Sigma S2U Allure Primer

10% korting op alle Sikkens en Sigma verf

Gebruik de kortingscode: EK-10

Geldig t/m 30 juni bij besteding vanaf €150,-
Niet te combineren met andere kortingsacties.

Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

 • Geen kleur geselecteerd
 • Direct leverbaar
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Een goed begin is het halve werk. Dit geldt zeker ook voor het buiten schilderen van kozijnen, deuren en boeiboorden. De juiste primer gebruiken is cruciaal om een goede basis te maken voor het aflakken. Met de Sigma S2U Allure Primer heb je deze perfect basis voor het aflakken met de Sigma S2U Allure Gloss of de Sigma S2U Allure Satin. Deze primer van Sigma hecht uitstekend op hout en bestaande terpentinebasis verflagen. Ook kunststof en metaal dat voorbehandeld is met de Sigma Multiprimer zijn met de Allure Primer over te schilderen.

Sigma S2U Allure kenmerken

Aan de hand van de belangrijkste kenmerken leggen we je uit wat je van de Sigma S2U Allure Primer kan verwachten.

 • Uitstekende dekking en vloeiing
  De S2U Allure Primer schildert erg makkelijk. Ook als je geen doorgewinterde vakschilder bent kan je dit product makkelijk verwerken. Gebruik wel de juiste kwasten en rollers, we vertellen bij de FAQ hier meer over.
 • Op elke kleur te bestellen
  Wij adviseren altijd de Sigma S2U Allure Primer dezelfde kleur te laten maken als de verf waarmee je gaat aflakken. De aflak dekt beter op dezelfde kleur. Het mengen van de Sigma S2U Allure Primer is gratis dus maak er gebruik van
 • Perfect basis voor een duurzaam resultaat
  Om zo lang mogelijk van je schilderwerk te kunnen genieten is een deze grondverf van Sigma de beste keuze. Sigma S2U Allure Primer is speciaal ontwikkeld als basis voor de Sigma Allure lakken. In combinatie met de Sigma S2U Allure Gloss of de Sigma S2U Allure Satin is je schilderwerk tot wel 10 jaar beschermt tegen weersinvloeden.
 • Uitstekende droging 
  Na 16 tot 24 uur is de Sigma S2U Allure Primer overschilderbaar maar na een aantal uren al kleefvrij. Ook bij lage temperaturen vanaf 0 graden heeft de Sigma S2U Allure Primer een uitstekende droging

Sigma S2U Allure Primer grondverf

De Sigma S2U Allure Primer is een grondverf die praktisch heel het jaar te gebruiken is. Het fijne aan dit product is dat hij na het aanbrengen een jaar lang je ondergrond beschermd zoals een lak zou doen, waardoor je een jaar lang de tijd hebt om de Sigma S2U Allure Primer over te schilderen. Dit betekend dat je in de herfst en winter de Sigma S2U Allure Primer kunt aanbrengen om de ondergrond te beschermen voor een overwintering waarna je in het voorjaar verder kunt met schilderen. De Sigma S2U Allure Primer is ontwikkeld met het Dual Guard Systeem (DGS) wat betekend dat hij geschikt is voor een goede beschermende basis.

De sterkste primer voor buiten houtwerk: Sigma S2U Allure Primer

De Sigma S2U Allure Primer gebruik je voor het gronden / primeren van buiten houtwerk. Denk hierbij aan deuren, kozijnen en boeidelen. De Sigma S2U Allure Primer is de basis voor een duurzaam verfsysteem dat goed blijft tot 10 jaar. Je kan deze primer gebruiken voor de volgende ondergronden:

 • Kaal hout
 • Gegrond hout
 • Bestaande verflagen

Na het aanbrengen van de Allure primer kan je deze het beste afwerken met de Sigma S2U Allure Gloss of Sigma S2U Allure Satin.

Sigma S2U Allure Primer aanbrengen

Voordat je de Sigma S2U Allure Primer aanbrengt is het van belang de ondergrond goed voor te behandelen. Zo is het van belang goede kwasten, rollers, schuurpapier en ontvetter te gebruiken. Je begint met de ondergrond goed te ontvetten voor een optimale hechting, gebruik hiervoor St. Marc Ontvetter of Universol Ontvetter (deze hoef je in tegenstelling tot andere ontvetters niet na te wassen). Na het ontvetten van het oppervlak is het van belang de ondergrond lichtjes op te schuren voor een goede hechting en glad eindresultaat. Wanneer het oppervlak geschuurd is zorg je ervoor dat hij stofvrij is doormiddel van een borstel, waarna je kan beginnen met het aanbrengen van de Sigma S2U Allure Primer. De Sigma S2U Allure Primer breng je gemakkelijk aan met een Anza Vilt Elite Lakroller gepaard met de Anza Titanium Kwast Rond. Na het aanbrengen van de Sigma S2U Allure Primer kun je de ondergrond afwerken met onder andere de Sigma S2U Allure Gloss en de Sigma S2U Allure Satin. Wens je een extra strak resultaat? Gebruik dan de Kip Ultra Sharp Red 3301 voor het afplakken van het oppervlak dat je gaat schilderen.

