Sikkens Redox BL Multiprimer

Vanaf47,81Incl BTW39,51Excl BTW
Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

Kies kleur Wijzig kleur
Geen kleur geselecteerd
Wissen
 • Direct leverbaar
 • Online Sikkens & Sigma specialist
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Sikkens Redox BL Multiprimer

Welke grondverf is geschikt voor metaal? Dit is een vraag dit wij veel gesteld krijgen. Het gronden van metaal doe je met een roestwerende grondverf. Met de Sikkens Redox BL Multiprimer heb je het juist product om (thermisch) verzinkt staal, aluminium, koper te voorzien van de juiste hechtlaag.

 • Multiprimer
  Sikkens Redox BL Multiprimer is een grondverf geschikt voor meerdere “multi” ondergronden. Niet alleen metalen maar de primer is ook een grondverf voor kunststof zoals plexiglas en pvc.
 • Sneldrogende multiprimer
  Doordat deze multiprimer van Sikkens op waterbasis is, is deze snel droog en kan hierna overgeschilderd worden met alle Sikkens Rubbol BL Lakken.
 • Perfect hechting
  Voor een mooi en duurzaam eindresultaat is de hechting van de verf op de ondergrond dat je wilt schilderen van cruciaal belang. De Sikkens Redox BL Multiprimer hecht zeer goed op verschillende ondergronden

Multiprimer voor binnen en buiten

Sikkens Redox BL Multipimer is een hechtprimer voor binnen en buiten. Deze multiprimer op waterbasis is geschikt voor vele ondergronden waaronder verzinkt staal, aluminium, koper, kunststof. Een veelzijdige hechtprimer voor moeilijke ondergronden. De product op waterbasis zijn snel overschilderbaar en geuram.

Watergedragen Multiprimer op iedere gewenste kleur

Of je nu geel, blauw, rood, groen of alles wat daar tussen inzit wilt, dat is geen probleem. Met de Sikkens mengmachines maken wij deze roestwerende multiprimer van Sikkens op elke kleur die je wilt. En dit is doen we GRATIS!

Online Sikkens Redox BL Multipimer kopen

Online roestwerende multiprimer van Sikkens kopen? Bij ons in webshop kan je eenvoudig de Sikkens Redox BL Multi Primer kopen voor natuurlijk de scherpste prijs. Met korting tot 37,5% Sikkens primer kopen is geen probleem! Kies je bij ons je Sikkens verf online te kopen.

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Heb je vragen over de Sikkens Redox BL Multiprimer of andere vragen over je verfklus? Neem contact met ons op! Onze experts helpen je graag verder.

Product informatie

Veelgestelde vragen

Welke kwast heb ik nodig?

Wij adviseren voor watergedragen producten de Anza Titanium Aqua kwast. Met deze professionele kwast ga je voor een perfect eindresultaat.

Gebruik de Anza Antex Platinum voor het perfect dekking en laagdikte. Met deze roller creëer je de juiste basis voor het aflakken.

De juiste aflak voor watergedragen grondverf zijn de Sikkens Rubbol BL Rezisto, Sigma S2U Nova of de Oolex Aqua PU. Deze lakken zijn verkrijgbaar in verschillende glanzen zoals mat, zijdeglans, halfglans of hoogglans.

Het engelse woord voor grondverf is primer. Maar in de Nederland wordt er met primer toch vaak wat anders bedoelt. Grondverf wordt over het algemeen alleen voor hout gebruikt en primer voor verschillende ondergronden zoals metaal, kunststof, mdf, steen, hout etc.

Ja de grondverf kan op kleur gemaakt worden.

Om te bepalen hoeveel liter je nodig hebt van de Sikkens Redox BL Multiprimer hebben wij een handige rekentool gemaakt. Vul de aantal m2 in en deze tool rekent precies uit hoeveel je nodig hebt.

Een voordeliger alternatief voor de Sikkens Redox BL Multiprimer is de Oolex Aqua Multiprimer. Deze professionele multiprimer heeft dezelfde eigenschappen zoals dekkracht, hechting, duurzaamheid en rendement. De Oolex grondverf is een stuk voordeliger geprijsd en je levert niet in op kwaliteit. Een echte WIN WIN!

Alternatieven binnen Grondverf & Primer

Sikkens Rubbol BL Endurance Primer
Histor One Grondverf Alkyd
Histor One Grondverf Acryl
Sikkens Rubbol Primer Extra

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op