Sikkens Rubbol XD Semi Gloss

Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

 • Geen kleur geselecteerd
 • Direct leverbaar
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

De Sikkens Rubbol XD Semi Gloss is een extreem duurzame buitenlak. Deze buitenlak heeft een duurzaamheid tot wel 10 jaar. Het unieke aan deze lak is dat het een halfglans (semi gloss) is. Dit maakt deze lak een stuk minder glanzend en daarom een perfect alternatief op hoogglans.

Buitenverf met 5 belangrijke eigenschappen

Om deze buitenlak van Sikkens op terpentinebasis goed te kunnen vergelijken met andere merken, hebben wij de 5 belangrijkste eigenschappen voor je op een rij gezet.

 • 10 jaar duurzaamheid
  Ondanks de lagere glans heeft de Sikkens Rubbol XD Semi Gloss een duurzaamheid tot wel 10 jaar! Dit komt door de unieke en nieuwste bindmiddelen technologie.
 • Halfglans
  Halfglans verf is minder glanzend dan hoogglans lak maar heeft meer glans dat een zijdeglans verf.
 • Uitstekende verwerking en dekking
  Door de uitstekende dekking en verwerking van de Sikkens Rubbol XD Semi Gloss is dit 1 van de beste keuze als het gaat om halfglans verf van Sikkens. Ook als je onervaren bent met kwasten of rollen van terpentinebasis buitenlak kan je met deze verf een mooi een duurzaam resultaat behalen.
 • Verf voor hout, metaal en kunststof
  De Sikkens Rubbol XD Semi Gloss is niet alleen geschikt om hout mee te schilderen. Met de juiste voorbehandeling met een geschikte primer/grondverf kan deze buitenverf van Sikkens ook geschilderd worden op metaal en kunststof.
 • Hoog rendement
  Een hoog rendement per liter wilt zeggen dat je met een beter lakverf zoals deze Sikkens Rubbol verf meer m² per liter kan schilderen.

In iedere gewenste kleur

Rood, groen, blauw, geel, paars het is allemaal mogelijk in de Sikkens Rubbol XD Semi Gloss. Een aantal populaire kleuren zijn de RAL 7021 (zwartgrijs), RAL 7016 (antracietgrijs), Q0.05.10 (grachtengroen), RAL 9010 (gebroken wit) en RAL 9016 (verkeerswit). Deze kleuren maken wij dagelijks met onze officiële Sikkens mengmachines in de Sikkens Rubbol XD Semi Gloss. In onze online kleurenwaaier kies je gemakkelijk de kleur die bij je past.

Online Sikkens Rubbol XD Semi Gloss bestellen

Het schilderen buiten kost veel tijd en is kostbaar daarom wil je de beste prijs voor je Sikkens verf. Bij ons ben je dan aan het juiste adres. Wij verkopen alle Sikkens lakken met korting tot wel 37,5% en bestel je deze gemakkelijk bij ons in de webshop. Bestellingen boven €50,- worden gratis bezorgd en voor 22:00 besteld is de volgende werkdag en zaterdag al in huis!

Vragen?

Heb je vragen over je verfklus of vragen over de Sikkens Rubbol XD Semi Gloss? Onze verfexperts helpen je graag op weg. Ook vragen over schilder benodigdheden of hoe je de verf het beste kan gebruiken, kan je bij onze experts terecht.

 

 

 

Product informatie

Met trotst kunnen wij ons Online Sikkens Specialist noemen.

Met deze titel ben jij als klant verzekerd van 100% echte Sikkens verf met garantie. Daarnaast profiteer je van de volgende voordelen:

 • Veilig en vertrouwd Sikkens verf online bestellen.
 • Alles wordt gemengd op een door Sikkens onderhouden mengmachine
 • Kleurgarantie
 • Productgarantie
 • Professioneel advies
 • Officieel Sikkens Partner
 • 2 fysieke verfwinkels (Breda & Roosendaal)

Onze bestellingen laten we bezorgen door PostNL. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan word je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Kies je eigen datum

Je kan bij ons zelf kiezen welke dag je je bestelling wilt laten bezorgen. Zo kan je bijvoorbeeld op maandag bestellen en aangeven deze zaterdag pas geleverd te willen hebben.

Grote klus? Geen probleem

Heb je een grote klus en veel verfemmers verf nodig, dan is dat geen probleem. Naast PostNL leveren we grote bestellingen zelf of per pallet.

Verpakking

Verf is een kwetsbaar product en daarom verpakken we dit zo zorgvuldig mogelijk in. Ook tapen we de emmers en blikken altijd vast zodat de kans op lekken zo klein mogelijk is.

Ontvlambare stoffen

Gevaar
H226 – Ontvlambare vloeistof en damp.

Geen signaalwoord
H412 – Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
P101 – Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

Algemeen
P102 – Buiten het bereik van kinderen houden.

Preventie
P210 – Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken.
P233 – In goed gesloten verpakking bewaren.
P235 – Koel bewaren.P262 – Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden.

Reactie
P312 – Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen.VerwijderingP501 – Inhoud en verpakking afvoeren in overeenstemming met lokale, regionale, nationale of internationale regelgeving.

Dit heb je ook nodig

Anza Titanium Kwast Rond
Universol Ontvetter
3M Scotch-Brite Handvellen
Anza Vilt Elite Lakroller

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op