Urban Taupe

Flexa Creations

Welke verf heb je nodig?
Welk product?
Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Keuze uit alle kleuren
  • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
  • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Urban Taupe is een licht bruin achtige taupe kleur van het merk Flexa. Het is een kleur die zorgt voor warmte en sfeer in je woning. Het is dan ook een perfect alternatief op saaie witte muren. Dit maakt Flexa Urban Taupe ook een van de populairste kleuren van Nederland.

Wil je de kleur Urban Taupe thuis eerst testen, dan kan je een online een Flexa Kleurtester kopen in de kleur Urban Taupe. Met deze tester kan je thuis goed de kleur bekijken en ook vergelijken.

Waarom kiezen voor Urban Taupe?

Urban Taupe heeft meerdere redenen waarom deze kleur geschikt is voor jouw interieur. We zetten deze voordelen voor je op een rijtje:

1. Neutraliteit

Urban Taupe heeft een neutrale ondertoon die goed samengaat met andere kleuren. Het vormt een ideale basis voor zowel warme als koele kleurenschema’s en kan gemakkelijk worden gecombineerd met verschillende je vloer, meubels en andere accessoires.

2. Voor alle ruimtes

Je kan deze kleur in alle ruimtes in je woning toepassen. Natuurlijk in de woonkamer, slaapkamer, maar ook in moderne badkamers.

3. Geeft warmte en sfeer

Met Urban Taupe geef je woning meer warmte, sfeer en gezelligheid. Dit zal je zelf merken, maar ook bezoek dat langskomt.

Welke kleur past mooi bij Urban Taupe

Het voordeel van Urban Taupe is dat je deze kleur mooi en makkelijk kan combineren met andere kleuren. Vanuit Flexa hebben ze de Timeless Neutrals kleurpalet waar ook Urban Taupe in staat. Al de kleuren in die collectie kan je onderling met elkaar combineren. Wanneer je een bijpassende witkleur zoekt, dan is dat de Fresh Linen. Andere mooi kleurencombinatie met Urban Taupe zijn:

Kleurcode van Flexa Urban Taupe

De kleur Flexa Urban Taupe heeft officieel geen kleurcode, maar was vroeger te vinden onder de code 3024. Wanneer je Urban Taupe dus wilt gaan gebruiken, kan je deze kleur gewoon zoeken onder de naam Urban Taupe. Ook wanneer je een kleur aan de schilder wilt doorgeven, kan je gewoon de naam gebruiken.

Urban Taupe is een kleur van Flexa en zij hebben deze kleur ontwikkeld. Er is dan ook geen Ral of NCS code van deze kleur.

Urban Taupe in Sikkens verf

Wil je de kleur Urban Taupe gaan gebruiken, maar schilder je liever met Sikkens verf, dan is dat gewoon mogelijk. Wij kunnen de kleur Urban Taupe officieel voor je mengen in alle soorten Sikkens verf. Het voordeel van Sikkens verf is dat je met de beste verf schildert en je hiermee een mooier en duurzamer resultaat krijgt. Wanneer je je muren met de beste muurverf in Urban Taupe wilt schilderen, dan kan je het beste kiezen voor de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF. Hiermee krijg je een extra mat eindresultaat en altijd een strak en streeploos.

Meer van de Timeless Neutrals collectie

Timeless Neutrals
Industrial Grey
Timeless Neutrals
Spacious Grey
Timeless Neutrals
Authentic Grey
Timeless Neutrals
Bakery Brown
Timeless Neutrals
Wild Dove
Timeless Neutrals
Sea Foam
Timeless Neutrals

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op