Sigma S2U Allure droogtijd

De droogtijd van de Sigma S2U Allure Primer is ongeveer 16 uur, waarna je Allure Primer kan overschilderen. Dit is wel uitgaande van een gemiddelde temperatuur van 23 graden. Bij koudere temperaturen moet je rekening houden met 24 uur. We zetten de droogtijden van de Sigma Allure primer op een rijtje:

Droogtijden bepaald bij 23°C en een R.V. van 50%

 • Stofdroog na : ca. 2 uur*
 • Kleefvrij na : ca. 3,5 uur*
 • Overschilderbaar na : ca. 16 uur*

Droogtijden bepaald bij 5°C en een R.V. van 90%

 • Stofdroog na : ca. 3 uur*
 • Kleefvrij na : ca. 5 uur*
 • Overschilderbaar na : ca. 24 uur*

Let op! Droogtijden gelden voor wit en lichte kleuren. Bij donkere kleuren (afhankelijk van de kleur), hogere laagdikten en lagere temperaturen worden de droogtijden langer.

0,5 liter Sigma S2U Allure Primer

De Sigma S2U Allure Primer is beschikbaar in verschillende volumes. Ben je dus op zoek naar een primer voor de juiste bescherming van jou project? Dan zit je met de Sigma S2U Allure Primer goed! De grondverf is verkrijgbaar in drie formaten, zo bieden wij de Sigma S2U Allure Primer 2,5 liter, maar ook in 1 liter en 0,5 liter. Hiermee ben je voorzien van verf voor grote klussen als een woning aan de buitenkant, maar ben je ook voorzien van een primer voor het schilderen van kleine gerepareerde ondergronden. Sigma S2U Allure Primer 1 liter is goed voor het schilderen van 16m2. Zo schilder je met 2,5 liter Sigma S2U Allure primer al snel 40m2. Profiteer bij ons geregeld van Sigma S2U Allure aanbiedingen en vind een primer die past bij verschillende groottes van klussen, en zo betaal je nooit teveel!

Grondverf op kleur: Sigma S2U Allure Primer

De Sigma S2U Allure Primer is op kleur te mengen. Met onze mengmachines van Sigma (PPG) kunnen wij kleuren maken met bijna iedere kleurnaam en kleurnummer. Kleurnamen en kleurnummers zijn anders dan de bekende 100% witte/standaard witte basis. Dit geldt ook voor RAL kleuren zoals RAL 9010 en RAL 9016. De Sigma S2U Allure Primer wordt speciaal voor jou op een gewenste kleur gemengd. Producten die op kleur gemengd zijn, zijn niet retourneerbaar aangezien het product gepersonaliseerd is. Dit geldt niet wanneer je ervoor kiest een product die 100%/standaard wit is te kopen, deze zijn wel retourneerbaar. Kies uit meer dan 50.000 verschillende kleuren voor het schilderen van jouw oppervlak bij Verf-plaza.

DUBO Milieucertificaat: Sigma S2U Allure Primer

De Sigma Allure Primer voor buitengebruik is bekroond met het DUBOkeur certificaat, wat aantoont dat dit product een meer ecologische keuze is in vergelijking met andere soortgelijke grondverven. Het DUBOkeur certificaat benadrukt dat een product voorzien van dit label behoort tot de meest milieuvriendelijke opties binnen zijn categorie. Dit keurmerk focust niet op het productieproces zelf, maar geeft aan dat het desbetreffende product, wanneer je de hele levenscyclus in ogenschouw neemt, een lagere impact op het milieu heeft dan vergelijkbare producten die dezelfde functie vervullen.

Sigma S2U Allure Primer aanbieding

De beste Sigma S2U Allure primer aanbieding vind je bij ons online. Wij hanteren altijd extra scherpe prijzen waardoor je nooit te veel betaald. Naast onze scherpe prijzen profiteer je bij ons van nog veel meer voordeel. Zo hebben we altijd ruime voorraden en kunnen we direct leveren. We mengen de Sigma S2U Allure Primer speciaal voor je op kleur en sturen het dezelfde dag nog naar je toe.

Voordelen van het kopen van de Sigma S2U Allure Primer:

 • Snelle levering (voor 22:00 uur besteld direct verzonden)
 • Erkend Sigma Dealer
 • Kleur- en productgarantie
 • Gratis verzending v.a 50 euro
 • Professioneel advies.

