• Muurverf
 • Lak
 • Grondverf
 • Blanke lak
 • Betonverf
 • Metaalverf
 • Voorstrijk
 • Spuitbussen
 • Verf op terpentinebasis

  Verf op terpentinebasis
  Verf op terpentinebasis kopen? Op deze pagina vind je ons assortiment met verf op terpentine basis (alkyd). Je hebt de keuze uit topmerken als Sikkens, Sigma, Flexa, Histor. Verf op terpentinebasis wordt meestal gebruikt wanneer je buiten gaat schilderen. Ook blijft het mogelijk om deze binnen te gebruiken, hier heb je speciale binnenlakken op terpentine basis voor.
  Op ons ruime assortiment terpentinebasisverf hebben we leuke kortingen die oplopen tot wel 40%. Zo betaal je voor jouw verf nooit te veel. Ook helpen we je graag met het kiezen van de juiste verf voor jouw verfklus. Je kan veel informatie op onze site lezen maar als je meer hulp nodig hebt kan je altijd advies vragen aan een van onze verfspecialisten.

  23 resultaten
  Standaard

  Verf op terpentinebasis

  Verf op terpentinebasis is een verf die al decennia lang gebruikt wordt. De verf is makkelijk te schilderen en geeft een duurzame beschermlaag voor hout, metaal en kunststof. Er zijn een aantal verschillende soorten verf op terpentinebasis. We hebben hieronder de belangrijkste soorten voor je uitgelegd. Zo kan je lezen welke verf je nodig hebt voor jouw verfklus.

  Buitenlak op terpentinebasis

  De meest voorkomende verf op terpentinebasis is buitenlak. Deze lak zorgt voor een beschermende verflaag die je kozijnen, deuren of andere objecten beschermt tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw, wind, hagel, vrieskou en de zon. Voor de beste bescherming kies je een hoogglans buitenlak deze lakken gaan over het algemeen langer mee dan een zijdeglans of matte lak.

  Schakelverf op terpentinebasis

  Schakelverf is een verf die gebruikt wordt op ondergronden die moeten kunnen blijven ademen. Vochtregulerende lak wordt het ook wel genoemd. Denk bijvoorbeeld aan gevelbetimmering, boeidelen of tuinhuizen. Vocht dat het hout intrekt moet door de verflaag weer naar buiten kunnen. Gebruik je hiervoor geen vochtregulerende lak dan gaat de verf afbladderen.

  Grondverf op terpentinebasis

  Natuurlijk is er ook grondverf op terpentinebasis. Met grondverf creëer je de basis voor het aflakken met buitenlak op terpentinebasis. Hiermee zorg je dat de verf goed hecht op het materiaal dat je wilt gaan schilderen. Dus gebruik op kaal materiaal altijd een grondverf!

  Verf op terpentinebasis kopen?

  Verf op terpentinebasis koop je gemakkelijk en met super snelle bezorging bij ons in webshop. Uiteraard met leuke kortingen oplopend tot wel 40%. Zo weet je dat je verf-plaza.nl nooit teveel betaald voor verf op terpentinebasis. En als kers op de taart wordt je bestelling vanaf €50,- gratis bij je thuisbezorgd.