Sikkens Rubbol EPS

Extra 10% korting op alle Sikkens verf

Gebruik de kortingscode: Sikkens-10

Geldig bij besteding vanaf €100,-

Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

 • Geen kleur geselecteerd
 • Direct leverbaar
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Sikkens Rubbol EPS is een vochtregulerende één pot systeem (EPS). Dit wil zeggen dat je met deze schakelverf van Sikkens kan gronden, voorlakken en aflakken. Deze buitenverf van Sikkens wordt veel gebruikt voor geveltimmerwerk, boeidelen of andere hout dat in aanraking komt met vocht.

Sikkens Rubbol EPS kenmerken

Hieronder hebben we de belangrijkste eigenschappen van de Sikkens Rubbol EPS voor je op een rij gezet. Met deze kenmerken kan je makkelijk zien of de Sikkens Rubbol EPS geschikt is voor jou schilderproject. Mocht je er toch niet uitkomen, neem dan contact met ons op dan helpt 1 van onze verfexperts je verder op weg.

 • Wanneer gebruik je de Sikkens Rubbol EPS?
  Sikkens Rubbol EPS is geschikt voor het gronden en afschilderen van hout. Vaak wordt deze schakelverf van Sikkens gebruikt voor het schilderen van object die last hebben van vocht. Denk hierbij aan tuinhuizen, schutting, boeidelen, overkappingen etc. Door de vochtregulerende eigenschappen kan het vocht wel door de verflaag naar buiten maar niet naar binnen. Dus ga je hout schilderen dat aan 1 kan maar geschilderd kan worden? Gebruik dan de Sikkens Rubbol EPS
 • Halfglanslak
  Schakelverf, één-pot-systeem, beitsverf van Sikkens hebben altijd een lagere glans. Dit komt doordat deze producten vochtregulerend moeten zijn en een open structuur van de verflaag moeten hebben. Hierdoor is de glans lager. De Sikkens Rubbol EPS is halfglanzend, dit wil zeggen dat de glans tussen de zijdeglans en een hoogglans in zit.
 • Geschikt voor buiten
  Binnen schilderen met de Sikkens Rubbol EPS raden wij sterk af! Dit product heeft binnen last van vergeling/verkleuring en is minder kras-en slijtvast dan binnenverf van Sikkens. Gebruik daarom de Sikkens Rubbol EPS altijd buiten.
 • Gronden en aflakken met 1 product
  Of je nu wilt gronden, voorlakken of aflakken met de Sikkens Rubbol EPS kan het. Deze verf van Sikkens is geschikt om hout te voorzien voor een grondlaag en om af te lakken. Wel zo makkelijk.

Online Sikken Rubbol EPS Kopen

Uiteraard kan je de Sikkens Rubbol EPS kopen in verschillende verpakkingen. Wij hebben alle hoeveelheden van deze beitsverf van Sikkens op voorraad. Ga je een tuinmeubel schilderen en heb je een halve liter nodig? Of ga je een groot tuinhuis schilderen?
Je bestelt gemakkelijk de Sikkens Rubbol EPS verf. En natuurlijk voor de laagste prijs. Dus ben je opzoek naar goedkope Sikkens verf, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Vragen? Wij helpen je graag!

Ben je niet helemaal zeker of Sikkens Rubbol EPS het juiste product is voor jouw klus? Of heb je andere vragen over ons ruime assortiment Sikkens verf? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

 

Product informatie

 • Basis terpentinebasis (alkyd)
 • Binnen/Buiten buiten
 • Glansgraad halfglans / semi gloss
 • Kwaliteit professioneel
 • Rendement 15 m2 per liter
 • Ondergrond hout (gegrond), metaal (geprimerd)
 • Verwerkingstemperatuur 5 tot 30 °C
 • Overschilderbaar na 18 uur

Met trotst kunnen wij ons Online Sikkens Specialist noemen.

Met deze titel ben jij als klant verzekerd van 100% echte Sikkens verf met garantie. Daarnaast profiteer je van de volgende voordelen:

 • Veilig en vertrouwd Sikkens verf online bestellen.
 • Alles wordt gemengd op een door Sikkens onderhouden mengmachine
 • Kleurgarantie
 • Productgarantie
 • Professioneel advies
 • Officieel Sikkens Partner
 • 2 fysieke verfwinkels (Breda & Roosendaal)

Onze bestellingen laten we bezorgen door PostNL. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan word je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Kies je eigen datum

Je kan bij ons zelf kiezen welke dag je je bestelling wilt laten bezorgen. Zo kan je bijvoorbeeld op maandag bestellen en aangeven deze zaterdag pas geleverd te willen hebben.

Grote klus? Geen probleem

Heb je een grote klus en veel verfemmers verf nodig, dan is dat geen probleem. Naast PostNL leveren we grote bestellingen zelf of per pallet.

Verpakking

Verf is een kwetsbaar product en daarom verpakken we dit zo zorgvuldig mogelijk in. Ook tapen we de emmers en blikken altijd vast zodat de kans op lekken zo klein mogelijk is.

Ontvlambare stoffen

Gevaar
H226 – Ontvlambare vloeistof en damp.

Geen signaalwoord
H412 – Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
P101 – Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

Algemeen
P102 – Buiten het bereik van kinderen houden.

Preventie
P210 – Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken.
P233 – In goed gesloten verpakking bewaren.
P235 – Koel bewaren.P262 – Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden.

Reactie
P312 – Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen.VerwijderingP501 – Inhoud en verpakking afvoeren in overeenstemming met lokale, regionale, nationale of internationale regelgeving.

Veelgestelde vragen

Wij adviseren voor terpentinebasis beits de Anza Titanium kwast. Met deze professionele kwast ga je voor een perfect eindresultaat.

Gebruik de Anza Elite Viltroller voor het perfect glad eindresultaat zonder pluisjes. Deze lakroller is het meest gebruikt door de schilder!

Grondverf is in de meeste gevallen niet nodig bij het aanbrengen van beits. Beits wordt ook wel één-potsysteem of schakelverf genoemd. Je hebt dus voor het gronden, voorlakken en aflakken maar 1 pot nodig. Let wel op! Beits is alleen geschikt voor hout, wil je andere materialen schilderen met beits gebruikt dan eerst een geschikte grondverf of primer.

Om te bepalen hoeveel liter je nodig hebt van de Sikkens Rubbol EPS hebben wij een handige rekentool gemaakt. Vul de aantal m2 in en deze tool rekent precies uit hoeveel je nodig hebt.

Een voordeliger alternatief voor de Sikkens Rubbol EPS is de Oolex BSA Satin. Deze professionele beitsverf heeft uitstekende vloeiing en dekking. De Oolex verf is een stuk voordeliger geprijsd en je levert niet in op kwaliteit. Een echte WIN WIN!

Dit vinden onze klanten van dit product

Dit product is nog niet beoordeeld

Alternatieven binnen Buitenlak

Sigma Torno Aqua Gloss
Flexa Strak in de Lak Buitenlak Hoogglans
Flexa Strak in de Lak Buitenlak Zijdeglans
Little Greene Tom’s Oil Eggshell