Bakery Brown

Flexa Creations

Welke verf heb je nodig?
Welk product?
Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Keuze uit alle kleuren
  • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
  • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

De kleur Bakery Brown is een mooie, warme, bruine kleur van het merk Flexa. Deze kleur valt onder de Timeless Neutrals collectie en kan je mooi combineren met de andere kleuren uit deze collectie. Wanneer je een moderne bruine kleur zoekt die warmte uitstraalt, is Bakery Brown de ideale kleur.

Flexa Bakery Brown voor de muren

Bakery Brown van Flexa wordt voornamelijk gebruikt voor de muren. Het is een mooi accentkleur wanneer je een muur in je woonkamer, slaapkamer of werkkamer bruin wilt hebben. Vaak wordt deze kleur gecombineerd met de wittint Fresh Linen, maar wanneer je in de warme neutral kleuren wilt blijven, kan je ook kiezen voor Urban Taupe of Sandy Beach. Wanneer je bijpassende kleur die donkerder is zoekt, kies dan voor de Spacious Grey.

Bakery Brown laten mengen in Sikkens

Schilder je liever met Sikkens inplaats van Flexa, dan kunnen we de kleur Bakery Brown voor je mengen in Sikkens muurverf. Het voordeel hiervan is dat je met professionele muurverf schildert en je hiermee een mooier, sterker en duurzamer resultaat krijgt. Het is ook handig wanneer je schilders inhuurt, die willen vaak liever met Sikkens schilderen inplaats van Flexa.

Meer van de Timeless Neutrals collectie

Timeless Neutrals
Industrial Grey
Timeless Neutrals
Spacious Grey
Timeless Neutrals
Authentic Grey
Timeless Neutrals
Wild Dove
Timeless Neutrals
Urban Taupe
Timeless Neutrals
Sea Foam
Timeless Neutrals

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op