Flexa Pure Muurverf Extra Mat

Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

 • Geen kleur geselecteerd
 • Direct leverbaar
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Flexa Pure Muurverf Extra Mat is een duurzame muurverf met een langdurige mooie matte uitstraling. Deze muurverf heeft een optimale dekking, is kleurvast (vergeelt niet) en is goed reinigbaar (schrobklasse 1). Heb je een vlekje op, dan poets je die er zo vanaf zonder dat de ondergrond gaat opglanzen. Ook de vloeiing van deze muurverf is uitstekend waardoor je eindresultaat altijd strak is zonder banen of oneffenheden. 

Waarom de Flexa Pure muurverf?

We zetten de grote voordelen voor je op een rijtje:

 • Extra matte uitstraling
  Het voordeel hiervan is dat je met een extra matte uitstraling zo min mogelijk last hebt van strijklicht. Zeker bij glad gestucte muren is dit een veel voorkomende probleem en is de Flexa Pure Muurverf Extra Mat een juiste keuze.
 • Extreem schrob- en reinigbaar
  Door de extra goeie reinigbaarheid, maak je de muurverf gemakkelijk schoon zonder dat je de kleur aantast. Let op! Gebruik altijd een katoenendoek om de muur te reinigen en nooit een microvezeldoekje (hiermee beschadig je de muur).
 • De echte Flexa Pure kleuren
  De Flexa Pure kleuren komen op deze muurverf het mooist tot zijn recht. Wil je een Pure kleur op de muren, dan is deze muurverf de beste keus.

Muurverf voor de gang, woonkamer en keuken

De Flexa Pure Muurverf Extra Mat is te gebruiken in alle ruimtes in het huis. Door de hoge kwaliteit en goede reinigbaarheid is het geen probleem om deze muurverf te gebruiken voor plekken die intensief gebruikt worden. Zo is deze muurverf ideaal wanneer je een druk huishouden hebt met bijvoorbeeld kinderen.

Keuze uit alle Flexa Pure kleuren en meer

De Flexa Pure Muurverf Extra Mat is verkrijgbaar in alle Flexa Pure Color Lab kleuren. Deze kleuren zijn speciaal ontwikkeld voor de Flexa Pure lijn en bestaat uit vergrijsde, natuurlijke en felle kleuren. Veel gebruikte kleuren die gekozen worden in de combinatie met de Flexa Pure Muurverf Extra Mat zijn:

 • Subtle Stone
 • Delicate Sand
 • Gentle Grey
 • Real Grey
 • Gentle Sand
 • Delicate Greige

Naast deze veel gebruikte kleuren heb je natuurlijk de keuze uit veel meer kleuren. Met onze online kleurenwaaier vind je gemakkelijk alle Flexa Pure kleuren. Naast Flexa Pure kleuren, kan je deze muurverf ook laten mengen in andere kleuren. Je hebt de keuze uit alle kleuren in onze kleurenwaaier. Dus ook kleuren van hele andere merken of RAL kleuren.

Flexa Pure Muurverf Extra Mat kopen

Online kan je bij ons de Flexa Pure Muurverf Extra Mat extra voordelig en vertrouwd kopen. Wij zijn een Erkend Flexa Pure dealer waardoor je altijd verzekerd bent van 100% echte Pure verf met kleurgarantie. Flexa Pure Muurverf Extra Mat kan je dan ook niet zomaar overal kopen. Zo is de Flexa Pure Muurverf Extra Mat niet te koop bij bouwmarkten als Gamma, Praxis of Karwei. Naast online kan je bij ook terecht in onze verfwinkel in Breda of Roosendaal. Hier hebben we ook een Flexa Pure Kleurenwand staan.

Product informatie

De Flexa Pure muurverf staat natuurlijk bekend om de Flexa Pure Color LAB kleuren. De meest gebruikte hierin zijn volgende kleuren:

 • Subtle Stone
 • Delicate Sand
 • Gentle Grey
 • Real Grey
 • Gentle Sand
 • Delicate Greige

Naast deze kleuren heb je de keuze uit nog meer dan 50.000 andere verfkleuren. Je bent niet merkgebonden en kan dus kiezen uit alle kleuren.

De Flexa Pure Muurverf Extra Mat is goed reinigbaar waardoor je een vlekje makkelijk weg kan poetsen. Wel moet de verf eerst volledig zijn uitgehard. Dit proces duurt ongeveer 4 weken. In deze periode moet je dus even voorzichtig zijn met de muren.

Gebruik nooit een microvezeldoekje om de muur te reinigen. Gebruik hiervoor een katoenendoek met lauwwater.

Op al onze producten zit product- en kleurgarantie. Zo ben je altijd verzekerd dat de verf uitstekend is en dat de kleur klopt. Mocht je toch een kleurverschil hebben of is er iets met de verf, dan lossen we dit op en gaan we hier onderzoek naar laten door de fabrikant.

Onze bestellingen laten we bezorgen door PostNL. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan heb je je bestelling morgen al in huis.

