Wild Dove

Flexa Creations kleuren

Welke verf heb je nodig?
Welk product?
Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Keuze uit alle kleuren
  • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
  • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Wild Dove is een mooie, neutrale grijs kleur van Flexa. Omdat deze kleur bestaat uit wit, zwart en een beetje rood-bruinig pigment, is die mooi neutraal. Wild Dove is online te bestellen in verf van Flexa, Sikkens en nog veel meer.

 

Product informatie

Omdat wij een officieel verkooppunt zijn van Flexa. Kunnen we alle kleuren van Flexa voor je mengen. Naast dat je kan kiezen uit Flexa verf, heb je bij ons ook de mogelijkheid om een professioneel alternatief te nemen zoals Sikkens. Sikkens kan namelijk ook officieel gemengd worden in een Flexa kleurtje.

Onze bestellingen laten we bezorgen door PostNL. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan word je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Kies je eigen datum

Je kan bij ons zelf kiezen welke dag je je bestelling wilt laten bezorgen. Zo kan je bijvoorbeeld op maandag bestellen en aangeven deze zaterdag pas geleverd te willen hebben.

Grote klus? Geen probleem

Heb je een grote klus en veel verfemmers verf nodig, dan is dat geen probleem. Naast PostNL leveren we grote bestellingen zelf of per pallet.

Verpakking

Verf is een kwetsbaar product en daarom verpakken we dit zo zorgvuldig mogelijk in. Ook tapen we de emmers en blikken altijd vast zodat de kans op lekken zo klein mogelijk is.

Het retourneren van Flexa of andere merken verf is niet mogelijk. Dit omdat wij deze speciaal voor je op kleur mengen. Ook de standaard Flexa kleuren mengen we voor je op kleur en kunnen daarom niet retour worden genomen.

Meer van de Timeless Neutrals collectie

Timeless Neutrals
Industrial Grey
Timeless Neutrals
Spacious Grey
Timeless Neutrals
Authentic Grey
Timeless Neutrals
Bakery Brown
Timeless Neutrals
Urban Taupe
Timeless Neutrals
Sea Foam
Timeless Neutrals