Sikkens Rubbol Primer Express

10% korting op alle Sikkens en Sigma verf

Gebruik de kortingscode: EK-10

Geldig t/m 30 juni bij besteding vanaf €150,-
Niet te combineren met andere kortingsacties.

Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

 • Geen kleur geselecteerd
 • Direct leverbaar
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

“Sneldrogende professionele grondverf” zo kan je de Sikkens Rubbol Primer Express het beste omschrijven. Met sneldrogende grondverf van Sikkens kan je al gaan lakken na 3 uur drogen! Hierdoor kan je op 1 dag meerdere lagen verf aanbrengen en ben je sneller klaar dan met andere professionele grondlak. Sikkens Rubbol Primer Express is zelfs te schilderen met lage temperaturen en met 2 lagen kan deze grondverf 1 jaar onafgeschilderd overstaan. Dit betekent dat je bijvoorbeeld in de winter deze grondlaag kan aanbrengen en in het voorjaar bij beter weer kan aflakken met Sikkens Rubbol Lakverf.

 • Sneldrogende winter grondverf
  Omdat Sikkens Rubbol Primer Express ook bij lage temperaturen goed te schilderen is, wordt deze primer van Sikkens veel in de winter gebruikt. Maar niet alleen in de winter is sneldrogende grondlak makkelijk. Ook in andere seizoenen wordt deze primer veel gebruikt om op dezelfde dag nog te kunnen aflakken. ‘s ochtends grondverf en ‘s middags aflakken kan perfect met deze sneldrogende terpentinebasis primer van Sikkens.
 • Terpentinebasis grondverf van Sikkens
  Grondverf op terpentine basis van Sikkens zijn er in 3 soorten te verkrijgbaar. Sikkens Rubbol Primer (standaard grondverf), Sikkens Rubbol Primer Extra (grondverf voor onder hoogglans) en Sikkens Rubbol Primer Express (sneldrogende grondverf). Dit zijn alle 3 grondverf op terpentinebasis van de fabrikant Akzo Nobel en geven de perfect basis voor het aflakken met de Sikkens Rubbol aflakken.
 • Uitstekend Schuurbaar
  Door de snelle droging is deze primer van Sikkens makkelijk en snel schuurbaar. Geen dagen wachten om de grondlaag op te schuren en daarom ook ideaal als grondverf om kleine reparaties of kaal gekomen delen na het schuren “bij te vlekken”.

Sneldrogende grondverf kopen van Sikkens

Sneldrogende grondverf van Sikkens koop je snel, makkelijk en natuurlijk met korting bij ons in de webshop. Kies bij het kopen van sneldrogende grondverf van Sikkens voor de grondverf op kleur voor nog betere dekking. Je sneldrogende grondverf koop je zonder verzendkosten al bij bestellingen vanaf €50,-!

Vragen over de Sikkens Rubbol Primer Express?

Heb je vragen of Sikkens Rubbol Primer Express of heb je andere vragen over grondverf, lakverf, muurverf? Neem contact met ons op en onze verfexperts helpen je graag verder.

Product informatie

 • Basis terpentinebasis (alkyd)
 • Binnen/Buiten buiten
 • Kwaliteit professioneel
 • Rendement 14 m2 per liter
 • Ondergrond bestaande verflaag, mdf, hout
 • Verwerkingstemperatuur 0 tot 20 °C
 • Overschilderbaar na 3 uur

Met trotst kunnen wij ons Online Sikkens Specialist noemen.

Met deze titel ben jij als klant verzekerd van 100% echte Sikkens verf met garantie. Daarnaast profiteer je van de volgende voordelen:

 • Veilig en vertrouwd Sikkens verf online bestellen.
 • Alles wordt gemengd op een door Sikkens onderhouden mengmachine
 • Kleurgarantie
 • Productgarantie
 • Professioneel advies
 • Officieel Sikkens Partner
 • 2 fysieke verfwinkels (Breda & Roosendaal)

Onze bestellingen laten we bezorgen door PostNL. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan word je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Kies je eigen datum

Je kan bij ons zelf kiezen welke dag je je bestelling wilt laten bezorgen. Zo kan je bijvoorbeeld op maandag bestellen en aangeven deze zaterdag pas geleverd te willen hebben.

Grote klus? Geen probleem

Heb je een grote klus en veel verfemmers verf nodig, dan is dat geen probleem. Naast PostNL leveren we grote bestellingen zelf of per pallet.

Verpakking

Verf is een kwetsbaar product en daarom verpakken we dit zo zorgvuldig mogelijk in. Ook tapen we de emmers en blikken altijd vast zodat de kans op lekken zo klein mogelijk is.

Ontvlambare stoffen

Gevaar
H226 – Ontvlambare vloeistof en damp.

Geen signaalwoord
H412 – Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
P101 – Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

Algemeen
P102 – Buiten het bereik van kinderen houden.

Preventie
P210 – Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken.
P233 – In goed gesloten verpakking bewaren.
P235 – Koel bewaren.P262 – Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden.

Reactie
P312 – Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen.VerwijderingP501 – Inhoud en verpakking afvoeren in overeenstemming met lokale, regionale, nationale of internationale regelgeving.

Veelgestelde vragen

Gebruik de Anza Elite Viltroller voor het perfect dekking en laagdikte. Met deze roller creëer je de juiste basis voor het aflakken.

Wij adviseren voor terpentine gedragen grondverf de Anza Titinium kwast. Met deze professionele kwast ga je voor een perfect resultaat.

De juiste aflak voor over terpentine gedragen grondverf zijn de Sikkens Rubbol , Sigma S2U of de Oolex PU lakken. Deze lakken zijn verkrijgbaar in verschillende glansgraden zoals zijdeglans, halfglans of hoogglans.

Het Engelse woord voor grondverf is primer. Maar in de Nederland wordt er met primer toch vaak wat anders bedoelt. Grondverf wordt over het algemeen alleen voor hout gebruikt en primer voor verschillende ondergronden zoals metaal, kunststof, mdf, steen, hout etc.

Ja de grondverf kan op kleur gemaakt worden.

Dit vinden onze klanten van dit product

Dit product is nog niet beoordeeld

Alternatieven binnen Grondverf & Primer

Sikkens Alpha Isoprimer
Sikkens Rubbol Primer Extra
Zinsser Peel Stop Primer
Sigma S2U Nova Spray Primer