Histor One Grondverf Alkyd

Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

 • Geen kleur geselecteerd
 • Direct leverbaar
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Histor One Grondverf Alkyd is een terpentinebasis grondverf geschikt voor buiten. Een goede basis voor het aflakken is erg belangrijk. De grondverf van Histor One zorgt voor een uitstekende hechting op hout en intacte (oude) verflagen. Door de uitstekende dekking en vulling van deze grondverf, schildert ook de onervaren thuisschilder een super strakke grondlaag. Perfect als basis voor alle Histor One Alkyd aflakken. Kortom een grondverf van hoge kwaliteit voor de veeleisende thuisschilder.

Histor One Grondverf Alkyd in kleur

Voor de beste basis voor het aflakken is de juiste kleur grondverf van groot belang. Dit kan namelijk extra verflagen voorkomen. Laat je Histor One Grondverf op dezelfde kleur maken als je aflak van Histor. Hierdoor verzeker je jezelf van perfecte dekking van je lak. Wij maken met onze officiële mengmachines deze grondverf op meer dan 50.000 verschillende kleuren. Met onze online kleurenwaaier kies je gemakkelijk je kleur.

Online Histor One Grondverf Alkyd kopen

Online kopen van Histor grondverf is nog nooit zo makkelijk geweest. Kies je hoeveelheid, de kleur en betaal de beste prijs voor de Histor One Grondverf Alkyd. Naast de hoge kortingen van wel 40%, bezorgen wij je bestelling de volgende werkdag of op zaterdag bij je thuis. Bestel dan wel voor 22:00.

Vragen?

Twijfel je of de Histor One Grondverf Alkyd geschikt is voor jou verfklus? Neem dan contact met ons op. Onze verfexperts helpen je graag verder met al je vragen. Ook vragen over bestellen van Histor verf kan je bij ons terecht.

 

Product informatie

 • Basis terpentinebasis (alkyd)
 • Binnen/Buiten binnen, binnen & buiten, buiten
 • Kwaliteit Doe-het-zelf
 • Rendement 16 m2 per liter
 • Ondergrond hout, mdf
 • Verwerkingstemperatuur 10 tot 25 °C
 • Overschilderbaar na 16 uur

Onze bestellingen laten we bezorgen door PostNL. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan word je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Kies je eigen datum

Je kan bij ons zelf kiezen welke dag je je bestelling wilt laten bezorgen. Zo kan je bijvoorbeeld op maandag bestellen en aangeven deze zaterdag pas geleverd te willen hebben.

Grote klus? Geen probleem

Heb je een grote klus en veel verfemmers verf nodig, dan is dat geen probleem. Naast PostNL leveren we grote bestellingen zelf of per pallet.

Verpakking

Verf is een kwetsbaar product en daarom verpakken we dit zo zorgvuldig mogelijk in. Ook tapen we de emmers en blikken altijd vast zodat de kans op lekken zo klein mogelijk is.

Veelgestelde vragen

De beste kwast die je kunt gebruiken is de Anza Titanium. Met deze professionele kwast zorg je voor een perfecte verdeling van de primer, waardoor je het beste resultaat krijgt.

Wij adviseren de Anza Elite Viltroller voor een perfect dekking en laagdikte. Met deze roller creëer je de juiste basis voor het aflakken.

Om voor het beste resultaat te gaan adviseren we de volgende stappen te volgens:

1.  Schoonmaken
Maak eerst goed schoon met een schoonmaakmiddel zoals Universol, Polyfilla S600 of St Marc. Let op dat je een St Marc altijd naspoelt met schoonwater.

2. Schuren
Schuur het oppervlak mooi vlak. Dit kan machinaal of met een schuurvel.

3. Repareren
Repareer gaatjes, oneffenheden of houtrot. Bekijk hier alle hout reparatiemiddelen.
Na het repareren alles weer netjes gelijk schuren. Moet je plaatselijk repareren, dan adviseren we die plekjes grondverf aan te brengen en deze vervolgens gelijk te schuren met de rest.

4. Grondverf/primer aanbrengen
Breng de grondverf aan met een kwast of roller.

 

 

Na het aanbrengen van de Histor One Grondverf Alkyd heb je verschillende opties om deze af te lakken. Het beste is om in de Histor One lijn te blijven. Je hebt de keuze uit 3 glansgraden, mat, zijdeglans of hoogglans. Schilder je liever toch met een ander merk? Je kan de One by Histor Grondverf Alkyd overschilderen met iedere andere buitenlak na keuze.

Ja zeker! De grondverf kan op kleur gemaakt worden en dit raden wij altijd aan om te doen. Kies de grondverf alvast op de kleur waarmee je uiteindelijk mee gaat aflakken. Zo krijg je de beste dekking en wanneer de lak een keer beschadigd raakt, zie je de grondverf in dezelfde kleur en valt een beschadiging minder op.

Dit vinden onze klanten van dit product

Dit product is nog niet beoordeeld

Dit heb je ook nodig

Anza Vilt Elite Lakroller
Anza Titanium Kwast Rond
St Marc Verfreiniger/Ontvetter