Sikkens Alpha Topcoat

10% korting op alle Sikkens en Sigma verf met de code: MAART-10 Geldig bij een besteding v.a 100 euro

Gebruik deze code in de winkelwagen of tijdens het afrekenen.

Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

 • Geen kleur geselecteerd
 • Direct leverbaar
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Sikkens Alpha Topcoat is een zijdeglanzende, extreem duurzame buitenmuurverf. De duurzaamheid van de buitenmuurverf van Sikkens is wel 10 jaar! Dit komt door de High Performance Polymeer Technologie die door Sikkens gebruikt wordt in deze verf.

Sikkens Alpha Topcoat met sterke eigenschappen

Je gaat buiten muren schilderen en zoekt een hoge kwaliteit muurverf. De Sikkens Alpha Topcoat is een van de beste keuze voor buitenmuurverf. Maar niet iedere buitenmuurverf is geschikt voor elk schilderproject. Daarom hebben wij de belangrijkste eigenschappen voor je op een rij gezet zodat jij de juiste keuze kan maken. Mocht je er toch niet helemaal zeker van zijn dat de Sikkens Alpha Topcoat een geschikt product is voor jou. Neem dan contact op met onze experts en zij helpen je graag verder.

 • Extreem duurzaam
  Buiten schilderen is een vaak een hele klus daarom wil je kiezen voor een buitenmuurverf die lang bescherming geeft en mooi blijft. Sikkens Alpha Topcoat geldt als een van de beste buiten muurverf van Sikkens. De verf heeft een buiten duurzaamheid van wel 10 jaar!
 • Schrobvast & zijdeglanzend
  Sikkens Alpha Topcoat is zeer goed reinigbaar en schrobvast. Deze buitenmuurverf van Sikkens valt in de hoogste schrobvastklasse (klasse 1). Ook door de licht zijdeglanzende uitstraling hecht vuil, groene aanslag en schimmels minder goed aan de verflaag.
 • Ondergrond
  Beton, gasbeton, spauwmuren, pleisterwerk en andere steenachtige ondergronden zijn de ondergronden die geschikt zijn om te schilderen met de Sikkens Alpha Topcoat.
 • Carbonatieremmend
  Gewapend beton moet worden beschermend voor C02 anders kan het bewapening in het beton gaat roesten. Dit noemen we betonrot. Sikkens Alpha Topcoat is C02 remmend en daardoor zeer geschikt voor het schilderen van bewapend beton.

Online Sikkens Alpha Topcoat kopen

Kwaliteit heeft zijn prijs en daarom zoek je voor de Sikkens Alpha Topcoat de beste prijs. Uiteraard bestel je bij ons in de webshop de Sikkens Alpha Topcoat met korting en leveren we snel bij je thuis. Bestel je voor 22:00 al de volgende werkdag of zelfs op zaterdag. Verzending van de Sikkens Alpha Topcoat is altijd gratis! Dus ben je opzoek naar goedkope Sikkens buitenmuurverf dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Heb je nog twijfel?

Heb je nog twijfel of de Sikkens Alpha Topcoat de verf is voor jou schilderproject? Neem contact met ons op. Onze verfexperts helpen je graag verder.

 

Product informatie

Met trotst kunnen wij ons Online Sikkens Specialist noemen.

Met deze titel ben jij als klant verzekerd van 100% echte Sikkens verf met garantie. Daarnaast profiteer je van de volgende voordelen:

 • Veilig en vertrouwd Sikkens verf online bestellen.
 • Alles wordt gemengd op een door Sikkens onderhouden mengmachine
 • Kleurgarantie
 • Productgarantie
 • Professioneel advies
 • Officieel Sikkens Partner
 • 2 fysieke verfwinkels (Breda & Roosendaal)

Onze bestellingen laten we bezorgen door PostNL. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan word je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Kies je eigen datum

Je kan bij ons zelf kiezen welke dag je je bestelling wilt laten bezorgen. Zo kan je bijvoorbeeld op maandag bestellen en aangeven deze zaterdag pas geleverd te willen hebben.

Grote klus? Geen probleem

Heb je een grote klus en veel verfemmers verf nodig, dan is dat geen probleem. Naast PostNL leveren we grote bestellingen zelf of per pallet.

