Sigma Kwarts Matt

Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

  • Direct leverbaar
  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Keuze uit alle kleuren
  • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
  • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Sigma Kwarts Matt is een waterdampdoorlatende structuurverf met een grove korrel. Deze structuurverf is perfect voor het afwerken van beton, metselwerk, gipsplaten, spaanplaat etc. Omdat de Sigma Kwarts Matt op kleur verkrijgbaar is, hoef je deze niet over te schilderen.

Kenmerken:

  • Grofkorrelige oppervlaktestructuur
  • Hoge graad van slijt- en stootvastheid
  • Goed verwerkbaar
  • Waterdampdoorlatend
  • In alle lichte kleuren verkrijgbaar

Hoeveel Sigma Kwarts Matt heb je nodig?

Hoeveel Sigma Kwarts Matt je nodig hebt is heel afhankelijk van hoe grof je de structuur aanbrengt. Het rendement is dan ook tussen de 350-700 ml per m². Gemiddeld kan je er van 2 m² per liter. Met 10 liter Sigma Kwarts Matt zal je dan ongeveer 20 m² mee kunnen schilderen. Met de 2,5 liter verpakking zal je ongeveer 4 m² kunnen schilderen.

Sigma Kwarts Matt; structuurverf van Sigma

De Sigma Kwarts Matt is de professionele structuurverf van Sigma. Wanneer je met professionele structuur verf wilt werken, is de Sigma Kwarts Matt de juiste keus.

Sigma Kwarts Matt in kleur

Het grote voordeel van de Sigma Kwarts Matt is dat deze in alle lichte kleuren verkrijgbaar is. Ook alle Ral kleuren zijn beschikbaar, maar ook kleuren van andere merken. De Sigma Kwarts Matt is niet verkrijgbaar in donkere kleuren. Wanneer je dit wel wilt, zal je de Sigma Kwarts Matt moeten overschilderen met een Sigma muurverf na keuze.

Sigma Kwarts Matt aanbrengen

Het aanbrengen van de Sigma Kwarts Matt is heel eenvoudig. Je kan dit het beste doen in combinatie met een blokkwast en een structuurroller. Zo breng je eerst de Sigma Kwarts Matt aan op de muur met de blokkwast en daarna rol je de structuur erin met de structuurroller. Je kan hiermee zelf bepalen hoeveel hoe grof je de structuur wilt hebben.

Wil je de Sigma Kwarts Matt aanbrengen op nieuw stucwerk of een muur die nooit behandeld is, dan zal je eerst de Sigma Sigmafix Universal moeten aanbrengen.

Sigma Kwarts Matt kopen

Online koop je de Sigma Kwarts Matt voordelig en gemakkelijk online. Wij zijn een officieel verkooppunt van Sigma, waar je vertrouwd je verf kan kopen. Naast online kan je de Sigma Kwarts Matt ook kopen in onze verfwinkel in Breda of Roosendaal.

 

Product informatie

Wij zijn officieel dealer van het merk Sigma. Dit houdt in dat we Sigma verf mogen verkopen en je als klant bij ons verzekerd bent van 100% echte Sigma verf.

Product & kleur garantie

Omdat we een officiële dealer zijn geven we altijd garantie op kleuren en producten. Zo kan je er altijd vanuit gaan dat de verf naar behoren werkt en de kleur klopt. Mocht er toch iets verkeerd gaan dan lossen we dit altijd netjes op.

Scherpste prijzen

Naast onze garanties ben je bij ons ook verzekerd van de beste prijzen. We kopen onze verf direct bij Sigma en kunnen hierdoor altijd de laagste prijs aanbieden.

Lees voor gebruikt eerst het technisch blad:

Sigma Kwarts Matt productinformatie

Dit vinden onze klanten van dit product

Dit product is nog niet beoordeeld

Alternatieven binnen Structuurverf

SPS Quartzcoat
SPS Quartzcoat
Oolex Pro Quartz