Little Greene verf kopen bij Verf Plaza

Little Greene is online verkrijgbaar bij Verf Plaza. Bestel je het voor 16:00, dan is het volgende dag is huis. Ook kun je langskomen in onze winkel in Roosendaal. Met een ruime voorraad en de originele Little Greene mengmachine maken we iedere Little Greene kleur voor je.

Little Greene is een onafhankelijke, Britse verffabrikant die zich inzet voor de sociaal en milieuverantwoorde productie van hoogwaardige verven en behang. De verven en behangpapier vertegenwoordigen 300 jaar decoratieve geschiedenis. Verwijzend naar de belangrijkste periodes van interieurontwerp, van de 17e tot het einde van de 20e eeuw, zetten zij zich in voor een doorlopend onderzoeksprogramma waar ze trots zijn om de beste kleuren en patronen uit het verleden nieuw leven in te blazen.

Dat zie je terug in de verf, de verf bevat namelijk 40% meer kleurpigmenten dan andere verven. Dit zorgt voor bijzondere intense kleuren die bij verschillende lichtinvallen een prachtig eigen karakter laten zien.

Little Greene Muurverf

Op zoek naar Little Greene Muurverf? Dan ben je bij Verf Plaza aan het juiste adres. Little Greene heeft verschillende soorten muurverf.

Heb je een onbehandelde muur? Strijk deze dan eerst voor. Dit kan met de Little聽 Greene Wall Primer Sealer. Deze voorstrijk heft de zuiging van de muur op en verbetert de hechting. Hierdoor wordt er een mooier en strakker eindresultaat behaald.

Is de muur voorbehandeld, of zit er al een laag muurverf op? Maak dan de keuze tussen de twee soorten muurverven.
De meest gebruikte muurverf van Little Greene is Absolute Matt Emulsion. Deze matte muurverf voor binnen is leverbaar in alle kleuren van Little Greene.

Ook heeft Little Greene een beter afwasbare muurverf, de Intelligent Matt Emulsion. De Intelligent Matt Emulsion en is o.a. ook geschikt voor keukens en badkamers. Het grootste verschil tussen Intelligent en Absolute Matt Emulsion is dat de Intelligent ook voor buiten, badkamers, en keukens geschikt is. Ook is deze veel beter schoon te maken t.o.v. de Absolute Matt Emulsion, daarentegen heeft de Intelligent Matt Emulsion wel 2% meer glans, maar dit is nog steeds zeer mat te noemen.

Vragen? stel ze!

Neem contact met ons op