Tranquil Dawn

Flexa Creations

Welke verf heb je nodig?
Welk product?
Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

 • Gratis levering v.a. €50,-
 • Keuze uit alle kleuren
 • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
 • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Tranquil Dawn is een rustige groene kleur, met een grijze en blauwe ondertoon. Het is de kleur van het jaar 2020 en is een van de meest gekozen kleuren van Nederland. Dit komt het omdat het een kleur is die veel rust en kalmte uitstraalt. Het is dan ook een ideale kleur voor in je woonkamer of slaapkamer.

Flexa Tranquil Dawn kleur van het jaar 2020

Tranquil Dawn is in 2020 uitgeroepen tot kleur van het jaar. Het is een kleur die rust en kalmte uitstraalt en daarom heel populair is wanneer je voor kiest voor kalmte in je woning. Je kan Tranquil Dawn gebruiken in je woonkamer, slaapkamer of werkkamer.

Tranquil Dawn laten mengen

We mengen de kleur Tranquil Dawn voor je in alle soorten verf. Omdat het een kleur van Flexa is, raden we je voor 100% kleurechtheid ook Flexa verf aan. Wanneer je liever toch met professionele verf schildert, dan kunnen we Tranquil Dawn ook voor je mengen in Sikkens verf. In onze officiële Sikkens mengmachine staat deze kleur namelijk ook. Zo schilder je met de allerbeste muurverf de kleur Tranquil Dawn. Veel gekozen soort verf in Tranguil Down zijn:

Tranquil Dawn combineren

Tranquil Dawn is een kleur die zich goed laat combineren met de kleuren uit de Sustainable Future collectie. De kleur- en interieurexperts van Flexa hebben een aantal mooi combinatie bedacht die je kan gebruiken:

 • De neutral tint van Tranquil Dawn:
  Simply Bread
 • Ton-Sur-Ton (bijpassende tinten):
  – Early Dew
  – Sturdy Leaf
 • Kleurrijke combinatie:
  – Tender Clay
  – Denim Draft

Tranquil Dawn kopen

Het kopen van Tranquil Dawn doe je eenvoudig en voordelig online. Selecteer op deze pagina eenvoudig in welke verf je deze kleur wilt hebben. Wanneer de verf die je zoekt hier niet bij staat, dan kan je de kleur Tranquil Dawn selecteren in de verf die je wel nodig hebt. Ga dan eerst naar het product toe en zoek vervolgens de kleur op.

Meer van de Sustainable Future collectie

Sustainable Future
Forest Dream
Sustainable Future
Sturdy Leaf
Sustainable Future
Denim Drift
Sustainable Future
Early Dew
Sustainable Future
Serene Lagoon
Sustainable Future
Cornflower Field
Sustainable Future

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op