Sikkens Redox BL Multiprimer

10% korting op alle Sikkens en Sigma verf

Gebruik de kortingscode: EK-10

Geldig t/m 30 juni bij besteding vanaf €150,-
Niet te combineren met andere kortingsacties.

Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

 • Geen kleur geselecteerd
 • Direct leverbaar
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

De Sikkens Redox BL Multiprimer is de grondverf van Sikkens die op bijna alles hecht. Deze primer wordt voornamelijk gebruikt voor op (thermisch) verzinkt staal, aluminium, koper en metaal. Dit maakt deze primer de juiste keuze wanneer je binnen metalen deuren of kozijnen wilt gaan schilderen. Na het aanbrengen van deze primer kan je die overschilderen met een Sikkens binnenlak na keuze.

 • Multiprimer
  Sikkens Redox BL Multiprimer is een grondverf geschikt voor meerdere “multi” ondergronden. Niet alleen metalen maar de primer is ook een grondverf voor kunststof zoals plexiglas en pvc.
 • Sneldrogende multiprimer
  Doordat deze multiprimer van Sikkens op waterbasis is, is deze snel droog en kan hierna overgeschilderd worden met alle Sikkens Rubbol BL Lakken.
 • Perfect hechting
  Voor een mooi en duurzaam eindresultaat is de hechting van de verf op de ondergrond dat je wilt schilderen van cruciaal belang. De Sikkens Redox BL Multiprimer hecht zeer goed op verschillende ondergronden

Waarmee je de Sikkens Redox BL Multiprimer kan overschilderen

Je kan de Sikkens Redox BL Multiprimer overschilderen met alle watergedragen lakken van Sikkens. Zo kan je binnen eerst metaal of kunststof primeren met de Sikkens Redox BL Multiprimer en daarna afwerken met een Sikkens Rubbol BL Rezisto lak. Zo heb je een mooi en sterk verfsysteem dan jarenlang mooi en goed blijft.

Sikkens Multiprimer voor binnen en buiten

Sikkens Redox BL Multipimer is een hechtprimer voor binnen en buiten. Deze multiprimer op waterbasis is geschikt voor vele ondergronden waaronder verzinkt staal, aluminium, koper, kunststof. Een veelzijdige hechtprimer voor moeilijke ondergronden. De product op waterbasis zijn snel overschilderbaar en geuram.

Sikkens Redox BL Mulitprimer op kleur

Of je nu geel, blauw, rood, groen of alles wat daar tussen inzit wilt, dat is geen probleem. Met de Sikkens mengmachines maken wij deze roestwerende multiprimer van Sikkens op elke kleur die je wilt. En dit is doen we GRATIS!

Online Sikkens Redox BL Multipimer kopen

Online roestwerende multiprimer van Sikkens kopen? Bij ons in webshop kan je eenvoudig de Sikkens Redox BL Multi Primer kopen voor natuurlijk de scherpste prijs. Met korting tot 37,5% Sikkens primer kopen is geen probleem! Kies je bij ons je Sikkens verf online te kopen.

Product informatie

 • Basis waterbasis (acryl)
 • Binnen/Buiten binnen, binnen & buiten, buiten
 • Kwaliteit professioneel
 • Rendement 9 m2 per liter
 • Ondergrond kunststof, metaal
 • Verwerkingstemperatuur 5 tot 30 °C
 • Overschilderbaar na 4 uur

Met trotst kunnen wij ons Online Sikkens Specialist noemen.

Met deze titel ben jij als klant verzekerd van 100% echte Sikkens verf met garantie. Daarnaast profiteer je van de volgende voordelen:

 • Veilig en vertrouwd Sikkens verf online bestellen.
 • Alles wordt gemengd op een door Sikkens onderhouden mengmachine
 • Kleurgarantie
 • Productgarantie
 • Professioneel advies
 • Officieel Sikkens Partner
 • 2 fysieke verfwinkels (Breda & Roosendaal)

Onze bestellingen laten we bezorgen door PostNL. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan word je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Kies je eigen datum

Je kan bij ons zelf kiezen welke dag je je bestelling wilt laten bezorgen. Zo kan je bijvoorbeeld op maandag bestellen en aangeven deze zaterdag pas geleverd te willen hebben.

Grote klus? Geen probleem

Heb je een grote klus en veel verfemmers verf nodig, dan is dat geen probleem. Naast PostNL leveren we grote bestellingen zelf of per pallet.

Verpakking

Verf is een kwetsbaar product en daarom verpakken we dit zo zorgvuldig mogelijk in. Ook tapen we de emmers en blikken altijd vast zodat de kans op lekken zo klein mogelijk is.

P101 – Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

Algemeen
P102 – Buiten het bereik van kinderen houden.

Preventie
P262 – Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden.

Reactie
P312 – Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen.

Verwijdering
P501 – Inhoud en verpakking afvoeren in overeenstemming met lokale, regionale, nationale of internationale regelgeving.

Veelgestelde vragen

Wij adviseren voor watergedragen producten de Anza Titanium Aqua kwast. Met deze professionele kwast ga je voor een perfect eindresultaat.

Gebruik de Anza Antex Platinum voor het perfect dekking en laagdikte. Met deze roller creëer je de juiste basis voor het aflakken.

De juiste aflak voor watergedragen grondverf zijn de Sikkens Rubbol BL Rezisto, Sigma S2U Nova of de Oolex Aqua PU. Deze lakken zijn verkrijgbaar in verschillende glanzen zoals mat, zijdeglans, halfglans of hoogglans.

Het engelse woord voor grondverf is primer. Maar in de Nederland wordt er met primer toch vaak wat anders bedoelt. Grondverf wordt over het algemeen alleen voor hout gebruikt en primer voor verschillende ondergronden zoals metaal, kunststof, mdf, steen, hout etc.

Ja de grondverf kan op kleur gemaakt worden.

Om te bepalen hoeveel liter je nodig hebt van de Sikkens Redox BL Multiprimer hebben wij een handige rekentool gemaakt. Vul de aantal m2 in en deze tool rekent precies uit hoeveel je nodig hebt.

Een voordeliger alternatief voor de Sikkens Redox BL Multiprimer is de Oolex Aqua Multiprimer. Deze professionele multiprimer heeft dezelfde eigenschappen zoals dekkracht, hechting, duurzaamheid en rendement. De Oolex grondverf is een stuk voordeliger geprijsd en je levert niet in op kwaliteit. Een echte WIN WIN!

Dit vinden onze klanten van dit product

Dit product is nog niet beoordeeld

Dit heb je ook nodig

Anza Vilt Elite Lakroller
Anza Titanium Aqua Kwast Rond
Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin