Sandy Beach

Flexa Creations

Welke verf heb je nodig?
Welk product?
Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Keuze uit alle kleuren
  • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
  • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

De kleur Sandy Beach is een warme, lichte beige, zand kleur. Dit is een van de meest populaire Flexa kleuren, mede omdat de kleur in bijna iedere woonkamer wel past. Het is dan ook het perfecte alternatief op Ral 9010. Door de warmere en modernere uitstraling geef je met Sandy Beach veel meer sfeer in huis, dan dat je voor wit, Ral 9016 of 9010 gaat.

Sandy Beach combineren

Een groot voordeel van Sandy Beach is dat deze kleur gemakkelijk te combineren is met andere kleuren. Sandy Beach valt onder het Timeless Neutrals palet van Flexa en is te combineren met alle kleuren van dit palet. De bijpassende wit kleur van Sandy Beach is Fresh Linen. Hiermee kan je bijvoorbeeld je plinten en deuren schilderen voor een lichter contrast. Verder passen de kleuren Wild Dove en Cotton Flower goed bij Sandy Beach. Wanneer je een donker accent wilt geven, dan is Industrial Grey de juiste kleur.

Flexa Sandy Beach voor je muren

Wil je de kleur Sandy Beach gaan gebruiken voor je muren, dan kan je deze kleur bestellen in alle soorten muurverf. Omdat de kleur Sandy Beach van Flexa is, raden we je voor 100% kleurechtheid ook Flexa muurverf aan. Wanneer je toch liever met professionele verf schildert, dan kan je het beste kiezen voor Sikkens muurverf. Met onze mengmachines van Flexa en Sikkens is het allemaal mogelijk en mengen we voor je de kleur Sandy Beach voor je in een muurverf na keuze.

Sandy Beach Flexa kleurcode

De Kleur Sandy Beach van Flexa heeft geen kleurcode, maar enkel de naam: Sandy Beach. In sommige waaiers staat nog er nog wel eens de code 3016 bij, maar dat heeft verder geen toegevoegde waarde. Wanneer je deze kleur wilt opzoeken in onze online waaier, dan kan dat door gewoon de naam Sandy Beach te gebruiken. Zo kan je via onze online kleurenwaaier gemakkelijk deze kleur bestellen.

Kleur Sandy Beach mengen in Sikkens

Wil je de kleur Sandy Beach van Flexa, maar liever een professioneel merk zoals Sikkens? Dan is dat bij ons geen enkel probleem. De kleur Sandy Beach staat namelijk gewoon in de mengmachine van Sikkens. Hierdoor kan je schilderen met de beste muurverf in de kleur Sandy Beach. De beste keuze voor de woonkamer is de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF, deze is extra mat en geeft een super strak resultaat. Zoek je een extra afwasbare muurverf voor bijvoorbeeld de keuken, dan adviseren we je de Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean. Naast deze twee meest gekozen muurverven van Sikkens, heb je de keuze uit nog veel meer Sikkens verf.

Product informatie

Omdat wij een officieel verkooppunt zijn van Flexa. Kunnen we alle kleuren van Flexa voor je mengen. Naast dat je kan kiezen uit Flexa verf, heb je bij ons ook de mogelijkheid om een professioneel alternatief te nemen zoals Sikkens. Sikkens kan namelijk ook officieel gemengd worden in een Flexa kleurtje.

Onze bestellingen laten we bezorgen door PostNL. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan word je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Kies je eigen datum

Je kan bij ons zelf kiezen welke dag je je bestelling wilt laten bezorgen. Zo kan je bijvoorbeeld op maandag bestellen en aangeven deze zaterdag pas geleverd te willen hebben.

Grote klus? Geen probleem

Heb je een grote klus en veel verfemmers verf nodig, dan is dat geen probleem. Naast PostNL leveren we grote bestellingen zelf of per pallet.

Verpakking

Verf is een kwetsbaar product en daarom verpakken we dit zo zorgvuldig mogelijk in. Ook tapen we de emmers en blikken altijd vast zodat de kans op lekken zo klein mogelijk is.

Het retourneren van Flexa of andere merken verf is niet mogelijk. Dit omdat wij deze speciaal voor je op kleur mengen. Ook de standaard Flexa kleuren mengen we voor je op kleur en kunnen daarom niet retour worden genomen.

Meer van de Timeless Neutrals collectie

Timeless Neutrals
Industrial Grey
Timeless Neutrals
Spacious Grey
Timeless Neutrals
Authentic Grey
Timeless Neutrals
Bakery Brown
Timeless Neutrals
Wild Dove
Timeless Neutrals
Urban Taupe
Timeless Neutrals