Sigma Colour Tester Matt

Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

 • Geen kleur geselecteerd
 • Direct leverbaar
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Met deze Sigma muurverf tester is het makkelijk om je kleur eerst thuis te zien voor je er alles mee schildert. Deze tester is beschikbaar in meer dan 30.000 kleuren van alle merken. Dit kunnen ook kleuren zijn van andere merken zoals Flexa, Sikkens of andere populaire merken.

Belangrijke informatie over de Sigma Colour Tester Matt

Voor je de Sigma Colour Tester Matt koopt, is het belangrijk dat je de volgende hierover weet:

 • In deze tester zit matte muurverf
 • Je kan hier ongeveer 2 m2 mee schilderen (1 laag)
 • Om de kleur goed te testen, raden we 2 lagen aan
 • Bekijk de kleur altijd wanneer die helemaal droog is.
 • Let op! Het is een kleurtester, wanneer je de uiteindelijke muurverf besteld, kan er per merk of product altijd een heel minimaal nuance verschil in de kleur zitten. Dit omdat iedere muurverf anders is kwa kwaliteit en matheid.

Verfkleuren testen met de Sigma Colour Tester Matt

Met de Sigma Colour Tester Matt is het mogelijk om iedere kleur te testen. Veel gekozen kleuren zijn die van de Sigma Voice of Colour, maar ook Ral of kleuren van andere merken zijn mogelijk. Open de online kleurenwaaier en kies de kleur die wilt testen. Wij mengen deze speciaal voor je op kleur, waarna je de kleur kan testen.

Sigma Colour Tester Matt kopen

Online koop je de Sigma Colour Tester Matt eenvoudig en voordelig bij ons. Wij zijn een officieel verkooppunt van Sigma, waardoor je altijd verzekerd bent dat product- en kleurgarantie. Omdat wij op een officiële Sigma mengmachine mengen, is iedere kleur te testen.

 

 

Product informatie

 • Basis waterbasis (acryl)
 • Binnen/Buiten binnen
 • Glansgraad mat / matt

Wij zijn officieel dealer van het merk Sigma. Dit houdt in dat we Sigma verf mogen verkopen en je als klant bij ons verzekerd bent van 100% echte Sigma verf.

Product & kleur garantie

Omdat we een officiële dealer zijn geven we altijd garantie op kleuren en producten. Zo kan je er altijd vanuit gaan dat de verf naar behoren werkt en de kleur klopt. Mocht er toch iets verkeerd gaan dan lossen we dit altijd netjes op.

Scherpste prijzen

Naast onze garanties ben je bij ons ook verzekerd van de beste prijzen. We kopen onze verf direct bij Sigma en kunnen hierdoor altijd de laagste prijs aanbieden.

Onze bestellingen laten we bezorgen door PostNL. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan word je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Kies je eigen datum

Je kan bij ons zelf kiezen welke dag je je bestelling wilt laten bezorgen. Zo kan je bijvoorbeeld op maandag bestellen en aangeven deze zaterdag pas geleverd te willen hebben.

Grote klus? Geen probleem

Heb je een grote klus en veel verfemmers verf nodig, dan is dat geen probleem. Naast PostNL leveren we grote bestellingen zelf of per pallet.

Verpakking

Verf is een kwetsbaar product en daarom verpakken we dit zo zorgvuldig mogelijk in. Ook tapen we de emmers en blikken altijd vast zodat de kans op lekken zo klein mogelijk is.

Waarschuwing
H317 – Kan een allergische huidreactie veroorzaken.
P101 – Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

Algemeen
P102 – Buiten het bereik van kinderen houden.

Preventie
P261 – Inademing van damp vermijden.
P280 – Draag beschermende handschoenen.

Reactie
P302+P362+P364 – BIJ CONTACT MET DE HUID: Verontreinigde kleding uittrekken en wassen alvorens deze opnieuw te gebruiken.
P333+P313 – Bij huidirritatie of uitslag: Raadpleeg een arts.
P362+P364 – Verontreinigde kleding uittrekken en wassen alvorens deze opnieuw te gebruiken.VerwijderingP501 – Inhoud en verpakking afvoeren in overeenstemming met lokale, regionale, nationale of internationale regelgeving.

Dit vinden onze klanten van dit product

Dit product is nog niet beoordeeld

Handig voor het aanbrengen

Anza Antex Platinum Muurverfroller
Anza Verfbakjes
Anza inlegbak voor verfbakje – 5 Stuks
Anza Titanium Aqua Kwast Rond