Denim Drift

Flexa Creations

Welke verf heb je nodig?
Welk product?
Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Keuze uit alle kleuren
  • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
  • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Denim Drift is een blauwe kleur met een vergrijsde ondertoon. Deze ondertoon zorgt ervoor dat dit een rustgevende kleur is en je deze daarom goed kan gebruiken in je woonkamer of slaapkamer. Denim Drift is een kleur van Flexa en valt onder de Sustainable Future collectie. Je kan deze kleur dan ook goed combineren met de andere kleuren uit deze collectie.

De kleurcode van Denim Drift

De kleur Denim Drift heeft als kleurcode S0.10.50. Met deze code kan je Denim Drift ook bestellen in andere merken verf zoals Sigma. Verder kan je Denim Drift ook gewoon bestellen onder de naam Denim Drift. Omdat het een kleur is die Flexa heeft ontwikkeld, krijg je met Flexa verf nog wel altijd de beste kleurechtheid.

Flexa Denim Drift in Sikkens verf

Wil je de kleur Flexa Denim Drift, maar dan liever in de verf van Sikkens? Dan is dat gewoon mogelijk. In onze Sikkens mengmachine staat de kleur Denim Drift er gewoon in en kunnen we deze mengen in alle soorten Sikkens verf. Omdat deze kleur voornamelijk voor de muren wordt gebruikt, is Sikkens muurverf de meest gekozen soort verf. Wanneer je met de beste Sikkens muurverf wilt schilderen, dan raden we je aan om te kiezen voor de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF.

Meer van de Sustainable Future collectie

Sustainable Future
Forest Dream
Sustainable Future
Sturdy Leaf
Sustainable Future
Early Dew
Sustainable Future
Serene Lagoon
Sustainable Future
Cornflower Field
Sustainable Future
Tranquil Dawn
Sustainable Future

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op