Voor 22:00 besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €50,-
Voordelige prijzen

Sikkens Alphacryl Plafond

Vanaf71,87Incl BTW59,40Excl BTW
Liter
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

Kleur
Kies kleur Wijzig kleur
Geen kleur geselecteerd
Wissen
  • Op voorraad - Vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis.
  • Geeft een streeploos plafond
  • Extra lange opentijd

Beschrijving

Sikkens Alphacryl Plafond is de verf die je nodig hebt als je het plafond gaat schilderen. Door zijn extra lange open-tijd, kun je goed nat in nat werken. Zo krijg je nooit last van strepen of banen op je plafond.
De Sikkens Alphacryl plafondverf heeft een matte uitstraling en is verkrijgbaar in het wit, RAL 9010, RAL 9016 of een andere lichte kleur naar keuze.
Je besteld deze plafondverf makkelijk en voordelig bij ons online.

Kenmerken:

  • Extra lange opentijd
  • Uitstekende dekking
  • Zeer gemakkelijk te verwerken
  • Zeer mat

Let op! Gebruik de Sikkens Alphacryl Plafond niet op muren. Dit omdat de Sikkens Alphacryl Plafond onder schrobklasse 3 valt en dus niet goed schoon te maken is.

Veelgestelde vragen

Welke Roller heb ik nodig?

Voor het schilderen van een plafond raden we je aan om de Anza Micmex te gebruiken. Met deze professionele roller breng je altijd genoeg verf aan en krijg je een mooi eindresultaat

De randjes of moeilijke plekken kan je het beste schilderen met de Anza Aqua Titanium. Met deze professionele kwast kan je mooie strakke lijnen schilderen.

 

Nee, de hoeft niet verdunt te worden en kan direct (natuurlijk eerst nog even doorroeren) gebruikt worden.

Of je een voorstrijk nodig hebt, hangt af van de ondergrond. We hebben dit voor je op een rijtje gezet.

Onbehandelde zuigende ondergronden:
Bij onbehandelde ondergronden zoals nieuw stucwerk of gipsplaten, moet er altijd eerst een voorstrijk middel gebruikt worden. Je kan kiezen voor een transparante of een dekkende voorstrijk. De transparante voorstrijk van Sikkens is de Muurfix en een dekkende de Sikkens Alphacryl Pure Primer SF.

Lees hier meer over voorstrijk.

Geschilderde ondergronden
Is je plafond al voorzien van verf, dan hoef je geen voorstrijk meer te gebruiken.

Poederende ondergronden
Poederende ondergronden zoals oude muurverflagen die afgeven is een voorstrijk/fixeer middel verstandig om te gebruiken. De Sikkens Alpha Fix of Oolex Aqua Fix zijn hier goede producten voor.

De Sikkens Alphacryl Plafond is verkrijgbaar in meer dan 20.000 kleuren van alle merken. Dus naast 100% wit, ral 9010 of ral 9016 heb je nog genoeg keus. Open onze online kleurenwaaier en kies een kleur.

De Sikkens Alphacryl Plafond is alleen niet verkrijgbaar in donkere kleuren. Staat je kleur er dus niet bij, dan kan het zijn dat die te donker is. Gebruik dan de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF om je plafond te schilderen. Deze is namelijk wel te verkrijgen in donkere kleuren.

Het gemiddelde verbruik van de 10 m2 per liter. Dit is wel afhankelijk van de ondergrond. Zo zal een glad plafond een hoger rendement geven dan een grof plafond.

Dit is zeker mogelijk, maar heb je een badkamer die niet heel goed ventileert of waarbij je last hebt van schimmel, dan raden we je aan de Sikkens Alpha Humitex SF te gebruiken.

Documenten

alphacryl plafond _

Alternatieven binnen Muurverf

Sikkens Alphatex IQ
Flexa muurverf kleurentester
Global All in 1
Sikkens Recycle Mat

Reviews

0
van de 10
1 2 3 4 5
0 reviews

Hulp of advies nodig?

Heb je hulp nodig met bestellen? Of advies nodig voor je verfklus? Neem contact met ons op via: