Histor One Grondverf Acryl

Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

 • Geen kleur geselecteerd
 • Direct leverbaar
 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

De juiste grondverf is het halve werk. Met deze grondverf van Histor One op waterbasis creëer je de perfect basis voor alle Histor One Acryl verf. De Histor One Grondverf Acryl is geschikt voor het gronden van hout, plamuur en bestaande intacte (oude) verflagen.
Je kan zelfs deze grondverf van Histor One op kleur laten maken. Wij adviseren daarom ook altijd om in dezelfde kleur te gronden als je aflak.

De perfect basis

Zoals gezegd is het belangrijk om te juiste grondverf te gebruiken voor het aflakken. De Histor One Grondverf Acryl is een watergedragen grondverf en dus het best overschilderbaar met waterbasis aflak. Hieronder een klein lijstje van Histor One lakken die geschikt zijn om over de Histor One Grondverf Acryl te schilderen.

Niet alleen de Histor One lakken zijn geschikt voor het overschilderen van deze grondverf. De Histor Grondverf is overschilderbaar met alle waterbasis lakken.

Online kopen van Histor One Grondverf Acryl

Online bestel je gemakkelijk en voordelig de Histor One Grondverf Acryl. We kunnen altijd direct leveren en bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan sturen we je bestelling direct naar je toe en heb je deze de volgende dag al in huis. Bestel je voor 50 euro of meer, dan betaal je geen verzendkosten.

Vragen?

Heb je over de Histor One Grondverf Acryl? Stel ze aan onze verfspecialisten. Zij helpen je graag verder. Ook voor andere vragen over je verfklus of ons ruime assortiment kan je bij deze experts terecht.

Product informatie

 • Basis waterbasis (acryl)
 • Binnen/Buiten binnen
 • Kwaliteit Doe-het-zelf
 • Rendement 16 m2 per liter
 • Ondergrond hout, mdf
 • Verwerkingstemperatuur 10 tot 25 °C
 • Overschilderbaar na 5 uur

Onze bestellingen laten we bezorgen door PostNL. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan word je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Kies je eigen datum

Je kan bij ons zelf kiezen welke dag je je bestelling wilt laten bezorgen. Zo kan je bijvoorbeeld op maandag bestellen en aangeven deze zaterdag pas geleverd te willen hebben.

Grote klus? Geen probleem

Heb je een grote klus en veel verfemmers verf nodig, dan is dat geen probleem. Naast PostNL leveren we grote bestellingen zelf of per pallet.

Verpakking

Verf is een kwetsbaar product en daarom verpakken we dit zo zorgvuldig mogelijk in. Ook tapen we de emmers en blikken altijd vast zodat de kans op lekken zo klein mogelijk is.

Veelgestelde vragen

Wij adviseren voor waterbasis grondverf de Anza Titanium Aqua kwast. Met deze professionele kwast ga je voor een perfect eindresultaat.

Gebruik de Anza Antex Platinum voor het perfect dekking en laagdikte. Met deze roller creëer je de juiste basis voor het aflakken.

De juiste aflak voor waterbasis grondverf zijn de Sikkens Rubbol BL, Sigma S2U Nova of de Oolex Aqua PU. Deze lakken zijn verkrijgbaar in verschillende glanzen zoals mat, zijdeglans, halfglans of hoogglans.

Het Engelse woord voor grondverf is primer. Maar in de Nederland wordt er met primer toch vaak wat anders bedoelt. Grondverf wordt over het algemeen alleen voor hout gebruikt en primer voor verschillende ondergronden zoals metaal, kunststof, mdf, steen, hout etc.

Om te bepalen hoeveel liter je nodig hebt van de Histor One Grondverf Acryl hebben wij een handige rekentool gemaakt. Vul de aantal m2 in en deze tool rekent precies uit hoeveel liter je nodig hebt.

Een voordeliger alternatief voor de Histor One Grondverf Aqua is de Oolex Aqua Primer. Deze professionele grondverf heeft dezelfde eigenschappen zoals dekkracht, hechting, duurzaamheid en rendement. De Oolex grondverf is een stuk voordeliger geprijsd en je levert niet in op kwaliteit. Een echte WIN WIN!

Dit vinden onze klanten van dit product

Dit product is nog niet beoordeeld

Dit heb je ook nodig

Anza Vilt Elite Lakroller
Anza Titanium Kwast Rond
St Marc Verfreiniger/Ontvetter