit op Instagram of Pinterest. In de winkel bieden we een ruime keuze aan kleurenwaaiers en behang aan. Ons advies is om de kleuren origineel te bekijken, zodat je het verschil kunt zien in het daglicht of schaduw. Op een beeldscherm kan een kleur afwijken. We kunnen je hierin adviseren welke kleur past bij jouw interieur en welk verfproduct voor jouw toepassing geschikt is.

Sigma S2U Nova Mat aanbieding
Sigma S2U Nova Matt
Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
Sikkens Alphacryl Pure Mat SF