Early Dew

Flexa Creations

Welke verf heb je nodig?
Welk product?
Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Keuze uit alle kleuren
  • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
  • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Early Dew is een frisse groen, blauwe, grijze kleur van Flexa. Deze kleur staat in de Sustainable Future collectie en is goed te combineren met andere kleuren binnen dit palet. Early Dew wordt door het rustige karakter vooral gebruikt in woonkamers en slaapkamers.

Kleurcode Early Dew

De kleurcode van de kleur Early Dew is 3031. Echter wordt deze code niet meer veel gebruikt en kan je Early Dew gewoon bestellen door de naam in te voeren. Verder heeft Early Dew geen Ral code of NCS nummer. Ook is er geen Ral code die in de buurt komt van deze kleur. Dit omdat Early Dew door Flexa bedacht is en zij deze kleur zelf ontwikkeld hebben.

Early Dew muurverf

Early Dew wordt voornamelijk gemengd in muurverf. Dit omdat het een mooie tijdloze kleur is voor je muren. We kunnen Early Dew voor je mengen in alle soorten muurverf. Omdat het een kleur van Flexa is, adviseren we voor 100% kleurechtheid ook de verf van Flexa aan. Wanneer je liever toch met bijvoorbeeld Sikkens verf schildert, dan kunnen we Early Dew ook voor je mengen in Sikkens muurverf. Veel gekozen muurverf in de kleur Early Dew zijn:

Flexa Early Dew kopen

Online koop je de Flexa Early Dew eenvoudig en gemakkelijk bij ons. Wij zijn een officieel verkooppunt van Flexa en kunnen direct leveren. Naast Flexa verkopen we ook Sikkens, Sigma, SPS en nog veel meer merken. Mocht je vragen hebben over welke verf je het beste kan gebruiken, dan kan je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Meer van de Sustainable Future collectie

Sustainable Future
Forest Dream
Sustainable Future
Sturdy Leaf
Sustainable Future
Denim Drift
Sustainable Future
Serene Lagoon
Sustainable Future
Cornflower Field
Sustainable Future
Tranquil Dawn
Sustainable Future

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op