Sigma Wallprim

10% korting op alle Sikkens en Sigma verf

Gebruik de kortingscode: EK-10

Geldig t/m 30 juni bij besteding vanaf €150,-
Niet te combineren met andere kortingsacties.

Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

 • Geen kleur geselecteerd
 • Direct leverbaar
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Sigma WallPrim is een semi dekkende voorstrijk die je gebruikt voor zuigende ondergronden zoals nieuw stucwerk. De Wallprim zorgt ervoor dat de ondergrond niet meer zuigend is, waardoor je een mooi eindresultaat krijgt. De Primer is makkelijk aan te brengen en heeft een extra lange opentijd, zo krijg je altijd een mooi streep en baanloos resultaat. Na het aanbrengen van de Sigma Wallprim kan je deze overschilderen met alle Sigma of andere merken binnenmuurverf.

Belangrijkste kenmerken

 • De basis voor strakke muren en plafond
 • Verhoogt de open tijd van de afwerklaag, waardoor de kans op aanzetten afneemt.
 • Semi-dekkend resultaat
 • Overschilderbaar met muurverf
 • Makkelijk aan te brengen

Sigma Wallprim primer voor muren

Wanneer je onbehandelde muren of plafonds hebt, dan kan je deze als eerst primeren met de Sigma Wallprim Primer. Hiermee creëer je de juiste hechting waarna je deze kan afwerken met een Sigma muurverf na keuze. De Wallprim Primer wordt vooral gebruikt bij nieuw stucwerk. Je geeft het stucwerk dan direct een semi dekkende laag, waarna het al bijna de kleur is die je uiteindelijk wilt.

Droogtijden van de Wallprim

Wanneer je de Sigma Wallprim aanbrengt is deze na ongeveer 4 a 5 uurtjes overschilderbaar. Kleefvrij is die al na ca. 1 uur.
Nadat die is opgedroogd kan je deze overschilderen met iedere Sigma binnenmuurverf na keuze.

Sigma Wallprim op kleur

Het is mogelijk om de Sigma Wallprim door ons op kleur te laten mengen. Kies de kleur waarmee je de muur uiteindelijk wilt gaan afwerken. Op deze manier krijg je een optimale dekking en is in sommige gevallen 1 laag muurverf al voldoende.
Twijfel je tussen 2 kleuren die dicht bij elkaar zitten? Dan kan je er voor kiezen om de Sigma Wallprim op 1 van de 2 kleuren te laten mengen. Na het aanbrengen heb je een inschatting hoe de kleur eruit ziet en kan je vervolgens nog switchen naar de andere kleur. De kleuren moeten dan niet te veel van elkaar afwijken.

De Sigma Wallprim is alleen verkrijgbaar in lichte kleuren. Hierdoor kan het zijn dat je niet alle kleuren in de kleurenwaaier ziet. Hier worden enkel de kleuren getoond die gemengd kunnen worden op de Wallprim.

Sigma Wallprim primer kopen

De Sigma Wallprim is alleen te koop bij verfspeciaalzaken en niet bij de Gamma, Praxis of andere bouwmarkten. Dit omdat de Wallprim onder professionele kwaliteit valt. Je kan de Wallprim online of onze verfwinkel in Breda of Roosendaal kopen. We hebben altijd ruime voorraad en kunnen direct leveren.

De Sigma Wallprim primer is te koop in 2,5 liter en 10 liter verpakkingen.

Product informatie

 • Basis waterbasis (acryl)
 • Binnen/Buiten binnen
 • Glansgraad mat / matt
 • Kwaliteit professioneel
 • Rendement 9 m2 per liter
 • Ondergrond beton, metselwerk, stucwerk
 • Verwerkingstemperatuur 5 tot 30 °C
 • Overschilderbaar na 4 uur

Wij zijn officieel dealer van het merk Sigma. Dit houdt in dat we Sigma verf mogen verkopen en je als klant bij ons verzekerd bent van 100% echte Sigma verf.

Product & kleur garantie

Omdat we een officiële dealer zijn geven we altijd garantie op kleuren en producten. Zo kan je er altijd vanuit gaan dat de verf naar behoren werkt en de kleur klopt. Mocht er toch iets verkeerd gaan dan lossen we dit altijd netjes op.

Scherpste prijzen

Naast onze garanties ben je bij ons ook verzekerd van de beste prijzen. We kopen onze verf direct bij Sigma en kunnen hierdoor altijd de laagste prijs aanbieden.

Onze bestellingen laten we bezorgen door PostNL. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan word je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Kies je eigen datum

Je kan bij ons zelf kiezen welke dag je je bestelling wilt laten bezorgen. Zo kan je bijvoorbeeld op maandag bestellen en aangeven deze zaterdag pas geleverd te willen hebben.

Grote klus? Geen probleem

Heb je een grote klus en veel verfemmers verf nodig, dan is dat geen probleem. Naast PostNL leveren we grote bestellingen zelf of per pallet.

Verpakking

Verf is een kwetsbaar product en daarom verpakken we dit zo zorgvuldig mogelijk in. Ook tapen we de emmers en blikken altijd vast zodat de kans op lekken zo klein mogelijk is.

Waarschuwing
H317 – Kan een allergische huidreactie veroorzaken.
P101 – Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

Algemeen
P102 – Buiten het bereik van kinderen houden.

Preventie
P261 – Inademing van damp vermijden.
P280 – Draag beschermende handschoenen.

Reactie
P302+P362+P364 – BIJ CONTACT MET DE HUID: Verontreinigde kleding uittrekken en wassen alvorens deze opnieuw te gebruiken.
P333+P313 – Bij huidirritatie of uitslag: Raadpleeg een arts.
P362+P364 – Verontreinigde kleding uittrekken en wassen alvorens deze opnieuw te gebruiken.VerwijderingP501 – Inhoud en verpakking afvoeren in overeenstemming met lokale, regionale, nationale of internationale regelgeving.

Veelgestelde vragen

Er zijn verschillende rollers voor verschillende ondergronden. Om de juiste keuze te maken hebben we de rollers voor je op een rij gezet.

Sigma Wallprim primer

Dit vinden onze klanten van dit product

Dit product is nog niet beoordeeld

Dit heb je ook nodig

Anza Micmex Platinum Roller
Anza Titanium Aqua Kwast Rond
Anza Binnenbak verfemmer – 5 stuks