Heb je vragen over je klus of het product? Neem dan contact op met onze klantenservice voor persoonlijk advies!

Gerelateerde producten

Sigma S2U Allure Gloss
Sigma S2U Allure Satin
Sigma S2U Gloss
Sigma S2U Semi Gloss
Sigma S2U Satin
Sigma Rapid Gloss
Sigma Rapid Satin
Sigma Sigmatorno Aqua Satin
Sigma Sigmatorno Aqua Semi Gloss
Sigma Rapid Primer
Sigma S2U Primer
Sigma S2U Allure Primer
Sigma Amarol Primer
Sigma Multiprimer

Product informatie

 • Basis terpentinebasis (alkyd)
 • Binnen/Buiten buiten
 • Kwaliteit professioneel
 • Rendement 16 m2 per liter
 • Ondergrond bestaande verflaag, hout, mdf
 • Verwerkingstemperatuur 0 tot 30 °C
 • Overschilderbaar na 16 uur
Rendement: 16 m2 per liter
Overschilderbaar na: na 24 uur
Stofdroog na: na 3 uur
Kwaliteit: Professioneel
Gebruiksklaar: Ja
Verwerkingstemperatuur: 0 tot 30 graden
Productgarantie: Ja
Kleurgarantie: Ja
Toepasbaar op: Hout (kaal)
hout (gegrond)
metaal (geprimerd)
kunststof (geprimerd)

Wil je je bestelling liever afhalen in een van onze verfwinkels? Dan kan dat natuurlijk ook. Hier mengen we de verf direct voor je en kan je meteen aan de slag. Wij zitten in Breda en Roosendaal.

Breda:

Asselbergsstraat 8 (regio Belcrum)

Roosendaal:

Spoorstraat 19

Wij zijn officieel dealer van het merk Sigma. Dit houdt in dat we Sigma verf mogen verkopen en je als klant bij ons verzekerd bent van 100% echte Sigma verf.

Product & kleur garantie

Omdat we een officiële dealer zijn geven we altijd garantie op kleuren en producten. Zo kan je er altijd vanuit gaan dat de verf naar behoren werkt en de kleur klopt. Mocht er toch iets verkeerd gaan dan lossen we dit altijd netjes op.

Scherpste prijzen

Naast onze garanties ben je bij ons ook verzekerd van de beste prijzen. We kopen onze verf direct bij Sigma en kunnen hierdoor altijd de laagste prijs aanbieden.

Onze bestellingen laten we bezorgen door PostNL. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan word je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Kies je eigen datum

Je kan bij ons zelf kiezen welke dag je je bestelling wilt laten bezorgen. Zo kan je bijvoorbeeld op maandag bestellen en aangeven deze zaterdag pas geleverd te willen hebben.

Grote klus? Geen probleem

Heb je een grote klus en veel verfemmers verf nodig, dan is dat geen probleem. Naast PostNL leveren we grote bestellingen zelf of per pallet.

Verpakking

Verf is een kwetsbaar product en daarom verpakken we dit zo zorgvuldig mogelijk in. Ook tapen we de emmers en blikken altijd vast zodat de kans op lekken zo klein mogelijk is.

Ontvlambare stoffen

Gevaar
H226 – Ontvlambare vloeistof en damp.
P101 – Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

Algemeen
P102 – Buiten het bereik van kinderen houden.

Preventie
P210 – Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken.

Verwijdering
P501 – Inhoud en verpakking afvoeren in overeenstemming met lokale, regionale, nationale of internationale regelgeving.

Veelgestelde vragen

Gebruik de Anza Elite Lakviltroller voor perfecte dekking en laagdikte. Met deze roller creëer je de juiste basis voor het aflakken.

Wij adviseren voor terpentine gedragen primers de Anza Titanium kwast. Met deze professionele kwast ga je voor een perfect eindresultaat.

De beste aflak na deze primer is de Sigma S2U Allure Gloss of Satin. Daarnaast kan je ook ieder andere buitenlak op terpentine basis kiezen.

Ja, de Sigma S2U Allure Primer is in meer dan 50.000 kleuren verkrijgbaar. We raden altijd om de primer in dezelfde kleur te kiezen als je eindlaag.

Dit vinden onze klanten van dit product

Dit product is nog niet beoordeeld

Dit heb je ook nodig

Anza Vilt Elite Lakroller
Sigma S2U Allure Gloss de beste buitenlak van Sigma
Sigma S2U Allure Gloss
Sigma S2U Allure Satin buitenlak
Sigma S2U Allure Satin
Anza Titanium Kwast Rond