Fresh Linen

Flexa Creations

Welke verf heb je nodig?
Welk product?
Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Keuze uit alle kleuren
  • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
  • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Fresh Linen is een hele witte kleur die je vrijwel overal mee kan combineren. Wanneer je een witter alternatief zoekt op Ral 9010 is Fresh linen de perfecte witte kleur. Fresh Linen valt onder de Flexa onder de Timeless Neutrals en is verkrijgbaar in alle soorten verf.

Fresh Linen combineren

Fresh Linen is de wittint uit de Flexa Timless Neutrals collectie. Dit houdt in dat je Fresh Linen met alle kleuren uit deze collectie kan combineren. Wanneer je een kleur uit deze collectie hebt gekozen en je zoekt een wittint, dan zit je met Fresh Linen altijd goed.

Flexa Fresh Linen kopen

Wil je de kleur Fresh Linen gaan gebruiken voor je muren, dan kan je deze kopen in Flexa verf. Wanneer je liever met een ander merk schildert is het ook mogelijk om de kleur Fresh Linen in andere merken te laten mengen door ons. Fresh Linen wordt dan ook vooral gemengd in Flexa of Sikkens verf. Sikkens is een professioneel alternatief op Flexa en schildert gemakkelijker en geeft een duurzamer resultaat. Wel is Sikkens een stuk prijziger en heeft Flexa een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Meer van de Timeless Neutrals collectie

Timeless Neutrals
Industrial Grey
Timeless Neutrals
Spacious Grey
Timeless Neutrals
Authentic Grey
Timeless Neutrals
Bakery Brown
Timeless Neutrals
Wild Dove
Timeless Neutrals
Urban Taupe
Timeless Neutrals

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op