Voor 22:00 besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €50,-
Voordelige prijzen

Sikkens Alphaloxan Flex

Vanaf83,94Incl BTW69,37Excl BTW
Liter
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

Kleur
Kies kleur Wijzig kleur
Geen kleur geselecteerd
Wissen
 • Op voorraad - Vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis.
 • Haarscheuroverbruggend
 • Voor na-geïsoleerde muren en pleisterwerk

Beschrijving

Sikkens Alphaloxan Flex

Sikkens Alphaloxan Flex is een elastische en sterk waterdampdoorlatende muurverf voor buiten. Deze zeer hoge kwaliteit gevelverf van Sikkens wordt veel gebruikt op gevels met nieuw pleisterwerk en op pleisterwerk met haarscheurtjes. Ook nageïsoleerde muren worden veel met deze muurverf voor buiten geschilderd.

Probleemoplosser met sterke kenmerken

Muren met haarscheuren, geïsoleerde muren, muren met aangroei van micro-organismen. Het zijn allemaal probleem die de Sikkens Alphaloxan Flex voor je kan oplossen. Om een goed beeld te geven wat de muurverf voor buiten allemaal kan hebben we de belangrijkste sterke kenmerken voor je op een rij gezet.

 • Haarscheuroverbruggend
  Door de zeer elastische verflaag kan de Sikkens Alphaloxan Flex haarscheuren overbruggen. Deze buitenmuurverf wordt hierdoor veel gebruik op oude panden.
 • Waterdampdoorlatend
  Doordat deze muurverf waterdamp door de verflaag naar buiten kan transporteren kan deze ook gebruikt worden op muren die zijn nageïsoleerd.
 • Zijdemat
  De Sikkens Alphaloxan Flex heeft een zijdematte uitstraling hierdoor hebben micro-organismen het moeilijk om aan de verflaag te hechten. Daarom is deze buitengevelverf van Sikkens ideaal in bosrijke omgevingen. Je muren blijven langere vrij van groenaanslag!

Buitengevel schilderen?

Een buitengevel schilderen is anders dan een simpel binnenmuur verven. Daarom is het belangrijk voordat je aan de gang gaat met je buitengevel de juiste verf en benodigdheden hebt. Twijfel je over de verschillende buitenmuurverf van Sikkens of andere merken? Neem dan contact om ons op. Onze ervaren verfspecialisten kunnen je van A tot Z helpen met het bestellen van de juiste gevelverf van Sikkens.

Online Sikkens Alphaloxan Flex bestellen

Sikkens Alphaloxan Flex bestel je gemakkelijk en uiteraard voor de beste prijs bij verf-plaza.nl. Naast een goede prijs sturen wij je bestelling dezelfde dag al naar je toe als je voor 22:00 besteld. Voor de gevelmuurverf van Sikkens betaal je nooit verzendkosten!

Vragen?

Heb je vragen over het schilderen van je buitengevel met de Sikkens Alphaloxan Flex of heb je andere vragen over je verfklus? Neem gerust contact met ons op. Onze verfexperts helpen je graag met het kiezen van de beste verf voor jouw verfklus.

 

Veelgestelde vragen

Welke roller heb ik nodig?

Er zijn verschillende rollers voor verschillende ondergronden. Om de juiste keuze te maken hebben wij de rollers voor je op een rij gezet.

 • Gladde ondergrond zoals glad stucwerk, gipsplaten, renovliesbehang etc.: Anza Antex Platinum Muurverfroller
 • Gladde en licht ruwe ondergronden zoals stucwerk, structuurverf, spackmuren en plafonds: Anza Micmex Platinum Muurverfrollers
 • Ruwe ondergronden zoals spachtelputz, bakstenen, beton etc: Anza Wistex Platinum

Met het schilderen van muurverf zijn verschillende kwasten handig om te gebruiken, hieronder hebben wij ze op een rijtje gezet

 • Grotere oppervlaktes: Anza Pro Blokwitter
 • Strakke randen langs het plafond, plinten, deurlijsten: Anza Diamond Aqua Punt Kwast. Liever een platte kwast? Gebruik dan de Anza Diamond Aqua Platte Kwast
 • Achter de radiator: Anza 305 Radiatorkwast
 • Bijwerken van kleine gebreken: Anza Lyon Penseel

Of je een voorstrijk nodig hebt, hangt af van de ondergrond. We hebben dit voor je op een rijtje gezet.

Onbehandelde zuigende ondergronden zoals nieuw stucwerk, bakstenen, gipsplaten is een voorstrijk noodzakelijk zoals de Sikkens Alpha Muurfix of Sikkens Alphacryl Pure Primer.

Bij ondergronden behandeld met muurverf is een voorstrijk niet noodzakelijk.

Poederende ondergronden zoals oude muurverflagen die afgeven is een voorstrijk/fixeer middel verstandig om te gebruiken. De Sikkens Alpha Muurfix of Oolex Aqua Fix zijn goede producten hiervoor.

Wil je meer informatie over welke voorstrijken er zijn, wanneer je ze moet gebruiken of hoe je ze het best kan aanbrengen kijk dan verder op onze adviespagina – voorstrijk.

Je kunt kiezen uit meer dan 50.000 kleuren. Met onze officiële mengmachines kunnen wij alle bedenkbare kleuren maken. Je kan zelfs kleuren van andere merken zoals Sigma, Histor, Flexa, Farrow & Ball en The Little Green laten mengen in verf van een andere merk. Met onze online kleurenkiezer kies je gemakkelijk uit alle beschikbare kleuren.

Om de juiste hoeveel te kiezen hebben wij een handig rekentool gemaakt. Vul de aantal m2 in en deze tool rekent precies voor je uit hoeveel liter je nodig hebt.


Handig voor erbij

Sikkens Alpha Aquafix
Anza Wistex Platinum Roller
Anza Verfemmer
Anza Titanium Aqua Kwast Rond

Reviews

0
van de 10
1 2 3 4 5
0 reviews

Hulp of advies nodig?

Heb je hulp nodig met bestellen? Of advies nodig voor je verfklus? Neem contact met ons op via: