Sturdy Leaf

Flexa Creations

Welke verf heb je nodig?
Welk product?
Inhoud
m2

Voer het aantal m2 in, om de liters te berekenen

  • Gratis levering v.a. €50,-
  • Keuze uit alle kleuren
  • Voor 22:00 uur besteld = Direct verzonden
  • Product & kleurgarantie

Product omschrijving

Sturdy Leaf is een vergrijsde groene kleur van Flexa. De vergrijsde ondertoon zorgt ervoor dat deze kleur rust en kalmte uitstraalt. Hierdoor is Sturdy Leaf dan ook onderdeel van de Sustainable Future kleurencollectie. Hierin staan meerdere kleuren die zorgen voor rust en balans.

Welke kleur past bij Sturdy Leaf?

Er zijn verschillende kleuren die goed bij Sturdy Leaf passen. Zo heb je als bijpassende neutrale kleur Simply Bread. Wanneer je een Ton sur ton combinatie zoekt, dan passen de volgende kleuren perfect bij Sturdy Leaf:

Sturdy Leaf kleurcode

De kleur Sturdy Leaf van Flexa heeft geen speciale kleurcode. Je kan deze kleur dan ook gewoon bestellen onder de naam Sturdy Leaf. Er is dan ook geen Ral of NCS code van Sturdy Leaf. Ook omdat Flexa deze kleur zelf heeft ontwikkeld, is er geen kleur die echt in de buurt komt.

Sikkens verf in de kleur Sturdy Leaf

Wil je met professionele verf schilderen, maar wel de kleur Sturdy Leaf gebruiken? Dan is dat geen probleem. Wij kunnen namelijk alle Sikkens verf mengen in de kleur Sturdy Leaf. Een veel gekozen Sikkens muurverf is de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF. Dit is de mooiste en beste muurverf die er is. Zoek je iets dat extreem afwasbaar is, dan kan je het beste kiezen voor de Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean.

Meer van de Sustainable Future collectie

Sustainable Future
Forest Dream
Sustainable Future
Denim Drift
Sustainable Future
Early Dew
Sustainable Future
Serene Lagoon
Sustainable Future
Cornflower Field
Sustainable Future
Tranquil Dawn
Sustainable Future

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op