Sigma Multiprimer

Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

 • Geen kleur geselecteerd
 • Direct leverbaar
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Sigma multiprimer is geschikt voor het gronden staal, non-ferro metalen zoals aluminium. Ook is de hechtprimer van Sigma geschikt voor het gronden van diverse harde kunststoffen. Deze multiprimer van Sigma is na 3 uur droog en kan overschilderd worden met alle terpentinebasis (alkyd) verf van Sigma of andere merken.

Universele hechtprimer voor meerder ondergronden

Of de Sigma Multiprimer geschikt is voor jouw verfklus kan je hieronder lezen. We hebben de belangrijkste kenmerken van de hechtprimer op terpentinbasis van Sigma voor je op een rij gezet.

 • Perfect hechting
  De Sigma Multiprimer gebruik je als grondverf op ondergronden zoals staal, non-ferro metalen (aluminium), kunststof. Ook op oude intacte terpentinebasis verflagen kan deze primer van Sigma gebruikt worden.
 • Buiten
  Buiten komt deze universele grondverf het best tot zijn recht. Wij raden af om deze primer binnen te gebruiken omdat deze nogal een nare verflucht achterlaat in de ruimte. Gebruik voor binnen de Sigma Aqua Multiprimer. Deze is geurarm en op waterbasis
 • Sneldrogend
  ‘s ochtend uw schilderwerk in de grondverf zetten en ‘s middag al aflakken. Met de Sigma Multiprimer is dit geen probleem. Deze hechtprimer is al na 3 overschilderbaar!

Aanbieding Sigma Multiprimer

Bij verf-plaza.nl is de Sigma Multiprimer aanbieding 365 per jaar voor jou beschikbaar. Sigma Multipimer met korting bestel je gemakkelijk en met korting tot wel 35%! Maar naast de beste prijs voor de hechtprimer van Sigma, leveren wij je bestelling binnen 1 werkdag bij je thuis. Bestel dan wel voor 22:00 dan zorgen wij dat je morgen al aan de slag kan.

Vragen over de Sigma Multiprimer?

Heb je vragen over de Sigma Multipimer? Neem contact op met onze experts en zij helpen je graag verder. Ook voor al je andere vragen over verfklus of bestellen van verf kan je bij deze experts terecht.

Product informatie

 • Basis terpentinebasis (alkyd)
 • Binnen/Buiten buiten
 • Kwaliteit professioneel
 • Rendement 12 m2 per liter
 • Ondergrond hout (gegrond), kunststof (geprimerd), mdf, metaal (geprimerd)
 • Verwerkingstemperatuur 5 tot 30 °C
 • Overschilderbaar na 3 uur

Wij zijn officieel dealer van het merk Sigma. Dit houdt in dat we Sigma verf mogen verkopen en je als klant bij ons verzekerd bent van 100% echte Sigma verf.

Product & kleur garantie

Omdat we een officiële dealer zijn geven we altijd garantie op kleuren en producten. Zo kan je er altijd vanuit gaan dat de verf naar behoren werkt en de kleur klopt. Mocht er toch iets verkeerd gaan dan lossen we dit altijd netjes op.

Scherpste prijzen

Naast onze garanties ben je bij ons ook verzekerd van de beste prijzen. We kopen onze verf direct bij Sigma en kunnen hierdoor altijd de laagste prijs aanbieden.

Onze bestellingen laten we bezorgen door PostNL. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan word je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Kies je eigen datum

Je kan bij ons zelf kiezen welke dag je je bestelling wilt laten bezorgen. Zo kan je bijvoorbeeld op maandag bestellen en aangeven deze zaterdag pas geleverd te willen hebben.

Grote klus? Geen probleem

Heb je een grote klus en veel verfemmers verf nodig, dan is dat geen probleem. Naast PostNL leveren we grote bestellingen zelf of per pallet.

Verpakking

Verf is een kwetsbaar product en daarom verpakken we dit zo zorgvuldig mogelijk in. Ook tapen we de emmers en blikken altijd vast zodat de kans op lekken zo klein mogelijk is.

Ontvlambare stoffen

Gevaar
H226 – Ontvlambare vloeistof en damp.
P101 – Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

Algemeen
P102 – Buiten het bereik van kinderen houden.

Preventie
P210 – Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken.

Verwijdering
P501 – Inhoud en verpakking afvoeren in overeenstemming met lokale, regionale, nationale of internationale regelgeving.

Veelgestelde vragen

Gebruik de Anza Elite Lakviltroller voor perfecte dekking en laagdikte. Met deze roller creëer je de juiste basis voor het aflakken.

Wij adviseren voor terpentinegedragen (multi)primers de Anza Titanium kwast. Met deze professionele kwast ga je voor een perfect eindresultaat.

De juiste aflakken voor terpentine gedragen multiprimers zijn de Sikkens Rubbol , Sigma S2U of de Oolex PU lakken. Deze lakken zijn verkrijgbaar in verschillende glansgraden zoals zijdeglans, halfglans of hoogglans.

Het Engelse woord voor grondverf is primer en beiden betekenen dus eigenlijk hetzelfde. Echter wordt er in Nederland vaak toch wat anders bedoeld wanneer we het over primer hebben. Grondverf wordt over het algemeen alleen voor hout gebruikt en primer voor verschillende ondergronden zoals metaal, kunststof, MDF, steen, hout en dergelijke.

Ja, de Sigma Multiprimer is in meer dan 50.000 kleuren verkrijgbaar. Met onze officiële Oolex mengmachine kunnen wij alle denkbare kleuren maken. Je kan zelfs kleuren van andere merken zoals Sigma, Histor, Flexa, Farrow & Ball en The Little Green laten mengen in de Sigma Multiprimer. Met onze online kleurenkiezer kies je gemakkelijk uit alle beschikbare kleuren.

Alternatieven voor de Oolex Multiprimer:

 • Sikkens Rubbol AK Multiprimer (hogere prijs).
 • Sigma Multiprimer Rapid (hogere prijs).
 • Südwest All-Grund (hogere prijs).

Dit vinden onze klanten van dit product

Dit product is nog niet beoordeeld

Dit heb je ook nodig

Anza Diamond Classic Kwast Rond
Anza Vilt Elite Lakroller
Anza Verfbakjes
Anza inlegbak voor verfbakje – 5 Stuks