Verpakking

Verf is een kwetsbaar product en daarom verpakken we dit zo zorgvuldig mogelijk in. Ook tapen we de emmers en blikken altijd vast zodat de kans op lekken zo klein mogelijk is.

P101 – Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

Algemeen
P102 – Buiten het bereik van kinderen houden.

Preventie
P262 – Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden.

Reactie
P312 – Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen.

Verwijdering
P501 – Inhoud en verpakking afvoeren in overeenstemming met lokale, regionale, nationale of internationale regelgeving.

Veelgestelde vragen

Welke roller heb ik nodig?

Er zijn verschillende soorten rollers te verkrijgen. Welke soort roller je nodig hebt, is afhankelijk van de ondergrond. Zo heeft een ruwe ondergrond een roller nodig met langere haren dan een roller voor een gladde ondergrond. Om de juiste keuze te maken, hebben wij de rollers hieronder voor je op een rij gezet.

 • Gladde ondergrond zoals glad stucwerk, gipsplaten, renovliesbehang en dergelijke: Anza Antex Platinum Muurverfroller
 • Gladde en licht ruwe ondergronden zoals stucwerk, structuurverf, spackmuren en plafonds: Anza Micmex Platinum Muurverfrollers
 • Ruwe ondergronden zoals spachtelputz, bakstenen, beton en dergelijke: Anza Wistex Platinum
 • Plafonds: Gebruik voor gladde plafonds of licht ruwe plafonds: Anza Micmex Platinum Muurverfrollers

Welke kwast heb ik nodig?

Er zijn verschillende kwasten handig om te gebruiken bij het schilderen met muurverf. Hieronder hebben we ze op een rijtje gezet:

 • Grote oppervlaktes: Anza Pro Blokwitter
 • Strakke randen langs het plafond, plinten of deurlijsten: Anza Diamond Aqua Punt Kwast Liever een platte kwast?  Anza Diamond Aqua Platte Kwast
 • Achter de radiator: Anza 305 Radiatorkwast
 • Bijwerken van kleine gebreken: Anza Lyon Penseel

Voorstrijkmiddel zorgt voor een betere hechting door de zuiging van de muur te verminderen/verhelpen. Of je een voorstrijkmiddel nodig hebt, hangt dan ook af van de ondergrond. Om de juiste keuze te maken hebben we hieronder verschillende situaties omschreven.

 • Op onbehandelde zuigende ondergronden zoals nieuw stucwerk, bakstenen of gipsplaten is een voorstrijk noodzakelijk. De Sikkens Aquafix.
 • Bij ondergronden behandeld met muurverf is een voorstrijk niet noodzakelijk.
 • Op poederende ondergronden zoals oude muurverflagen die afgeven is een voorstrijk-/fixeermiddel verstandig om te gebruiken. De Sikkens Alpha Fix of Oolex Aqua Fix zijn goede producten hiervoor.

De soort tape de je kan gebruiken is afhankelijk van wat er afgeplakt moet worden. Hieronder zetten wij de belangrijkste richtlijnen op een rij.

Gladde- en licht ruwe ondergronden washi tape

Voor extreem scherpe verflijnen adviseren wij de Kip 3308 Washi-Tec of ons voordeligere, professionele alternatief Oolex Schilderstape Gold te gebruiken. Deze schilderstapes zijn tot 3 maanden gemakkelijk verwijderbaar zonder dat deze lijmresten achterlaat of afscheurt.

Gladde en licht ruwe ondergronden standaard tape

De Kip 308 Masking tape is een professionele, universeel inzetbare tape voor afplakken van verschillende ondergronden. Een voordeliger alternatief is de Oolex Crepe Masking Tape. Let op! Laat deze tape niet te lang zitten om te voorkomen dat je de verflaag onder de tape mee lost trekt.

Grove ondergronden

De Oolex Schilderstape Fine Line Extra Sterk Oranje is zeer geschikt voor grove ondergronden. Deze tape kan zelfs gebruikt worden op licht vochtige ondergronden zodat je buiten altijd aan de slag kan.

Om te bepalen hoeveel liter Sikkens Alpha Topcoat je nodig hebt, hebben wij een handige rekentool gemaakt. Vul het aantal m2 in en deze tool rekent precies uit hoeveel je nodig hebt.

dit heb je ook nodig

Anza Wistex Platinum Roller
Anza Verfemmer
Anza Binnenbak verfemmer – 5 stuks
Anza Verfrooster

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op