Farrow and ball muurverf badkamer

Farrow and Ball verf kopen?

Farrow and Ball verf kopen? Je kunt bij ons terecht voor alle Farrow & Ball verf en kleuren. Bestel voordelig online op onze website of kom langs bij onze winkel in Roosendaal.

Over Farrow and Ball

Farrow & Ball is een Engels merk dat al sinds 1946 bestaat en de fabriek staat in Dorset.  Je kunt het herkennen aan de prachtige, kleurrijke verfproducten. Het bedrijf combineert de meest innovatieve kleur- en afwerkingsmiddelen met traditionele ambachtelijke technieken om een unieke collectie van kleuren en afwerkingen te creëren. Farrow & Ball is een vertrouwde naam voor veel interieurontwerpers, ongeacht hun stijl. De producten zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren, afwerkingen en texturen, waardoor het een uitgebreid assortiment biedt dat past bij alle stijlen en smaken. De verfkleuren zijn te herkennen aan hun sprekende namen. Iedere kleur heeft een achterliggende gedachte naar het verleden of de omgeving.

Farrow & Ball is gespecialiseerd in het ontwerpen van prachtige, duurzame en kleurrijke verven en behang. Hun producten zijn gemaakt van de allerbeste materialen, waardoor ze een lange levensduur hebben. Kom gerust langs in de winkel om direct jouw Farrow & Ball verf te laten maken.

Farrow and Ball Sample pot
Farrow and Ball Sample pot
Farrow and Ball Estate Emulsion
Farrow and Ball Estate Emulsion
Farrow and Ball Modern Emulsion muurverf
Farrow and Ball Modern Emulsion

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op