De meest matte muurverf van Farrow and Ball

De meest matte muurverf van Farrow and Ball

Ben je op zoek naar de meest matte muurverf van Farrow and Ball die er is? De vernieuwde versie van Farrow and Ball Dead Flat is echt zo mat als het maar zijn kan. Een mattere verf als Farrow & Ball Dead Flat zul je niet vinden. Farrow and Ball Dead Flat is geschikt voor binnenshuis te schilderen. Als je echt een elegante afwerking wenst kies je voor Farrow and Ball Dead Flat. De verf brengt een hoop voordelen met zich mee.

Farrow and Ball Dead Flat babykamer

De meest matte verf van Farrow & Ball

Prachtig matte verf waardoor de Farrow & Ball kleur optimaal tot zijn recht komt, vooral bij de donkere tinten. De verf heeft maar een percentage van 2% glans, zelfs bij een hoek van 85º.

Farrow and Ball Dead Flat voorbeeld

Is de verf sterk?

De vernieuwde Dead Flat is ongelooflijk sterk. Slijtvast, afneembaar en schrobvast. Het kan eenvoudig gereinigd worden zonder glimmende plekken of watervlekken achter te laten. Met een schrobklasse 1 scrub rating heeft het product de hoogste schrobvastheidsklasse. De kleur blijft ingebed en er geen kleuroverdracht op de poetsdoeken. Bijwerken is verleden tijd, wat geld bespaart op de lange termijn. De Dead Flat geeft dus een prachtige en langdurige uitstraling.

Farrow and Ball Dead Flat kinderkamer

Op welke ondergronden is de Dead Flat bruikbaar?

Nóg een voordeel van de Farrow & Ball Dead Flat. Het is geschikt voor gebruik op wanden, plafonds, houtwerk en metaal. Deze Multi-surface is perfect voor een all-in-one kleur in ruimtes. Hierdoor ben je nog sneller klaar met schilderen en hoef je geen extra producten meer te kopen. Verder is de Dead Flat eenvoudig aan te brengen met minimale verfspatten, wat zorgt voor minder rommel. Daarnaast heeft het een buitengewone dekkracht waardoor één laag al genoeg kan zijn. Echter zullen wij altijd twee lagen adviseren voor het mooiste eindresultaat.

Farrow and Ball Dead Flat
Farrow and Ball Dead Flat

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op