Standgroen L0.20.15

Sikkens Authentieke Kleuren

Welke verf heb je nodig?
Welk product?
Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Keuze uit alle kleuren
  • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
  • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Standgroen L0.20.15 is een donker groene kleur van Sikkens. Deze kleur valt onder de Authentieke kleuren en wordt dan ook veel gebruikt bij monumentale panden. Ook vind je Standgroen veel terug bij mooi onderhouden boerderijen.

Standgroen is de lichtste groen variant uit de Authentieke kleurencollectie. Wanneer je liever een donkerdere groene kleur wilt, dan kan je kiezen voor de Sikkens Monumentengroen.

Sikkens Standgroen L0.20.15

De kleur Standgroen L0.20.15 is te mengen in alle soorten Sikkens verf. Omdat deze kleur voornamelijk buiten wordt gebruikt, raden we je aan om een lak van Sikkens te gebruiken. Voor de beste duurzaamheid en hoogste glans, adviseren we je de Sikkens Rubbol XD High Gloss te nemen. Naast deze lak kan je ook de grondverf direct in Standgroen laten mengen door ons. Zo is de dekking nog beter en gaat de lak nog langer mee.

Ral code Standgroen

De kleur Standgroen heeft geen Ral code, maar enkel een Sikkens kleurcode. De Sikkens kleurcode van Standgroen is L0.20.15. Je kan deze kleur met zowel de code als de naam bestellen. Wanneer je een Ral kleur zoekt die in de buurt komt van Standgroen, dan is dat Ral 6009 (deze komt enigszins in de buurt, maar lijkt er niet op).

Standgroen L0.20.15 in Sigma verf

Schilder je liever met Sigma verf, dan kunnen we de kleur Standgroen L0.20.15 ook hierin mengen. Zo heb je de Sigma S2U Allure Gloss die veel gebruikt wordt voor het lakken van deuren en kozijnen.

Meer van de Sikkens Authentieke Kleuren collectie

Sikkens Authentieke Kleuren
Drents bruin A6.05.10
Sikkens Authentieke Kleuren
Gelders blauw U4.15.10
Sikkens Authentieke Kleuren
Engelsrood B6.45.15
Sikkens Authentieke Kleuren
Zweeds rood C4.40.20
Sikkens Authentieke Kleuren
Okergeel E8.35.65
Sikkens Authentieke Kleuren
Zandsteengeel F2.15.75
Sikkens Authentieke Kleuren

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op