Kleuren

Rijks Licht Grijs

De kleur Rijks Licht Grijs is de lichtste grijstint die gebruikt is bij het schilderen van het Rijksmuseum. Rijks Licht Grijs is een makkelijk te combineren kleur. Dus zoek je een lichte grijs kleur, dan is dit een uitstekende keuze.


Rijks Licht Grijs 

Creëer thuis het Rijksmuseum

Met de Rijks kleuren breng de sfeer en authentieke look van het Rijksmuseum, mee naar huis. Alle kleuren van het Rijksmuseum zijn bij ons te bestellen. Deze kan je in muurverf en lakverf bestellen. Je kan zelfs schilderen met dezelfde Sikkens verf waarmee ze het Rijksmuseum hebben geschilderd. Zo ga je voor 100% kwaliteit en krijg je het mooiste resultaat.

Voor de muren in het Rijksmuseum, is de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF gebruikt. Deze extra matte muurverf, is makkelijk te verwerken en goed afwasbaar. Het houtwerk zoals de deuren en kozijnen zijn geschilderd met de Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin (zijdeglans lak op waterbasis). Wil je liever de matte variant, dan kan je kiezen voor de Sikkens Rubbol BL Rezisto Mat.

Naast de lakken en muurverf die gebruikt zijn in het Rijksmuseum, heb je natuurlijk ook de keuze om een ander type verf van Sikkens te gebruiken.

Rijks Licht Grijs eerst testen?

Wil je de kleur liever eerst testen? Dan kan dat makkelijk via een van onze kleurentesters. Dit zijn kleine 250 ml muurverf potjes van Flexa of Sigma en kunnen in iedere kleur gemaakt worden. Dus ook een van de Sikkens Rijks kleuren. Van Sikkens zelf zijn er (nog) geen testpotjes, maar wanneer je die Flexa of Sigma gebruikt, krijg je ook een perfecte indicatie van de kleur. Breng wel altijd 2 lagen verf aan, zo komt de kleur het best tot zijn recht.

 

Liever een ander merk verf?

Geen probleem, deze kleur is ook te verkrijgen in andere merken. Schilder je liever met Sigma, Flexa, Oolex of Histor? Dan kan je deze kleur ook gewoon kiezen op een ander merk.

Heb je hulp of advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice

Producten in dit artikel

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
Sikkens Alphacryl Plafond