Industrial Grey

Flexa Creations

Welke verf heb je nodig?
Welk product?
Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Keuze uit alle kleuren
  • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
  • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Industrial Grey is een donkergrijze kleur met een warme ondertoon. Door deze warme ondertoon, kan je Industrial Grey combineren met andere warme kleuren. Industrial Grey is een kleur van Flexa en komt voor in de Timeless Neutrals collectie. Deze kleur is online bij ons te bestellen in alle soorten Flexa verf en ook in andere merken.

Industrial Grey combineren

Een groot voordeel van de kleur Industrial Grey is dat je deze kleur makkelijk kan combineren met andere kleuren. Kleuren die er heel goed bijpassen zijn bijvoorbeeld Sea Foam en de bijpassende wittint is Fresh Linen. Verder kan je Industrial Grey ook goed als accentkleur gebruiken in combinatie met Flexa Urban Taupe.

Flexa Industrial Grey laten mengen

Wil je Flexa Industrial Grey thuis gaan gebruiken, dan kunnen we deze kleur speciaal voor je mengen. Omdat het een Flexa kleur is, wordt deze vaak in Flexa verf gemengd. Het voordeel bij ons is dat je Industrial Grey ook in andere merken kan laten mengen. Zo heb je ook de keus uit professionele Sikkens verf. Hiermee kan je een nog mooier en duurzamer resultaat krijgen.

Wij mengen alle uitsluitend in met mengmachines die geleverd en onderhouden worden door de merken zelf. Zo hebben we een mengmachine van Sikkens en Flexa zelf en ben je daarom altijd verzekerd van 100% kleurechtheid.

Meer van de Timeless Neutrals collectie

Timeless Neutrals
Spacious Grey
Timeless Neutrals
Authentic Grey
Timeless Neutrals
Bakery Brown
Timeless Neutrals
Wild Dove
Timeless Neutrals
Urban Taupe
Timeless Neutrals
Sea Foam
Timeless Neutrals

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op