Farrow & Ball lanceert 11 nieuwe kleuren

Verf- en behangspecialist Farrow & Ball introduceerde in het najaar van 2022 elf nieuwe verftinten op de kleuren. De nieuwe kleuren, variërend van een levendig vuurrood tot een zacht en uiterst delicaat roze, zijn de eerste verandering in het kenmerkende palet van 132 kleuren sinds 2018. Hier lees je welke kleuren zijn geïntroduceerd door Farrow & Ball.

Stirabout No.300 SPCC

Farrow & Ball Stirabout No. 300

Stirabout is een aardse tint met een grijze ondertoon, geïnspireerd door het voedzame pap dat zeer geliefd is in Ierland. Het is een lichtere tint van de zandkleurige Jitney.

Eddy No.301 SPCC

Farrow & Ball Eddy No. 301

Deze kleur is een lichtere tint dan French Gray. Deze nieuwe groentint is helderder en geeft een frisser gevoel dan de andere groentinten van Farrow & Ball.

Tailor Tack No.302 SPCC

Farrow & Ball Tailor Tack No. 302

Deze nieuwe roze tint is de lichtste en delicate van de Farrow & Ball collectie. Daarnaast is Tailor Tack ook erg charmant. Deze nieuwe kleur vult de ‘roze familie’ van Farrow & Ball perfect aan.

Templeton Pink No.303 SPCC

Farrow & Ball Templeton Pink No. 303

Creëer warme binnen- en klassieke buitenruimtes met deze nieuwe roze tint van Farrow & Ball. Templeton Pink behoudt zijn kleur meer bij weinig licht.

Bamboozle No.304 SPCC

Farrow & Ball Bamboozle No. 304

Bamboozle is een vuurrode tint die gebruikt kan worden om elke kamer op te vrolijken. De naam Bamboozle werd oorspronkelijk gebruikt om het bedrog van piraten aan te duiden.

Hopper Head No.305 SPCC

Farrow & Ball Hopper Head No. 305

Een donkerdere grijstint die is geïnspireerd op de ijzeren bakken bovenaan een regenpijp. De kleur Hopper Head heeft wat weg van houtskool en is goed toe te passen op hout en andere materialen.

Selvedge No.306 SPCC

Farrow & Ball Selvedge No. 306

Een blauwtint die goed toe te passen is in ruimtes die weinig licht krijgen. Selvedge is goed te combineren met Hopper Head.

Kittiwake No.307 SPCC

Farrow & Ball Kittiwake No. 307

Deze nieuwe heldere blauwtint voelt warm aan en is perfect te combineren met de nieuwe Wine Dark kleur.

Wine Dark No.308 SPCC

Farrow & Ball Wine Dark No. 308

Een krachtige toon met een modern gevoel. Wine Dark is de perfecte toevoeging voor de krachtige blauwtinten van Farrow & Ball. Deze kleur gaat dan ook goed samen met Kittiwake en Light Blue.

Whirlybird No.309 SPCC

Farrow & Ball Whirlybird No. 309

Whirlybird is een vrolijk groen geïnspireerd door gevleugelde, papierachtige zaden waar veel natuurliefhebbers van houden. Whirlybird voelt meer trendy dan Cooking Apple Green, omdat Whirlybird geen gele tinten bevat.

Beverly No.310 SPCC 1

Farrow & Ball Beverly No. 310

Een heldere middengroen. Het is een betrouwbare en eenvoudige kleur die zijn tint in ruimtes met weinig licht behoud.

Farrow and Ball kleurenwaaier
Farrow & Ball Kleurenwaaier
Farrow and Ball Sample pot
Farrow and Ball Sample pot
Farrow and Ball Estate Emulsion
Farrow and Ball Estate Emulsion

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op