Kies je eigen datum

Je kan bij ons zelf kiezen welke dag je je bestelling wilt laten bezorgen. Zo kan je bijvoorbeeld op maandag bestellen en aangeven deze zaterdag pas geleverd te willen hebben.

Verpakking

Verf is natuurlijk kwetsbaar en daarom pakken we iedere bestelling zorgvuldig in. We gebruiken enkel gerecycled karton.

Wij zijn een officiële dealer van het merk Flexa. Dit houdt in dat wij direct bij Flexa inkopen en ook een mengmachine van Flexa hebben. Hierdoor kunnen we alle kleuren mengen en direct leveren. Daarnaast profiteer je van nog veel meer voordelen wanneer je Flexa verf bij ons koopt:

 • Snelle levering
 • Keuze uit alle kleuren (ook niet Flexa kleuren)
 • Extra veel voordeel
 • Kleur- en productgarantie
 • Officiële Flexa mengmachine
 • Flexa Pure Dealer (exclusieve Flexa lijn)

Onze bestellingen laten we bezorgen door PostNL. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan word je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Kies je eigen datum

Je kan bij ons zelf kiezen welke dag je je bestelling wilt laten bezorgen. Zo kan je bijvoorbeeld op maandag bestellen en aangeven deze zaterdag pas geleverd te willen hebben.

Grote klus? Geen probleem

Heb je een grote klus en veel verfemmers verf nodig, dan is dat geen probleem. Naast PostNL leveren we grote bestellingen zelf of per pallet.

Verpakking

Verf is een kwetsbaar product en daarom verpakken we dit zo zorgvuldig mogelijk in. Ook tapen we de emmers en blikken altijd vast zodat de kans op lekken zo klein mogelijk is.

P101 – Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

Algemeen
P102 – Buiten het bereik van kinderen houden.

Preventie
P262 – Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden.

Reactie
P312 – Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen.

Verwijdering
P501 – Inhoud en verpakking afvoeren in overeenstemming met lokale, regionale, nationale of internationale regelgeving.

Veelgestelde vragen

Welke Roller heb ik nodig?

Er zijn verschillende rollers voor verschillende ondergronden. Om de juiste keuze te maken hebben wij de rollers voor je op een rij gezet.

 • Gladde ondergrond zoals glad stucwerk, gipsplaten, renovliesbehang etc.: Anza Antex Platinum Muurverfroller
 • Gladde en licht ruwe ondergronden zoals stucwerk, structuurverf, spackmuren en plafonds: Anza Micmex Platinum Muurverfrollers
 • Ruwe ondergronden zoals spachtelputz, bakstenen, beton etc: Anza Wistex Platinum

Voor het aanbrengen van de Flexa Pure Muurverf Extra Mat zijn verschillende kwasten handig om te gebruiken, hieronder hebben wij ze op een rijtje gezet:

 • Strakke randen langs het plafond, plinten, deurlijsten: Anza Diamond Aqua Punt Kwast. Liever een platte kwast? Gebruik dan de Anza Diamond Aqua Platte Kwast
 • Achter de radiator: Anza 305 Radiatorkwast
 • Bijwerken van kleine gebreken: Anza Lyon Penseel

Of je een voorstrijkmiddel moet gebruiken is afhankelijk van de ondergrond. Heb je nieuw stuc- of pleisterwerk dan moet je deze muren altijd eerst behandelen met een voorstrijkmiddel.
Flexa Pure heeft hiervoor zelf ook een speciaal voorstrijkmiddel. Het grote voordeel hiervan is dat je deze direct op kleur kan laten mengen. Zo dekt de muurverf beter.

Wanneer je de muren of het plafond gaat schilderen, is het verstandig om de verwarming uit te zetten. Hou kouder het is, hoe minder snel de verf droogt. Hierdoor kun je beter nat in nat werken en is de kans op banen of strepen veel minder.
Zet dus op tijd de verwarming uit, zodat het rond de 16 graden is wanneer je gaat schilderen. Heb je alles geschilderd, dan kun je meteen de verwarming weer aan zetten.

Het gemiddelde rendement is 10 m2 per liter (per laag). Je rekent eenvoudig het aantal m2 uit door de lengte x hoogte te berekenen. Zodra je m2 deel je dit door 10 en zo weet je hoeveel verf je nodig hebt. Let wel goed op dat je soms 2 lagen moet aanbrengen, dan moet je alles x 2 doen. 

Ja, deze muurverf is ook te gebruiken in de badkamer, maar een betere keus is de Flexa Pure Muurverf Zijdemat .
Heb je een badkamer die slecht ventileert of waarbij je last heb van schimmel op het plafond. Dan raden we aan een schimmelwerende badkamerverf te gebruiken. 

Ja, je kan de Flexa Pure Muurverf Extra Mat ook op het plafond gebruiken. Alleen bij grotere plafonds of spackplafonds adviseren we een speciale plafondverf te gebruiken. Met een plafondverf ga voor een 100% baan en streeploos plafond.

Flexa Pure Muurverf Extra Mat kopen

Dit heb je ook nodig

Anza Antex Platinum Muurverfroller
Anza Verfbakjes
Anza inlegbak voor verfbakje – 5 Stuks

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op